[C++] Zindan ve hasar güncellemesi (K.T.M)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 75

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba dostlar sistem ---- e aittir.Diğer forumlarda ve burada linkleri kırık olduğu içi burada paylaşma kararı aldık.Sevgili dostum
<h4>@sevdalibirisi24 bana özel paylaştı ve kendisine sorarak burada paylaşıyorum.Hayırlı kullanımlar dilerim</h4>

Konudan bahsedeyim(ALINTI);

Öncelikle herkese merhabalar.
Bu olayı ilk kez yaşamıyorum fakat tekrardan sistemlerimde warez olayları baş göstermeye başladı.
Bunu yapan kişilerin kim olduğunu bilmekle beraber, anladıkları dilden konuşacağımı unutmamalarını hatırlatmak istiyorum.
Müşterilerim önünde beni mahcup duruma düşürüp haklarına giren bu arkadaşlara asla hakkımı helal etmeyeceğimi de belirtmek istiyorum.

Velhasıl kelâm asıl konuya gelelim;
Bu konuda paylaşacağım Noktalı Hasar ve source taraflı boss odası eklentileri tarafımca hazırlanmış olmasına
ve halâ satışta(TurkMMO konumda) olmasına rağmen Noktalı Hasar eklentisinin paylaşılmasına izin verilmiş olması
TurkMMO yönetiminin(veyahut konulara bakan moderatörlerin) kendilerini referans olarak kullanmamamız gerektiğinin göstergesidir.
Eğer birisi hediye paylaşacaksa kendi yaptığı şeyleri paylaşsın. Ben tarafım dışında paylaşımını onaylamıyorum.
Burada yakındığım olay sistemin/eklentinin değeri değil, bunları TurkMMO aracılığı ile satın alanlara karşı
düştüğüm rezil durumdur.
Dünya, para, mal, varlık bunlar geçici.
Bu olayların sorumluları veya teşvik dahil edenlere asla hakkımı helal etmeyeceğim.
Bu olan rezil durumlardan sonra, artık sistem satışı yapmayacağım.
(Bu dosyalar satın alan müşterilerden izin alınarak paylaşılmıştır)
Saygılarımla...

<a href=" " class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fi.gyazo.com%2F2d458fbe1fb0e12e264367c16c5e2820.gif&amp;hash=1c6431a82afebbb4ada07904140f2ff5"> </a>
indirme linki;

virüs total;

Metin2 Zindan ve Hasar Güncellemesi (K.T.M) - C++ Tabanlı Geliştirme

Giriş:
Metin2 özel sunucularında PvP sistemlerinin gelişmesiyle birlikte, zindan ve hasar mekaniklerine yönelik yenilikler önemli hale gelmektedir. Bu yazıda, C++ tabanlı bir Zindan ve Hasar Güncellemesi (K.T.M) sisteminin nasıl entegre edileceği ve geliştirileceği üzerine detaylı açıklamalar yapacağız. Bu sistem, Metin2 özel sunucu geliştiricileri için Martysama ve benzeri projelerin doğrultusunda hazırlanmıştır.

Zindan Sistemi Nedir?
Zindan sistemi, oyuncuların belirli görevleri yerine getirerek ödüller kazandığı, seviye atlama ve eşya geliştirme imkanı sunan bir alandır. Bu sistem, game core üzerinde çalışır ve DB core ile entegre şekilde veritabanına kayıt tutar. Zindan mekanikleri, genellikle Python tabanlı uiscript ve py root ile istemci tarafında aktif edilir. Sunucu tarafında ise C++ tabanlı source edit işlemleriyle entegrasyon sağlanır.

Hasar Mekaniği ve C++ Uygulaması
Hasar güncellemeleri, oyuncuların PvP ve PvE mücadelelerinde daha dengeli ve stratejik bir oyun deneyimi yaşamasını sağlar. Bu mekanikler, C++ üzerinden game server programming ile yapılandırılır. Metin2 server src üzerinde yapılan değişikliklerle, özel damage formülleri, kritik vuruşlar, zırh azaltmaları gibi parametreler özelleştirilir. Bu sistem, auth ve game sunucuları arasında senkron çalışarak verimli bir şekilde işler.

K.T.M (Kritik, Taktik, Mekanik) Sistemi
K.T.M sistemi, Metin2 özel sunucularında PvP oyunlarını daha stratejik hale getirmeyi amaçlayan bir C++ tabanlı sistemdir. Bu sistemde, oyuncuların kritik saldırıları, taktiksel becerileri ve mekanik yatkınlıkları analiz edilerek özel bonuslar verilir. Bu sistem, Metin2 özel sunucularında Martysama tarzı gelişmiş modülasyonlarla birlikte çalışır.

Entegrasyon Adımları
1. Metin2 server src dosyaları indirilir ve derlenir (compile).
2. Game core üzerinde zindan ve hasar mekanikleri için gerekli C++ fonksiyonları yazılır.
3. Py root ve uiscript ile istemci tarafında arayüz hazırlanır.
4. DB core üzerinde gerekli tablolar oluşturulur ve sistem veritabanına bağlanır.
5. Auth ve game sunucuları senkronize edilir.

Sonuç
Zindan ve hasar güncellemeleri, Metin2 özel sunucularında kullanıcı deneyimini ciddi anlamda artırır. C++ tabanlı K.T.M sistemi, bu mekaniklere dinamizm ve strateji katarken, geliştiricilere genişletilebilir bir yapı sunar. Metin2lobby.com olarak bu tür sistemlerin geliştirilmesi için Metin2 development, Metin2dev ve game core tabanlı çözümler sunuyoruz.

Metin2 Dungeon and Damage Update (K.T.M) - C++ Based Development

Introduction:
With the evolution of PvP systems on Metin2 private servers, innovations in dungeon and damage mechanics have become increasingly important. In this article, we will provide detailed explanations on how to integrate and develop a C++-based Dungeon and Damage Update (K.T.M) system. This system is prepared according to projects like Martysama for Metin2 private server developers.

What is the Dungeon System?
The dungeon system is an area where players complete certain tasks to earn rewards, offering opportunities to level up and enhance items. This system operates on the game core and maintains database records through integration with DB core. Dungeon mechanics are typically activated on the client-side via Python-based uiscript and py root. On the server side, integration is achieved through C++-based source edit operations.

Damage Mechanics and C++ Implementation
Damage updates provide a more balanced and strategic gameplay experience during PvP and PvE combat. These mechanics are configured via C++ using game server programming. Modifications made on Metin2 server src allow custom damage formulas, critical hits, armor reductions, and more. This system operates efficiently by synchronizing between auth and game servers.

K.T.M (Critical, Tactics, Mechanics) System
The K.T.M system is a C++-based system designed to make PvP games on Metin2 private servers more strategic. In this system, special bonuses are awarded based on players' critical attacks, tactical skills, and mechanical adaptability. This system works alongside advanced modularizations like Martysama on Metin2 private servers.

Integration Steps
1. Metin2 server src files are downloaded and compiled.
2. Necessary C++ functions for dungeon and damage mechanics are written on the game core.
3. Client-side interface is created using py root and uiscript.
4. Required tables are created on the DB core and the system connects to the database.
5. Auth and game servers are synchronized.

Conclusion
Dungeon and damage updates significantly enhance user experience on Metin2 private servers. The C++-based K.T.M system adds dynamics and strategy to these mechanics while providing developers with an expandable structure. At Metin2lobby.com, we offer solutions based on Metin2 development, Metin2dev, and game core for the development of such systems.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)