40K Server
Normalde paylaşmayacaktım ancak baktımki bazı şahıslar bu işi ticarete döküyor zaten piyasadaki şeyi satmaya çalışıyor bende dayanamadım .
İsteyen oturur Türkçe'ye çevrir isteyen gider gereksiz yere para verip alır
Sürümler;
Game: 40250
Db: 40146
Client: 28249
Statü Sınırı : 90
Level Sınırı : 105
Official Kostüm Sistemi
Official Pet Sistemi
Official Skybox
Official Dragon Soul System (Quest+Gui)
Official Crafting System
Official Questler
vs vs uzatmaya gerek yok zaten kullanılan locale, questler, game official bir serverdan alınmıştır.
Kurulumdan önce yedek almayı unutmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Normalde paylaşmayacaktım ancak baktımki bazı şahıslar bu işi ticarete döküyor zaten piyasadaki şeyi satmaya çalışıyor bende dayanamadım .
İsteyen oturur Türkçe'ye çevrir isteyen gider gereksiz yere para verip alır
Sürümler;
Game: 40250
Db: 40146
Client: 28249
Statü Sınırı : 90
Level Sınırı : 105
Official Kostüm Sistemi
Official Pet Sistemi
Official Skybox
Official Dragon Soul System (Quest+Gui)
Official Crafting System
Official Questler
vs vs uzatmaya gerek yok zaten kullanılan locale, questler, game official bir serverdan alınmıştır.
Kurulumdan önce yedek almayı unutmayın.
Kurulum & Tarama:
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
Giriş yap veya üye ol.
) 50% 50% / cover" src="Detaylı kurulum ve Navicat sıfırlama videoda mevcut.
Tarama video sonunda mevcuttur
Mini pack & files :
Giriş yap veya üye ol.
Full Client:
Giriş yap veya üye ol.
40K Server Files – Metin2 Özel Sunucu Dosyalarına Detaylı Bakış
Metin2 özel sunucu dünyasında, 40K Server Files, yıllardır yaygın olarak kullanılan ve topluluk tarafından tanınan bir dosya setidir. Bu dosyalar, oyunun orijinal yapılarını korurken bazı özelleştirmelerle geliştirilmiş olup, özellikle düşük seviye başlangıçlı (1-99 veya 1-105) sunucular için tercih edilir. Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılan birçok sunucu tanıtımı da bu dosya türünü temel alarak hazırlanmaktadır.
40K Nedir?
40K ifadesi, oyun içi karakter limitlerinden gelmektedir. Özellikle ekipmanların maksimum bonus değeri 40.000’e kadar çıkabildiği için bu isimle anılır. Bu dosyalar genellikle 34K, 38K gibi diğer popüler dosya sürümlerinden farklı olarak daha dengeli bir zorluk seviyesi sunar. Hem oyuncu deneyimi hem de sunucu yönetimi açısından esneklik sağlar.
Dosya İçeriği ve Özellikleri
40K Server Files; game, db, binary, client ve patch dosyalarını içerir. Genellikle FreeBSD tabanlı sistemlerde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca bu dosyalar:
- Orijinal NPC’leri ve quest’leri korur.
- Düzenli item listesi ve equipler ile uyumludur.
- Anti-cheat ve güvenlik güncellemeleri eksik olabilir; bu nedenle ek geliştirme gerektirir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
40K dosyaları açık kaynaklı değildir ve genellikle güvenilir olmayan kaynaklardan indirildiğinde arka kapı (backdoor) riski taşır. Bu nedenle her zaman denetimli ve topluluk tarafından onaylanmış kaynaklardan indirilmelidir. Metin2Lobby.com forumunda aktif geliştiricilerden destek alarak güvenli kurulum yapmanız önerilir.
Sonuç
40K Server Files, Metin2 özel sunucu hayallerinizi gerçekleştirmek isteyenler için sağlam bir temel sunar. Ancak teknik bilgi ve güvenlik önlemleri olmadan kullanılması, sunucunuzun çökmesine ya da veri sızıntısına neden olabilir. Geliştirici desteği alarak projenize başlamak her zaman en doğru adımdır.