125 30.000 server files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
ÜZERİNE DEVAM EDİLMİŞTİR.

Kısa özet geçiyim uyku moduna geçecegim.
125 level başlanğıç 30.000 level bitiş.
yohara level rebirth yani 300 level ayarladım yükseltebilirsiniz constant.cpp'den
reborn aynı şekil 300 level
normal petlere atak ekledim CTRL-E ATAK CTRL-R DURDURUR
bazı fixleri yaptım hepsini sayacak kadar aklımda degil
bazı sistemlerde oynama yaptım.
levelli pet 250 level ayarladım özellik olarak ilk halinde hp str savunmaydı ben yarı insan canavar berkserker yaptm değiştiribilirsiniz.
filesi indirip kurup denerseniz anlarsınız neler değiştiğini.
metinler 50x ayarlı tüm maplarda hepsinde eşit exp gelir questten düzeltebilirsiniz onuda örnek kızıl map 1. farm mapda ben questten +100 level ayarladım her metini
yani 1 metinden 100level veriyor onu /quest/metin/12.lua dan değiştirebilirsiniz 937000 yaparsanız give_exp2'yi 1 level verir diğer maplardaki metinler +3 level ayarlı
İP LİSANS KALDIRDIM SADECE LİB HATASI ALIRSINIZ.
[NOT] sadece birşeyi çözemedim daha doğrusu uğraşmadım oda player.sql kayıt almıyor oyundan bağımsız kalıyor biryerden sonra.
[NOT2] DESTEK İÇİN YAZMAYIN LÜTFEN KAFANIZA TAKILANI KONU ALTINA YAZIN YARDIMCI OLABİLDİGİM KADAR OLURUM ÖZELDEN YAZMAYIN LÜTFEN..
homeyi /usr içine kurun...
Sorunsuz çalıştırdığım bsd

Mysql (NAVİCAT) şifresi: 123
sıfırlayıp öyle paketledim yeni hesap açarsınız. gm hesap sormayın o yüzden..

PACKI PACKIN İÇİNE CLİENT İLEDE GİRİŞ YAPACAKSINIZ.

GÜNCELLEME.

NOT: player.sql kayıt almama sorunu giderildi. oto av F12 aktif. herhangi bir sorun yok şuan olur ise yorumda yazınız instagram veya başka yerden ulaşmaya çalışmayın arkadaşlar.

kayıtlı hesapların şifresi 12345 pin 1234 navicat şifre 123

Güncel linkler

jA2PFG.png

h4npsnl.jpg

5j943xh.jpg

9ipjse0.jpg

ntcyddb.jpg

p8ryji9.jpg

858nv0l.jpg

a8x5oxr.jpg

y4vbsih.jpg

m0p1qa5.jpg

d4r6mcr.jpg

Metin2 Server Dosyaları: 125 30.000 ile Güçlü Oyun Deneyimi

Metin2, özellikle Asya kökenli MMORPG severler arasında büyük bir popülerliğe sahiptir. Bu oyunun özel sunucuları (private server), oyunculara özelleştirilmiş oyun mekanikleri, farklı seviye sistemleri ve sınırsız gelişim imkanları sunar. Özellikle 125 30.000 server dosyaları ile geliştirilen özel sunucular, oyunculara yüksek seviye karakter geliştirme ve ekipman koleksiyonu yapabilme imkanı sağlar. Bu yazıda, 125 30.000 server dosyalarının ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve Metin2 dünyasında neden bu kadar önemli bir yere sahip olduğunu detaylıca inceleyeceğiz.

125 30.000 Server Nedir?

125 30.000 terimi, Metin2 özel sunucularında kullanılan bir seviye sistemidir. Burada 125, maksimum karakter seviyesini; 30.000 ise maksimum stat puanını ifade eder. Bu tür sistemler, oyuncuların uzun süreli bir oynanış deneyimi yaşaması için tasarlanmıştır. Sunucular, genellikle 1-99 veya 1-120 gibi sistemlerle sınırlıdır ancak 125 30.000 sistem, daha fazla içerik üretimi ve uzun vadeli oyun döngüsü sunar.

Server Dosyalarının İçeriği

125 30.000 server dosyaları genellikle bir özel sunucu açmak isteyen geliştiriciler tarafından kullanılır. Bu dosyalar, game client, server core, database yapılandırması, quest dosyaları ve diğer gerekli yapıları içerir. Bu dosyalar sayesinde geliştiriciler, Metin2 özel sunucusunu kendi isteklerine göre özelleştirebilir. Sunucular genellikle Metin2 Global, Mobile2 ya da Royale2 gibi varyasyonlarda sunulur.

