MERHABA ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BU ARALAR SALTANAT TİPİ SERVERLER COK COĞALDI FAKAT BUNLARDA PEK FARKLILIK YOK BENDE SİZİN İÇİN FARKLILIK GETİRİYORUM BİR KAÇ SERVERDE VAR FAKAT ARTIK HERKEZDE OLICAK..
BANA HIRSIZ DEMEYİN BOŞUNA BUNLARIN HEPSİNİ BEN PACKTAN CIKARIYORUM EGER BUNLARI ALMAYI BİLİYORSANIZ SİZDE ALIRSINIZ..
KİMSENİN BANA ÇALIP ÇIRPIYOSUN DEMEYE HAKKI YOKTUR ..
TAHA MUMCU..
EVET İLK ÖNCE DİREK FOTOGRAFLARA GECELİM ŞİMDİLİK ..
RESİMLER ÖRNEKTİR ARKADAŞLAR..
ŞİMDİ GELELİM ANLATIMA ANLATIMI COK UZATMICAM YAPABİLEN YAPAR YAPAMAYAN ARAŞTIRIR ..
VİDEO OLARAK ANLATICAM..
<em><strong><font size="5"><span style="color:#ff0000;">
EVET ARKADAŞLAR GÖRÜLDÜGÜ GİBİ VİDEODA HERŞEY AÇIKLANDI YAPTIKLARIMIN AYNISINI YAPARSANIZ SİZDE YAPABİLİRSİNİZ..
ŞİMDİ GELELİM LİNKLERE ..
RENKLİ ARESLERİ İNDİRMEK İÇİN
RENKLİ ARESLER VİRÜS TOTAL İÇİN
BİR KONUMUZUN DAHA SONUNA GELDİK
EVET ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GÜNLER
SİZDEN TEK RİCAM
1 KERE TEŞEKKÜR ETMENİZ BENİM İÇİN YETERLİDİR
TAHA MUMCU
ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN TEŞEKKÜR EDERİM
GÜLE GÜLE KULLANIN
:l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03: :l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03: :l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
BANA HIRSIZ DEMEYİN BOŞUNA BUNLARIN HEPSİNİ BEN PACKTAN CIKARIYORUM EGER BUNLARI ALMAYI BİLİYORSANIZ SİZDE ALIRSINIZ..
KİMSENİN BANA ÇALIP ÇIRPIYOSUN DEMEYE HAKKI YOKTUR ..
TAHA MUMCU..
EVET İLK ÖNCE DİREK FOTOGRAFLARA GECELİM ŞİMDİLİK ..
RESİMLER ÖRNEKTİR ARKADAŞLAR..
ŞİMDİ GELELİM ANLATIMA ANLATIMI COK UZATMICAM YAPABİLEN YAPAR YAPAMAYAN ARAŞTIRIR ..
VİDEO OLARAK ANLATICAM..
<em><strong><font size="5"><span style="color:#ff0000;">
EVET ARKADAŞLAR GÖRÜLDÜGÜ GİBİ VİDEODA HERŞEY AÇIKLANDI YAPTIKLARIMIN AYNISINI YAPARSANIZ SİZDE YAPABİLİRSİNİZ..
ŞİMDİ GELELİM LİNKLERE ..
RENKLİ ARESLERİ İNDİRMEK İÇİN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
RENKLİ ARESLER VİRÜS TOTAL İÇİN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
BİR KONUMUZUN DAHA SONUNA GELDİK
EVET ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GÜNLER
SİZDEN TEK RİCAM
1 KERE TEŞEKKÜR ETMENİZ BENİM İÇİN YETERLİDİR
TAHA MUMCU
ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN TEŞEKKÜR EDERİM
:l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03: :l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03: :l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:
Devrim Yaratıcı Pack Renkli Aresler Taha Mumcu
Metin2 sunucusu sahipleri, oyuncuların daha keyifli ve görsel olarak zengin bir deneyim yaşaması için sürekli olarak yenilik arayışındadır. Bu doğrultuda, Taha Mumcu tarafından geliştirilen Pack Renkli Aresler, Metin2 dünyasında devrim niteliğinde bir içerik sunuyor. Bu özel paket sayesinde, oyuncular artık standart karakter görünümüyle sınırlı kalmıyor; tamamen özelleştirilmiş, renkli ve dikkat çekici Ares takımlarıyla oyun içinde parlıyorlar. Bu yazıda, Taha Mumcu'nun bu devrim niteliğindeki çalışmasından bahsedeceğiz ve Metin2 3D modelleme dünyasındaki yerinden örnekler sunacağız.
Taha Mumcu Kimdir?
Taha Mumcu, Metin2 geliştirme ortamında tanınmış bir isimdir. Özellikle Metin2 model edit konusunda uzmanlaşmış, çok sayıda özgün içerik ve modelleme çalışması gerçekleştirmiştir. 3D modelleme, gr2 export ve gr2 import gibi teknik alanlarda uzmanlaşmış olan Taha Mumcu, Metin2 topluluğu için sürekli yenilikler sunmaktadır. Pack Renkli Aresler ise onun en popüler projelerinden biridir.
Renkli Ares Paketi Nedir?
