Artemisia/Elf ve Lycan Altyapı Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Bu forumda veya diğer forumlarda böyle bir konu olmadığını gördüm ve bende neden ben yapmıyorum ki dedim. Orta doğu ve balkanların ilk Artemisialı altyapı filesini yaptım ve sizlerle paylaşıyorum. Ayrıca bu konuya bu karakteri eklerken sadece işlemleri yaparak ekledim ( saolsun) incelediğinizde görürsünüz zaten. Savunmaları Lycan karakterinin savunmalarıyla birleştirdim (Pençe ve Mızrak, Artemisia ve Lycan). Ekstra bir efsun eklemedim ama isteyen ekleyebilir tabii ki de. Dump protosuyla beraber paylaştım ve eklenebilecek her yere artemisiayı ekledim. Skilleri başlangıçta otomatik olarak seçer source ayarlıdır ama böyle kullanmak istemeyen olur diye öğretmen questlerinede geçirdim sourceden kaldırarak skill öğrenme yoluyla skilleri aldırabilirsiniz (Skilleri alırken Lycan ile aynı npcyi kullanırlar herşey ayarlıdır). Saltanat tipi files yapmak isteyen kardeşlerimide düşünüp filese 6 efsun sisteminide kattım önceden eklemiştim zaten kaldırmakla tekrar uğraşmak istemedim. Tüm foruma hayırlı uğurlu olsun. Kurduğunuz zaman kanıt eklerseniz sevinirim.

Takdir edersiniz ki dosyaların boyutu büyük bilgisayarımda tarattım herkese iyi geceler. İleride bu filese illumina ekleyerek güncelleme vericem saltanatçı arkadaşlar beklemede kalsınlar.

Linkler

Güncelleme v0.1

gerek olmaz ama yinede virüs total
Kod:
def SetGeneralMotionsForElfe(mode, folder):     chrmgr.SetPathName(folder)     chrmgr.RegisterMotionMode(mode)     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_WAIT,                "wait.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_WALK,                "walk.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_RUN,                    "run.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE,                "damage.msa", 50)     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE,                "damage_1.msa", 50)     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE_BACK,            "damage_2.msa", 50)     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE_BACK,            "damage_3.msa", 50)     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE_FLYING,        "damage_flying.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_STAND_UP,            "falling_stand.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DAMAGE_FLYING_BACK,    "back_damage_flying.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_STAND_UP_BACK,        "back_falling_stand.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DEAD,                "dead.msa")     chrmgr.RegisterCacheMotionData(mode,        chr.MOTION_DIG,                    "dig.msa")

Güncelleme v1.0

Saltanatçı arkadaşlara beklemede kalmalarını söylemiştim illuminalı halde paylaşacaktım çünkü vakit geldi çattı artık saltanat piyasasıda biter heralde diye düşünüyorum.
Dipnot: Files paylaşacağım dosyalarla sadece interface değiştirecektir saltanat tarzı itemler vs. yoktur kullanan arkadaşın kendisi eklemesi gerekmektedir files hala altyapıdır beğenen arkadaşlarda bu interfaceye geçebilirler.

Kanıt : 0818_135615.jpg</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3773596-artemisia-elf-ve-lycan-altyapi-server-files&amp;#x2F;#post-20913208&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Player 1 · 17 Ağu 2020 23:36&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
30127_4405b20aa228547dc541b45a973e74a5.jpg

Linkler

Packın içine atın ve index'e stormy diye ekleyiverin yoksa hiçbir şey gözükmez hayırlı kullanımlar.

Güncelleme v1.1

Marketteki itemlerin isim ve açıklamaları gözükmüyordu düzeltildi.
Düz Files için bu dosyayı

Saltanat Tipi Files için bu dosyayı

indirirseniz sorun çözülecektir.

Virüs Total
30128_38ab84c123c2ce5aab73d73891d114fb.png

Virüs Total
Source
source.png

Game-Mysql
game-mysql.png

Dump Proto
dump-proto.png

Full Pack
full-pack.png

Kanıt
kanit.jpg

Kanıt

Artemisia/Elf ve Lycan Altyapı Server Files: Metin2 Özel Sunucular İçin İnovatif Çözümler

Metin2, uzun yıllardır oyuncuların sevgisiyle dolu bir MMORPG oyunudur. Özellikle özel sunucular (private server) ile farklı deneyimler yaşamak isteyen oyuncular için geniş bir alana sahiptir. Bu bağlamda Artemisia/Elf ve Lycan altyapıları, Metin2 özel sunucularında kullanılan popüler ve güçlü sistemlerdir. Bu yazıda bu iki altyapının sağladığı avantajlardan, yapılandırmasından ve Metin2 özel sunucularında nasıl kullanılacağından bahsedeceğiz.

Artemisia/Elf Altyapısı Nedir?

Artemisia/Elf, Metin2 özel sunucuları için geliştirilmiş güçlü ve esnek bir sunucu altyapısıdır. Bu altyapı, özellikle stabilite, güvenlik ve performans açısından oyuncular tarafından büyük ilgi görür. Hata ayıklama kolaylığı ve modül bazlı yapı sayesinde geliştiriciler için oldukça kullanıcı dostudur. Sunucu yöneticileri, bu altyapı sayesinde daha hızlı ve etkili bir şekilde sunucularını yapılandırabilir.