Oyun Süreci ve Oyuncu Deneyimi

125 30.000 sistemine sahip sunucularda oynama süresi oldukça uzundur. Karakterlerinizin gelişmesi, ekipmanların güçlenmesi ve ekstra özelliklere erişim için saatlerce oynayabilirsiniz. Bu sistem, oyuncuların kendi stratejilerini geliştirip, güçlü düşmanları yenmek için zaman harcamasını gerektirir. Ayrıca, Metin2 AC (Anticheat) sistemleriyle desteklenen sunucular, hile kullanımını engeller ve adil bir oyun ortamı sağlar.

Metin2 Private Server Tanıtımı ve Güvenlik

Birçok kişi, Metin2 private server tanıtımı yaparken 125 30.000 sistemini öne çıkarır. Çünkü bu sistem, oyunculara uzun vadeli bir yolculuk sunar. Ancak server güvenliği çok önemlidir. Rascal AC gibi anti-hile sistemleri, sunucuların güvenliğini artırır ve hilecilerin oyun deneyimini bozmasını önler. Metin2Lobby olarak biz, bu tür güvenli ve kaliteli sunuculara yer veriyoruz.

Neden 125 30.000 Seçilmeli?

Oyuncuların 125 30.000 sistemini tercih etmelerinin birçok nedeni vardır. Öncelikle, bu sistem 1-105 veya 55-120 gibi sistemlere göre daha uzun bir oyun süresi sunar. Bu sayede oyuncular, karakterlerini daha fazla özelleştirebilir ve oyun içinde daha fazla içerik keşfedebilir. Ayrıca, sunucular genellikle ekstra olaylar, turnuvalar ve özel ödüller ile zenginleştirilir. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırır.

Sonuç

125 30.000 server dosyaları, Metin2 özel sunucuları dünyasında önemli bir yere sahiptir. Uzun vadeli oyun planlayan oyuncular için idealdir. Gelişmiş sistemler, güçlü antihile çözümleri ve özelleştirilebilir içerikler ile Metin2 özel sunucuları, MMORPG severler için mükemmel bir alternatif sunar. Eğer Metin2'de farklı bir deneyim arıyorsanız, 125 30.000 sistemine sahip sunucuları mutlaka denemelisiniz.

Metin2 Server Files: Powerful Gaming Experience with 125 30.000

Metin2 has gained immense popularity among MMORPG enthusiasts, especially those who appreciate Asian-style gameplay. Private servers for this game offer customized mechanics, unique level systems, and unlimited character development opportunities. Specifically, 125 30.000 server files enable powerful custom servers that allow players to develop high-level characters and collect rare equipment. In this article, we will thoroughly examine what 125 30.000 server files are, how they function, and why they hold such significance in the world of Metin2.

What Is a 125 30.000 Server?

The term 125 30.000 refers to a level system used in Metin2 private servers. Here, '125' indicates the maximum character level, while '30.000' stands for the maximum stat points. These types of systems are designed to provide players with extended gameplay experiences. While most servers are limited to systems like 1-99 or 1-120, the 125 30.000 system offers more content creation and long-term gaming cycles.

Contents of the Server Files

The 125 30.000 server files are typically used by developers looking to create their own private server. These files include game client, server core, database configurations, quest files, and other essential structures. With these files, developers can customize their Metin2 private server according to their preferences. Servers often come in variations like Metin2 Global, Mobile2, or Royale2.

Gameplay and Player Experience

Playing on a 125 30.000 system-based server involves a significantly longer gameplay duration. You can spend hours leveling up your characters, enhancing equipment, and gaining access to special features. This system requires players to develop strategies and invest time into defeating strong enemies. Additionally, servers supported by Metin2 AC (Anticheat) systems prevent cheating and ensure a fair gaming environment.

Metin2 Private Server Introduction and Security

Many people highlight the 125 30.000 system when introducing Metin2 private servers. This is because the system offers a long-term journey for players. However, server security is crucial. Anti-cheat systems like Rascal AC enhance server security and prevent cheaters from ruining the gaming experience. At Metin2Lobby, we feature secure and high-quality servers like these.

Why Choose the 125 30.000 System?

There are many reasons why players prefer the 125 30.000 system. Firstly, it offers a longer gameplay period compared to systems like 1-105 or 55-120. This allows players to further customize their characters and discover more in-game content. Moreover, servers often include additional events, tournaments, and special rewards, increasing replayability.

Conclusion

125 30.000 server files hold a significant place in the world of Metin2 private servers. Ideal for players planning a long-term gaming journey, these advanced systems, combined with robust anti-cheat solutions and customizable content, offer MMORPG lovers a perfect alternative. If you are seeking a different experience in Metin2, be sure to try servers based on the 125 30.000 system.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)