Arkadaşlar çok acil sh dan alayan baksın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 91

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
fetch /APO444/format.shyapıyorum cd den sonra fakatfetch: /APO444/format.sh:No address recorddıyor ne yapacagım
Arkadaşlar Çok Acil SH'dan Alayan Baksın!

Merhaba Metin2 oyuncuları
Eğer son günlerde SH (Savaş Hamamı) üzerinden eşya satın aldıysanız veya almayı düşünüyorsanız, bu yazı tam size göre! Sosyal medya gruplarında ve forumlarda hızla yayılan bazı olaylar, özellikle dolandırıcılık ve hesap ele geçirme girişimleriyle ilgili ciddi uyarılar içeriyor.
Metin2Lobby.com olarak siz değerli oyuncularımızın güvenliği bizim için her şeyden önemlidir. Bu nedenle, SH üzerinden alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken kritik noktaları paylaşmak istiyoruz.
1. Güvenilir Satıcı mı?
SH üzerinden alışveriş yapmadan önce satıcının geçmişini araştırın. Forumumuzda (Metin2Lobby.com) birçok kullanıcı tanıtım yapıyor; yorumları ve geçmiş satışlarını inceleyin. Ani yükseliş gösteren yeni karakterlerden uzak durun.
2. Doğrudan Mesaj (DM) Tekliflerine Dikkat!
Bazı dolandırıcılar, SH dışından “daha ucuz” ya da “özel fırsat” diyerek sizi özel sohbetlere çekmeye çalışıyor. Unutmayın: SH sistemi dışında yapılan tüm işlemler risksiz değildir!
3. Hesap Bilgilerinizi Asla Paylaşmayın
“Eşyayı göndermem için hesabına giriş yapmam gerekiyor” gibi saçma bahanelerle şifrenizi veya e-posta doğrulama kodlarınızı isteyen kişilere asla inanmayın. Gerçek satıcılar böyle taleplerde bulunmaz.
Güvenli alışveriş için en iyi yol: SH sistemini kullanmak ve işlem tamamlanana kadar eşyayı elden çıkarmamaktır.
Eğer dolandırıldığınızı düşünüyorsanız, hemen bir forum başlığı açarak topluluğu uyarabilir ve yardım alabilirsiniz. Topluluk gücümüzle bu tür olayları minimuma indirebiliriz.
Unutmayın: Birkaç dakikalık dikkat, aylarca emek harcadığınız eşyalarınızı koruyabilir!
— Metin2Lobby.com Ekibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)