Arkadaşlar Filesin Temeli qarez01 Aittir. Ben Beta İtem Enerji Sistem Kostüm Sistem Ve Birçok Özellik Ekledim.
Not
Bilişimler İçin Güzel Bİr Files Sorun Yoktur.Kullanabilirsiniz.
Ve Konuya Başlıyorum
Merhaba v1 Filesimiz Çıktı.. Kısaca Özelliklerinden Bahsedelim.
1-Hatalar Fixlendi...
2-Beta İtemler Eklendi..
3-Beta İtemler 90 Levele Ayarlandı...
4-Catacomba Mapı 7 Kat Sorunsuz
5-Pack Hatasız Hale Getirildi..
6-Npcler Düzenlendi..
7-Kostüm Sistem Eklendi..
8-Enerji Sistem Eklendi...
9-Level Sınırı 105 Level Oldu..
10-Şifreli Sistem Kristal Oda..
11-1 Level Başlangıç
1​2-2 CH Sorunsuz Açma
-Şimdi Resimlere Gecelim-
-Filesten Görüntü-
KURULUM
Şimdi Yeni Filesi Yukleyelim
Files dosyasını indirip Filezilla /usr/ dizinine atın
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf Files.tar.gz
Mysql dosyasını indirip Filezilla /var/db/ dizinine atın
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf Mysql.tar.gz
reboot
oyunu Başlatma :
cd /usr/game
sh baslat.sh
komuutu ile oyunumuzu acıyoruz ve
Operation Time Out gelene kadar beklıyoruz
-Mysql Şifresi-
-emre-
-Files Linkleri-
Mysql Link:
Files Link:
-Packler Linkleri-
Full Pack:
-Virüs Taraması-
Files Total:
Mysql Total:
Full Pack Total:
Sorunu Olanlar Özel Mesaj Veya Konuya Cevap Yazın Cevaplarım.
Metin2 dünyasında özgün içerik üretmek ve kalıcı emeklerle sunucu geliştirmek, günümüzde giderek daha zorlaşan bir uğraştır. Özellikle piyasa, hazır sistemler, kopya dosyalar ve satılık çözümlerle doluken, ChasTR Orta Server Files tam da bu gerçeğe meydan okuyarak ortaya çıkmıştır.
ChasTR tarafından geliştirilen bu dosya seti, baştan sona el emeğiyle yazılmış, hiçbir hazır kod parçası içermeden inşa edilmiştir. Bu durum, sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda Metin2 topluluğu adına etik bir duruş sergilemek açısından da büyük önem taşımaktadır. Hazır sistemlerin yaygınlaşması, oyuncuların deneyimini tekdüze hale getirirken; ChasTR'in sunduğu yapı, oyunculara taze, özgün ve sürpriz dolu bir oyun ortamı vaat eder.
Orta Seviye Sunucu Yapısı Ne Demektir?
ChasTR Orta Server Files, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için dengeli bir zorluk seviyesi sunar. Genellikle 1-99 veya 1-105 aralığında çalışan bu tür sunucular, aşırı hızlandırılmış global sunuculardan farklı olarak, karakter gelişim sürecinin tadını çıkarılmasına olanak tanır. Bu sayede oyuncular, eşyalarını, becerilerini ve sosyal ağlarını adım adım inşa edebilir.
Neden ChasTR Dosyaları Farklı?
Diğer dosyalardan ayrılan en belirgin özelliği, tamamen özgün olmasıdır. Hiçbir yerden kopyalanmamış, her satır kod elle yazılmıştır. Ayrıca, güvenlik açıkları minimuma indirilmiş, anticheat sistemleri entegre edilmiş ve veri bütünlüğü korunmuştur. Bu, sunucu sahipleri için uzun vadede istikrarlı bir altyapı anlamına gelir.
Piyasaya Karşı Bir Direniş
Satılık dosya pazarının yükselişiyle birlikte, birçok geliştirici orijinalliği feda etti. ChasTR ise bu akıntıya karşı yüzerek, emeğin değerini hatırlatıyor. Bu dosya seti, sadece bir sunucu altyapısı değil, aynı zamanda Metin2 kültürünün korunmasına yönelik bir çağrı niteliğindedir.
Sonuç
Eğer gerçekten özgün, güvenli ve dengeli bir Metin2 deneyimi sunmak istiyorsanız, ChasTR Orta Server Files kesinlikle göz önünde bulundurulmalıdır. Daha fazla bilgi ve detaylı inceleme için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Sorunsuzdur.Not
Bilişimler İçin Güzel Bİr Files Sorun Yoktur.Kullanabilirsiniz.
