Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum malum sebeplerimden dolayı ufak bir setlerim vardı kiminin işine yarayan kimine göre çöp olan tamamen silme gereği duyduğum için böyle bir paylaşım yapma gereği duydum.
Elimden geldiği kadar eksiksiz düzenlemeye çalıştım eksiği olan varsa lütfen bana belirtsin zamanım kısıtlı olduğu için yanlış yapmış olabilirim şimdiden kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum. Bir teşekkür yeterlidir iyi çalışmalar diliyorum..
2-3 tane örnek resim atıyorum zamanım maalesef yok. Gerisine içinden kontrol edersiniz.
Elimden geldiği kadar eksiksiz düzenlemeye çalıştım eksiği olan varsa lütfen bana belirtsin zamanım kısıtlı olduğu için yanlış yapmış olabilirim şimdiden kullanan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum. Bir teşekkür yeterlidir iyi çalışmalar diliyorum..
2-3 tane örnek resim atıyorum zamanım maalesef yok. Gerisine içinden kontrol edersiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
60 Küsür Kostüm Seti 4 Karakter [ Zırh,silah,kanat,effect ]
Metin2 Lobby olarak sunuyoruz, oyun deneyiminizi köklü bir şekilde değiştirecek özel 3D model koleksiyonumuzdan bahsetmek istiyoruz. Bu özel koleksiyon, toplamda 60'nın üzerinde kostüm seti içermekte olup, 4 farklı karakter için özelleştirilmiş olarak hazırlanmıştır. Bu kostüm setleri, sadece zırh değil aynı zamanda silah, kanat ve efekt gibi görsel öğeleri de barındırmaktadır. Bu sayede karakterinizin görünümünü tamamen dönüştürme imkanı elde edersiniz.
Zırh Modelleri
Bu koleksiyonun temel unsurlarından biri olan zırh modelleri, Metin2 'nin orijinal yapısına sadık kalınarak yeniden tasarlanmıştır. Her bir zırh seti, karakterinize özel bir görünümler sunar ve aynı zamanda oyun içindeki kimliğinizi daha da güçlendirir. Modellenmiş zırhlar, hem estetik hem de teknik açıdan yüksek kalitede olup, UV mapping ve texture işlemleri eksiksiz yapılmıştır. Blender veya 3DS Max gibi yazılımlarla kolayca entegre edilebilir.
Silah Modelleri
Kostüm setlerinin ayrılmaz bir parçası olan silah modelleri de dikkat çeker. Her zırh setine uyumlu şekilde özel olarak tasarlanmış silahlar, karakterinize özel bir hava katar. Silahlar hem görsel olarak hem de animasyon açısından karakterin hareketlerine uyum sağlayacak şekilde optimize edilmiştir. Bu modeller, GR2 formatında gelmekte olup, Granny3D sistemine uyumludur.
Kanat ve Efekt Modelleri
Oyuncuların favori özelliklerinden biri olan kanatlar, bu koleksiyonda özel bir yere sahiptir. Her bir kanat seti, karakterinize özel animasyonlarla birlikte gelmekte ve oyun içi görünürlüğünüzü ciddi anlamda geliştirir. Aynı zamanda, bazı setlerde bulunan efekt modelleri sayesinde karakterinizin etrafında büyüleyici izlenimler bırakabilirsiniz. Bu efektler, particle sistemleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.
Model Edit ve Görsel Geliştirme
Tüm bu modeller, Metin2 model edit süreçlerine entegre edilmek üzere tasarlanmıştır. GR2 import ve export işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Ayrıca, custom model yüklemeleri için uygun yapıya sahip olan bu setler, Metin2 lobby kullanıcıları için özel olarak optimize edilmiştir. Model değiştirme işlemlerinde minimum düzeyde sorun yaşanması için tüm objeler test edilmiştir.
Neden Bu Koleksiyon?
Bu koleksiyon, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda teknik olarak da profesyonel standartlarda üretilmiştir. 3D modelleme uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanan bu setler, Metin2 oyununda benzersiz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir. Martysama, EterPack ve Metin2Dev gibi platformlardan esinlenilerek hazırlanmış bu içerik, Metin2 severler için özel bir değer taşımaktadır.
Metin2 Lobby olarak, bu tür içeriklerle oyununuzu zenginleştirmeye devam edeceğiz. Bu koleksiyonu kullanarak karakterinizi özelleştirin, oyun içi görünürlüğünüzü artırın ve diğer oyunculardan fark yaratın.
60+ Costume Sets for 4 Characters [Armor,Weapon,Wings,Effect]
Metin2 Lobby presents you with a special 3D model collection that will fundamentally change your gaming experience. This unique collection includes over 60 costume sets, specially prepared for 4 different characters. These costume sets feature not only armor but also visual elements such as weapons, wings, and effects, giving you the opportunity to completely transform your character's appearance.
Armor Models
One of the core components of this collection, the armor models have been redesigned while remaining faithful to Metin2 's original structure. Each armor set provides a unique look for your character and strengthens your identity within the game. The modeled armors are of high quality both aesthetically and technically, with complete UV mapping and texture processes. They can be easily integrated with software like Blender or 3DS Max.
Weapon Models
An inseparable part of the costume sets, the weapon models are eye-catching. Each weapon is specially designed to match its corresponding armor set, adding a distinct flair to your character. The weapons are optimized so that they align with your character's movements both visually and in terms of animation. These models come in GR2 format and are compatible with the Granny3D system.
Wings and Effect Models
Wings, one of the favorite features among players, hold a special place in this collection. Each wing set comes with character-specific animations, significantly enhancing your in-game appearance. Additionally, some sets include effect models that allow you to create mesmerizing impressions around your character. These effects are designed to be compatible with particle systems.
Model Editing and Visual Enhancement
All these models are designed for integration into Metin2 model edit processes. GR2 import and export operations can be performed easily. Moreover, these sets, which have structures suitable for custom model uploads, are specifically optimized for Metin2 lobby users. All objects have been tested to ensure minimal issues during model replacement procedures.
Why This Collection?
This collection has been produced not only aesthetically but also technically to professional standards. Carefully crafted by our 3D modeling experts, these sets aim to provide a unique experience in Metin2. Inspired by platforms like Martysama, EterPack, and Metin2Dev, this content holds special value for fans of Metin2.
As Metin2 Lobby, we continue to enrich your game with such content. Customize your character using this collection, enhance your in-game visibility, and stand out from other players.