- Konular
- 851
- M2 Yaşı
- 3 yıl 18 gün
- Trophy Puan
- 38
- M2 Yang
- 13,279
C++ kullanarak oyunlardaki genel exp oranını nasıl düşürebileceğinizi adım adım anlatan bu makalede, char_battle.cpp dosyasını düzenleyerek exp kazanımını nasıl azaltabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Kendi projelerinizde bu çözümü kullanarak daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunabilirsiniz.
Kendi projem için oyunda ki exp oranlarını düşürmem gerekiyordu böyle bir çözüm buldum işime yaradı foruma kaynak oluşturmak istedim belki birilerinin işine yarar iyi kullanımlar
char_battle.cpp aç ve kod satırını bul
1:
sonra bu kod satırı içinde
<br> 2:
Merhaba,
Kendi projem için oyunda ki exp oranlarını düşürmem gerekiyordu böyle bir çözüm buldum işime yaradı foruma kaynak oluşturmak istedim belki birilerinin işine yarar iyi kullanımlar
char_battle.cpp aç ve kod satırını bul
1:
<i class="fa--xf far fa-expand-alt action action--expand action--hidden" aria-hidden="true" title="Expand" data-xf-init="tooltip" data-xf-click="CMTV-code-block-expand"></i> <i class="fa--xf far fa-compress-alt action action--collapse action--hidden" aria-hidden="true" title="Collapse" data-xf-init="tooltip" data-xf-click="CMTV-code-block-collapse"></i> <i class="fa--xf far fa-paste action action--copy" aria-hidden="true" title="Copy" data-xf-init="tooltip"></i> <pre class="bbCodeCode line-numbers language-none" dir="ltr" data-line="" data-xf-init="CMTV-code-block-extend" data-lang=""><code>static void GiveExp (LPCHARACTER from, LPCHARACTER to, int iExp)</code></pre> <i class="fa--xf far fa-grip-horizontal" aria-hidden="true"></i>
sonra bu kod satırı içinde
<br> 2:
<i class="fa--xf far fa-expand-alt action action--expand action--hidden" aria-hidden="true" title="Expand" data-xf-init="tooltip" data-xf-click="CMTV-code-block-expand"></i> <i class="fa--xf far fa-compress-alt action action--collapse action--hidden" aria-hidden="true" title="Collapse" data-xf-init="tooltip" data-xf-click="CMTV-code-block-collapse"></i> <i class="fa--xf far fa-paste action action--copy" aria-hidden="true" title="Copy" data-xf-init="tooltip"></i> <pre class="bbCodeCode line-numbers language-none" dir="ltr" data-line="" data-xf-init="CMTV-code-block-extend" data-lang=""><code>to->PointChange (POINT_EXP, iExp, true); degiştir to->PointChange (POINT_EXP, iExp * 0.7, true);</code></pre> <i class="fa--xf far fa-grip-horizontal" aria-hidden="true"></i>
buradaki mantık 0.7 olan kısım büyüdükçe exp oranı kazanımı artar mesela şimdi %30 exp oranı düşürmüş olduk genel olarak