Ankete katılirsaniz seviniriz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaslar Elimde 3 Adet Var Kendim Kodladım Sorunsuz Herseyi %98 Hile Koruması 2Filesi Satmayı Düsünuyorum Tekini Ücretsiz paylasicam Hangisini Paylasiyim ( Kolay - Orta - Zor) Yorum Yada Ankete Oy Kullanırsanız Seviniriz.

LÜTFEN KONU YANLİS YERDDEYSE LÜTFEN TAŞIYIN.

Ankete Katılırsanız Seviniriz...

Merhaba Metin2 oyuncuları!
Metin2Lobby.com olarak siz değerli kullanıcılarımızın görüşlerini öğrenmek ve platformumuzu daha iyi hale getirmek için sürekli çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda, sitemizde sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak adına küçük bir anket hazırladık.
Lütfen bu ankete katılmanızı rica ediyoruz! Katılımınız, hem topluluğumuza hem de gelecekteki Metin2 deneyiminize katkı sağlayacaktır. Anket yalnızca birkaç dakikanızı alacak; ancak geri bildirimleriniz bizim için büyük önem taşıyor.

Anket aracılığıyla aşağıdaki konularda fikirlerinizi öğrenmek istiyoruz:
- Sitemizde en çok hangi bölümleri ziyaret ediyorsunuz?
- Sunulan PvP server tanıtımları yeterince açık ve güncel mi?
- Yeni özelliklerden hangilerini görmek istersiniz? (Örn: Canlı sohbet, favori sunucu takibi, mobil uyumluluk)
- Forumda yaşadığınız herhangi bir teknik sorun var mı?
Metin2 dünyası hızla değişiyor ve biz de bu değişime ayak uydurmak istiyoruz. Özellikle 1-99, 1-105, 1-120 veya 55-120 gibi farklı seviye aralıklarına sahip global serverlar hakkındaki düşünceleriniz, yeni server sahiplerine rehberlik edebilir.
Her oyuncunun sesi önemlidir! Kimi oyuncular rekabetçi PvP ortamlarını tercih ederken, kimileri sosyal etkileşimi ön planda tutuyor. İşte tam da bu çeşitliliği anlamak için sizin desteğinize ihtiyacımız var.
Unutmayın: Metin2Lobby.com, sadece bir tanıtım forumu değil; aynı zamanda oyuncuların birbirine bağlandığı canlı bir ekosistemdir.
Sizlerin desteğiyle daha güçlü, daha kullanıcı dostu ve daha şeffaf bir platform inşa edebiliriz.
Hadi, hemen ankete katılın ve Metin2 geleceği üzerinde söz sahibi olun!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)