Ares takımları, Metin2'de savaşçı sınıfının kullandığı özel ekipmanlardır. Oyuncular, bu takımlarla hem güçlü bonuslar kazanırken hem de karakterlerine estetik bir görünüm katabilirler. Ancak standart Ares takımları sınırlı renk seçeneklerine sahiptir. İşte burada devreye Taha Mumcu'nun Pack Renkli Aresleri giriyor. Bu paket sayesinde yüzlerce farklı renk kombinasyonu ve desen seçeneği sunuluyor. Her bir Ares parçası, kullanıcıya özel renk paletleriyle özelleştirilebiliyor.
Neden Pack Renkli Aresler Kullanmalısınız?
1. Görsel Etki: Renkli Aresler sayesinde karakteriniz oyun içinde dikkat çeker. Standart Areslerden farklı olarak, bu paket ile karakterinize özgün bir görünüm kazandırabilirsiniz.
2. Kolay Kurulum: Taha Mumcu, bu paketi kullanıcılara kolay entegrasyon sunacak şekilde tasarlamıştır. Sadece model dosyalarını yükleyip, gr2 import işlemlerini yaparak sistem üzerinde sorunsuzca çalıştırabilirsiniz.
3. Uyumlu Formatlar: Paket, Metin2'in esnek model yapısı olan granny3d ve gr2 formatları ile tam uyumlu çalışmaktadır. Blender veya 3DS Max gibi yazılımlarla yapılan düzenlemelerle de kolayca özelleştirme yapılabilir.
Metin2 3D Modelleme ile Paketin Bağlantısı
Pack Renkli Aresler, sadece estetik bir değişiklik değil aynı zamanda Metin2 3D model geliştirme pratiğinin de öne çıkan örneklerindendir. Taha Mumcu, bu paketteki her bir modeli Metin2 model edit süreçlerine uygun olarak hazırlamıştır. Bu sayede sunuculara kolayca entegre edilebilir, isteğe göre daha da geliştirilebilir.
Paket İçeriği Nelerden Oluşur?
- Tüm Ares parça setleri (Silah, zırh, küpe, kolye vb.)
- Renk paletleriyle gelen yüzlerce alternatif görünüm
- Texture ve UV map dosyaları
- Gr2 formatında optimize edilmiş model dosyaları
- Kurulum rehberi ve teknik destek belgeleri
Sonuç
Taha Mumcu'nun Pack Renkli Aresler projesi, Metin2 sunucularında yeni bir estetik anlayışı başlatmıştır. Bu paket, hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak güvenilir bir yapı sunar. Metin2 3D modelleme dünyasında öncü bir rol üstlenen bu içerik, özellikle custom model ve visual mod arayan sunucu sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor. Metin2lobby.com olarak, bu tür yenilikleri takip etmeye ve toplulukla paylaşmaya devam edeceğiz.
Revolutionary Pack of Colored Ares by Taha Mumcu
Metin2 server owners are constantly searching for innovations that allow players to enjoy a more fun and visually rich experience. In this direction, the Pack of Colored Ares developed by Taha Mumcu brings revolutionary content to the world of Metin2. With this special pack, players are no longer limited to standard character appearances; they shine within the game with fully customized, colorful, and eye-catching Ares sets. In this article, we will discuss Taha Mumcu's revolutionary work and provide examples of its place in the Metin2 3D modeling world.
Who is Taha Mumcu?
Taha Mumcu is a well-known name in the Metin2 development environment. He specializes particularly in Metin2 model editing, having created numerous original contents and modeling works. Specialized in technical fields such as 3D modeling, gr2 export, and gr2 import, Taha Mumcu continuously provides innovations for the Metin2 community. The Pack of Colored Ares is one of his most popular projects.
What is the Colored Ares Pack?
Ares equipment sets are special gear used by warrior class characters in Metin2. Players gain powerful bonuses while adding an aesthetic look to their characters. However, standard Ares sets have limited color options. This is where Taha Mumcu's Pack of Colored Ares comes into play. This pack offers hundreds of different color combinations and pattern choices. Each Ares piece can be customized with user-specific color palettes.
Why Should You Use the Pack of Colored Ares?
1. Visual Impact: Colored Ares make your character stand out in the game. Unlike standard Ares, this pack allows you to give your character a unique appearance.
2. Easy Installation: Taha Mumcu has designed this pack for easy integration. By simply loading the model files and performing gr2 import operations, you can run it seamlessly on your system.
3. Compatible Formats: The pack is fully compatible with Metin2's flexible model formats like granny3d and gr2. It can also be easily customized using software like Blender or 3DS Max.
Connection with Metin2 3D Modeling
The Pack of Colored Ares is not just an aesthetic change but also a prominent example of Metin2 3D model development practices. Taha Mumcu prepared each model in the pack according to Metin2 model editing processes. Thus, it can be easily integrated into servers and further developed as needed.
What Does the Pack Include?
- All Ares part sets (Weapon, armor, earrings, necklace, etc.)
- Hundreds of alternative looks with color palettes
- Texture and UV map files
- Optimized model files in gr2 format
- Installation guide and technical support documents
Conclusion
Taha Mumcu's project Pack of Colored Ares has initiated a new aesthetic approach in Metin2 servers. This pack provides both visually impressive and technically reliable structure. Serving as a leading role in the world of Metin2 3D modeling, this content offers great opportunity for server owners seeking custom models and visual mods. As Metin2lobby.com, we will continue to follow and share such innovations with our community.