Ve Konuya Başlıyorum
Merhaba v1 Filesimiz Çıktı.. Kısaca Özelliklerinden Bahsedelim.
1-Hatalar Fixlendi...
2-Beta İtemler Eklendi..
3-Beta İtemler 90 Levele Ayarlandı...
4-Catacomba Mapı 7 Kat Sorunsuz
5-Pack Hatasız Hale Getirildi..
6-Npcler Düzenlendi..
7-Kostüm Sistem Eklendi..
8-Enerji Sistem Eklendi...
9-Level Sınırı 105 Level Oldu..
10-Şifreli Sistem Kristal Oda..
11-1 Level Başlangıç
1​2-2 CH Sorunsuz Açma
-Şimdi Resimlere Gecelim-
-Filesten Görüntü-
Giriş yap veya üye ol.
KURULUM
Şimdi Yeni Filesi Yukleyelim
Files dosyasını indirip Filezilla /usr/ dizinine atın
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf Files.tar.gz
Mysql dosyasını indirip Filezilla /var/db/ dizinine atın
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf Mysql.tar.gz
reboot
oyunu Başlatma :
cd /usr/game
sh baslat.sh
komuutu ile oyunumuzu acıyoruz ve
Operation Time Out gelene kadar beklıyoruz
-Mysql Şifresi-
-emre-
-Files Linkleri-
Mysql Link:
Giriş yap veya üye ol.
Files Link:
Giriş yap veya üye ol.
-Packler Linkleri-
Full Pack:
Giriş yap veya üye ol.
-Virüs Taraması-
Files Total:
Giriş yap veya üye ol.
Mysql Total:
Giriş yap veya üye ol.
Full Pack Total:
Giriş yap veya üye ol.
Sorunu Olanlar Özel Mesaj Veya Konuya Cevap Yazın Cevaplarım.
ChasTR Orta Server Files %100 Emek Piyasaya İnat!
Metin2 dünyasında özgün içerik üretmek ve kalıcı emeklerle sunucu geliştirmek, günümüzde giderek daha zorlaşan bir uğraştır. Özellikle piyasa, hazır sistemler, kopya dosyalar ve satılık çözümlerle doluken, ChasTR Orta Server Files tam da bu gerçeğe meydan okuyarak ortaya çıkmıştır.
ChasTR tarafından geliştirilen bu dosya seti, baştan sona el emeğiyle yazılmış, hiçbir hazır kod parçası içermeden inşa edilmiştir. Bu durum, sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda Metin2 topluluğu adına etik bir duruş sergilemek açısından da büyük önem taşımaktadır. Hazır sistemlerin yaygınlaşması, oyuncuların deneyimini tekdüze hale getirirken; ChasTR'in sunduğu yapı, oyunculara taze, özgün ve sürpriz dolu bir oyun ortamı vaat eder.
Orta Seviye Sunucu Yapısı Ne Demektir?
ChasTR Orta Server Files, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için dengeli bir zorluk seviyesi sunar. Genellikle 1-99 veya 1-105 aralığında çalışan bu tür sunucular, aşırı hızlandırılmış global sunuculardan farklı olarak, karakter gelişim sürecinin tadını çıkarılmasına olanak tanır. Bu sayede oyuncular, eşyalarını, becerilerini ve sosyal ağlarını adım adım inşa edebilir.
Neden ChasTR Dosyaları Farklı?
Diğer dosyalardan ayrılan en belirgin özelliği, tamamen özgün olmasıdır. Hiçbir yerden kopyalanmamış, her satır kod elle yazılmıştır. Ayrıca, güvenlik açıkları minimuma indirilmiş, anticheat sistemleri entegre edilmiş ve veri bütünlüğü korunmuştur. Bu, sunucu sahipleri için uzun vadede istikrarlı bir altyapı anlamına gelir.
Piyasaya Karşı Bir Direniş
Satılık dosya pazarının yükselişiyle birlikte, birçok geliştirici orijinalliği feda etti. ChasTR ise bu akıntıya karşı yüzerek, emeğin değerini hatırlatıyor. Bu dosya seti, sadece bir sunucu altyapısı değil, aynı zamanda Metin2 kültürünün korunmasına yönelik bir çağrı niteliğindedir.
Sonuç
Eğer gerçekten özgün, güvenli ve dengeli bir Metin2 deneyimi sunmak istiyorsanız, ChasTR Orta Server Files kesinlikle göz önünde bulundurulmalıdır. Daha fazla bilgi ve detaylı inceleme için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
— Metin2Lobby.com | Özgün Emek, Kalıcı Topluluk