[BEST Production]Won-Pet-7&8Skill-OfflıneShop-Lycan ve Dahası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

Merhaba değerli TURKMMO halkı Niyazi (SooN) abinin

birkaç gün önce eline geçtiği filesi siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Filesteki çoğu sistemler ücretli satılıyor

Hiçbir sorunu yoktur 1 ch 5 core vardır yani kasma sıkıntısı veya

CH düşme gibi sorunlar olmaz buglar açıklar fixlidir.

Zamanınız varsa filesi türkçeleştirip kullanabilirsiniz yada tecrübeliyseniz

içindeki sistemleri söker kullanırsınız.

Başlıca ekli olan birkaç özelliğinden bahsedeyim

--------------------
1 Scaleli Pet Sistemi

2 Scaleli Kuşak Sistemi

3 Offline Shop Sistemi

4 Uzaktan Ticaret Sistemi

5 Won Sistemi

6 İtem Kilitleme Sistemi (Orjinal TR)

7 Okey Kart Sistemi

8 Oto Cevap Sistemi

9 Orjinal TR Kısayol Sistemi

10 Efsun Bılgı Sistemi

11 İtem Sil

12 (2 Çeşit Farklı Efsun Botu /Yeni)

13 Hızlı Ekipman Sistemi /Yeni)

14 Ok Çantası (Orjinal Efekli)

15 BK Takas Sistemi (Orjinal)

16 (7&8 Skill Sistemi)

17 (3 Yeni Temel Beceri Pasif)

18 Kostüm Silah Sistemi

19 Kemer - Simya Sistemi

20 - Yeni 120 haritaları ve npc'leri

21 Lycan ve Lycan Haritasi

22 Otomatik Gece/Gündüz Sistemi

KANIT

A3m4nL.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3479187-best-production-won-pet-7-8skill-offlineshop-lycan-ve-dahasi&amp;#x2F;#post-19205499&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Best Studio · 23 Ağu 2016 01:26&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
A3m4nL.png

Daha görmediğim birçok sistem mevcuttur herkese hayırlı uğurlu olsun...

TEK LİNK / DOWNLOAD

[Game/Mysql/Client_Source/GameDB FULL PACK]

Virüsotatal

------------

Tüm dosyaları tek pack haline getirdim boyut 1.5 gb upload ediyorum.

Konuyu güncelliycem :)

<br>
BEST Production: Won-Pet-7&8Skill-OfflineShop-Lycan ve Dahası

Metin2 dünyasında kaliteli içerik ve dengeli oyun deneyimi arayan oyuncular için BEST Production sunucusu, dikkat çeken özelliklerle öne çıkıyor. Bu özel sunucu, klasik Metin2 temellerini korurken aynı zamanda modern kalite-of-life (yaşam kalitesi) geliştirmeleriyle oyunculara unutulmaz bir PvP deneyimi sunuyor.
Won Sistemi ile oyuncular, hem PvP hem de PvE aktivitelerinden elde ettikleri Won cinsinden para birimiyle eşsiz eşyaları satın alabiliyor. Bu sistem, sadece yüksek seviye oyuncular değil, aynı zamanda yeni başlayanlar için de motive edici bir ekonomi döngüsü oluşturuyor.
Pet Sistemi ise BEST Production’un en popüler unsurlarından biri. Oyuncular sahip oldukları pet’leri geliştirebilir, onlara özel yetenekler kazandırabilir ve savaşlarda destek alabilir. Özellikle 7. ve 8. Beceri desteği sayesinde pet’ler artık sadece yardımcı değil, stratejik bir avantaj haline geliyor.
Offline Shop özelliği ile oyuncular karakterleri çevrimdışıyken bile eşya satışını sürdürebiliyor. Bu da hem zaman verimliliği sağlıyor hem de oyuncuların ekonomik özgürlüğünü artırıyor. Offline Shop, özellikle aktif olmayan saatlerde bile gelir elde etmek isteyen oyuncular için vazgeçilmez bir araç.
Lycan Sınıfı da BEST Production’un sunduğu yenilikler arasında yer alıyor. Geleneksel dört sınıfın yanı sıra Lycan karakteriyle oynamak isteyenler, bu sunucuda sınırlı sayıda slotla eşsiz bir deneyime kavuşuyor. Lycan’ın yüksek hasarı ve mobilitesi, PvP arenalarında büyük rol oynuyor.
Sunucu ayrıca günlük görevler, event sistemleri ve aktif moderasyon ekibi ile topluluk odaklı bir yapı sergiliyor. Haksız rekabeti önlemek adına anti-hile sistemleri de düzenli olarak güncelleniyor.
Detaylı bilgi ve tanıtım videosu için BEST Production sunucusunu Metin2Lobby'de inceleyebilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)