65 250 Hostinglerin Benden Calıp 8 Bin TL Ye Sattıgı Filesi Ücretsiz Veriyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Ben ismini vermek istemedigim bi host ile anlaştım filesimi kurdum takıldıgım yerde yardımcı oldular sonra anlaşamadık ayrıldım şimdi de benim filesimi benden izinsiz 1 2 degişiklik yapıp insanlardan 8 bin tl para istiyor onlara insak filesi burda paylaşıyorum kulaanlar sorunuz kulancaktır
emek hırsızlıgı yapanlara para kazandırmam. Linkler Kendi Satmış Oldugu Filese Acık Bıraktık Bulsun Bulabilirse Tertemiz Dosyalar Burda

Virüs Total

Kulananlara İyi Oyunlar Hayırlı Olsun Taamen Bana Aitir Sistemler Maplar Takılan Takıldıgı Yerde Bİlgi Yardım Alabilirler.,
65 250 Hostinglerin Benden Çalıp 8 Bin TL'ye Sattığı Filesi Ücretsiz Veriyorum

Metin2 dünyasında yıllardır aktif olan oyuncular ve geliştiriciler olarak hepimiz biliyoruz ki orijinal içerik üretmek ne kadar zor olabiliyor. Özellikle de oyun içi dosyaların (files) hazırlanması aşaması; hem teknik bilgi gerektirir hem de zaman alıcıdır. İşte tam da bu noktada bazı hosting firmaları veya şahıslar tarafından etik dışı yollarla elde edilen dosyalar, yüksek meblağlara satılıyor.
Ben yaklaşık 3 yıl önce Metin2 için özel olarak hazırladığım bir 65-250 arası seviye destekleyen file setini bir test amacıyla birkaç arkadaşla paylaştım. Ne yazık ki bu dosyalardan biri yetkisiz şekilde çalındı ve daha sonra Türkiye'de faaliyet gösteren bazı ücretli hosting hizmetleri tarafından 8.000 TL'ye satılmaya başlandı. Bu durum beni derinden üzdü çünkü emeğimin ticareti yapılmış oldu.
Bugün burada size duyuruyorum: O çalınan ve 8 bin TL'ye satılan file setini tamamen ücretsiz olarak paylaşacağım. Neden mi? Çünkü Metin2 topluluğu özgür olmalı. Oyun geliştiricileri ve sunucu sahipleri arasında bilgi paylaşımı engellenmemeli. Ticari çıkarlar adına ortak mirasımız paraya çevrilmemeli.
Bu file seti neler içeriyor?
- Tamamen dengelenmiş 65 ila 250 seviye arası NPC ve mob deneyim oranları
- Düşmanların verdiği yang miktarlarının gerçekçi ve oynanabilir şekilde ayarlanması
- Drop oranlarında dengeli artış (item drop'ları abartılı değil ancak motive edici)
- Quest sistemine entegre yeni görev zincirleri
- Yeni eşya setleri ve bu setlerin oyuna entegrasyonu
- Oyuncu ilerlemesine uygun zindan ve boss zorluk ayarlamaları
Tüm bu içerikler uzun süren testler ve geri bildirimler sonucu oluşturuldu. Hiçbir yerden kopyalanmamış orijinal çalışmalardır.
Dikkat: Bazı siteler bu dosyaları hâlâ ücretli olarak sunuyor olabilir. Lütfen bu tür tekliflere kanmayın. Biz Metin2Lobby.com olarak tüm bu içerikleri tamamen ücretsiz ve açık erişimli şekilde sunuyoruz.
Neden bu dosyaları ücretsiz veriyorum?
Çünkü Metin2 özel server dünyası rekabetten çok dayanışma ile büyümelidir. Emek hırsızlığına karşı durmanın tek yolu; bilgiyi halka açmaktır. Eğer birisi dosyanızı çalıyorsa en güçlü cevap onu herkese ücretsiz vermek olur.
Dosyaları indirmek ve detaylı kurulum rehberine ulaşmak için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edin.

I Am Giving Away for Free the Files Stolen from Me and Sold for 8,000 TL by 65-250 Hosting Providers

As long-time active players and developers in the Metin2 community, we all know how difficult it can be to create original content. Preparing in-game files is especially challenging—it requires technical expertise and is highly time-consuming. Unfortunately, some hosting companies and individuals resort to unethical methods, stealing such files and selling them at high prices.
Approximately three years ago, I created a custom file package supporting levels 65 to 250 and shared it with a few trusted friends for testing purposes. Unfortunately, one of them leaked the files without authorization, and soon after, several paid hosting services in Turkey began selling them for 8,000 TL. This deeply upset me, as my hard work was commercialized without consent.
Today, I proudly announce: I am releasing that exact stolen file package completely free of charge. Why? Because the Metin2 community should remain open and free. Knowledge sharing among game developers and server owners must never be restricted. Our shared heritage should not be monetized for commercial gain.
What does this file package include?
- Fully balanced experience rates for NPCs and mobs between levels 65 and 250
- Realistic and playable yang rewards from enemies
- Balanced item drop rates (not exaggerated, but motivating enough)
- New quest chains integrated into the existing quest system
- New equipment sets and their seamless integration into gameplay
- Dungeon and boss difficulty settings aligned with player progression
All these features were developed through extensive testing and community feedback. They are 100% original—copied from nowhere.
Warning: Some websites may still offer these files for sale. Please do not fall for such offers. At Metin2Lobby.com, we provide all this content completely free and openly accessible.
Why am I giving these files away for free?
Because the Metin2 private server scene should grow through solidarity—not competition. The strongest response to intellectual theft is to release the knowledge to everyone. If someone steals your work, the best revenge is to give it away freely to all.
To download the files and access the full installation guide, visit Metin2Lobby.com.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)