Lycan Altyapısı Hakkında

Lycan ise daha çok Metin2 özel sunucularında yüksek performans ve gelişmiş anti-hile sistemleri ile bilinir. Bu altyapı, Rascal AC gibi gelişmiş anti-hile çözümleriyle entegre çalışarak, hilecilerin sunucuya zarar vermesini önler. Ayrıca, sunucu çökertme saldırılarına karşı dayanıklı olmasıyla da dikkat çeker. Metin2 hile ve Metin2 AC konularında ciddi çözümler sunan Lycan, özel sunucuların güvenliğini artırmak için idealdir.

Server Files Nedir?

Server files, Metin2 özel sunucusunu çalıştırmak için gerekli olan tüm dosyaları içerir. Bu dosyalar; client, game server, auth server, database gibi ana bileşenleri kapsar. Artemisia/Elf veya Lycan gibi altyapılar, bu server files içindeki yapıyı düzenlemek ve geliştirmek için kullanılır. Oyuncuların oyun içinde yaşayacağı her olay, sunucu dosyalarında tanımlanan kurallara göre işler.

Neden Artemisia/Elf veya Lycan Kullanmalısınız?

Performans: Her iki altyapı da düşük kaynak tüketimi ile yüksek performans sunar.
- Güvenlik: Anti-cheat entegrasyonları sayesinde sunucunuzu korumakta etkilidir.
- Modüler Yapı: Yeni özellikler eklemek ve güncellemeler yapmak oldukça kolaydır.

Metin2 Lobby ve Özel Sunucular

Metin2lobby.com olarak bizler, Metin2 özel sunucuları dünyasında kaliteli ve güvenilir içerik sunmayı hedefliyoruz. Artemisia/Elf ve Lycan gibi güçlü altyapılarla çalışan sunucular, ziyaretçilerimiz arasında büyük ilgi görüyor. Sitenizde Metin2 private server tanıtım yaparken bu altyapıları kullanmanız, hem oyun içi deneyimi hem de sunucu güvenliğini artırır.

Sonuç

Artemisia/Elf ve Lycan altyapıları, Metin2 özel sunucularında profesyonel düzeyde hizmet sunmak isteyenler için ideal çözümlerdir. Hem teknik hem de oyun içi yönleriyle avantaj sağlayan bu sistemler, sunucu sahiplerine büyük kolaylıklar sağlar. Eğer Metin2 1-99, Metin2 1-105, Metin2 55-120 gibi seviye aralıklarında sunucu kurmak istiyorsanız bu altyapılar tam size göre. Metin2 Global ya da Mobile2 gibi varyasyonlar için de uyarlanabilirler.

Artemisia/Elf and Lycan Infrastructure Server Files: Innovative Solutions for Metin2 Private Servers

Metin2 has been a beloved MMORPG for many years. It offers a vast area especially for players who want to experience different gameplay through private servers. In this context, Artemisia/Elf and Lycan infrastructures are popular and powerful systems used on Metin2 private servers. In this article, we will discuss the advantages provided by these two infrastructures, their configurations, and how they are used in Metin2 private servers.

What is Artemisia/Elf Infrastructure?

Artemisia/Elf is a strong and flexible server infrastructure developed for Metin2 private servers. This infrastructure attracts great interest from players due to its stability, security, and performance. Thanks to its debugging ease and modular structure, it is highly user-friendly for developers. Server administrators can configure their servers more quickly and effectively with this infrastructure.

About Lycan Infrastructure

Lycan is known mostly for high performance and advanced anti-cheat systems in Metin2 private servers. This infrastructure works integrated with advanced anti-cheat solutions like Rascal AC to prevent cheaters from harming the server. Additionally, it stands out due to its resistance against server-crashing attacks. Offering serious solutions for Metin2 cheat and Metin2 AC topics, Lycan is ideal for enhancing private server security.

What Are Server Files?

Server files contain all the necessary files to run a Metin2 private server. These files include main components such as client, game server, auth server, and database. Infrastructures like Artemisia/Elf or Lycan are used to edit and develop the structures within these server files. Every event experienced by players in-game operates according to rules defined in the server files.

Why Should You Use Artemisia/Elf or Lycan?

Performance: Both infrastructures offer high performance with low resource consumption.
- Security: Effective in protecting your server thanks to anti-cheat integrations.
- Modular Structure: Adding new features and updates is quite easy.

Metin2 Lobby and Private Servers

Metin2lobby.com aims to provide quality and reliable content in the world of Metin2 private servers. Servers operating with powerful infrastructures like Artemisia/Elf and Lycan attract significant attention among our visitors. Using these infrastructures while making Metin2 private server introductions on your site enhances both in-game experience and server security.

Conclusion

Artemisia/Elf and Lycan infrastructures are ideal solutions for those looking to provide professional-level services on Metin2 private servers. These systems offer great conveniences to server owners with their technical and in-game advantages. If you are planning to set up a server in level ranges such as Metin2 1-99, Metin2 1-105, or Metin2 55-120, these infrastructures are perfect for you. They can also be adapted for variations such as Metin2 Global or Mobile2.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)