Files Yüklemeyi Bilenler Yardımcı olun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 34

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
EyeTR SUNAR

özellikleri

Game sürümü : 2089M
Exe sürümü : 34k

Gamede bulunan diffler

Yere düşen itemin kaybolma süresini 1dk yapan diff

Max envanterdeki parayı 2100000000 yapan diff

Max statüyü 90 yapan diff

Artırma kağıdının geçme şansını %100 yapan diff

5 Efsunu npcde gösteren diff

Taşları %100 geçiren diff

Exeye dll inject edilmesini engelleyen diff

Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma geldikce güncelleyecem.

Şimdi geçelim filesden resimlere

tb8kt.jpg

tb8lt.jpg

tb8dn.png

tb8g3.png

tb8gv.png

tb8hh.png

tb8jf.png

tb8k4.png

tb8n2.jpg

Linkler

64 Mb boyutu geçtiği için virustotal taramıyo bu yüzden SUPERantispyware ile taradım

tb9vf.png

tb9yf.png

64 Mb boyutu geçtiği için virustotal taramıyo bu yüzden SUPERantispyware ile taradım

tb9zk.png

Kurulum

Kod:
/usr
Filezilladan two2012gameyi /usr dizinine atın

Kod:
cd /usr
Puttyden bu dizine gelin

Kod:
rm -rf game
Game dizini silindi şimdi filesi yükleyelim

Kod:
cd /usr
Puttyden bu kodu yazın

Kod:
tar zxfv two2012game.tar.gz
Gameyi kurduk şimdi mysqlyi kuralım

Kod:
/var/db
Filezilladan bu dizine gelin ve two2012mysql.tar.gz yi buraya atın

Kod:
cd /var/db
Puttyden bunu yazın

Kod:
rm -rf mysql
Mysql silindi şimdi kuralım

Kod:
cd /var/db
puttyden bu dizine gelin

Kod:
tar zxfv two2012mysql.tar.gz
Mysqlde yüklendi şimdi reboot atın files kuruldu

Packtaki rootları editleyin servera girin

Navicat şifresi : admin
Gm çar id şifre : admin admin

Not: dice açığını engellemeyi unutmuşum onuda verdiğim linkdeki konuma bakarak engelleyebilirsiniz

Not 2: locale_tr dosyalarını Unepk ile açmayın, bozulur. Eternexus kullanın.

Not 3: Tavşan kostümü vs göremeyenler
Not : 4Kız savaşcı karakterini göremeyenler rootu açıp içine*

Kostüm sorunu yaşayanlar

bunu atıp kapatsınlar*

Mysql güncellenmiştir. 08.10.2013 22.05

Files Yüklemeyi Bilenler Yardımcı Olun

Merhaba Metin2Lobby.com kullanıcıları
Metin2 dünyasında ilerleyebilmek, sunucu kurmak ya da mevcut bir sunucuyu geliştirmek isteyen birçok oyuncu ve geliştirici, doğru dosya (files) yapısını nasıl yükleyeceğini bilmediği için ciddi zorluklar yaşamaktadır. Bu konuda deneyimli kişilerden destek almak, hem zaman kaybını önler hem de teknik hataların önüne geçilmesini sağlar.
Neden Files Yükleme Bu Kadar Önemli?
Metin2 özel sunucularında files, oyunun çekirdek sistemini oluşturan yapıdır. Client, server ve database dosyalarının doğru şekilde entegre edilmesi gerekir. Yanlış yükleme veya eksik dosyalar, sunucunun çalışmamasına, client’in bağlanamamasına ya da kritik hatalara neden olabilir. Özellikle Virtual PC ortamlarında VE Files kullanılırken dikkat edilmesi gereken çok sayıda teknik detay vardır.
Hangi Files Türleri Yaygındır?
Genellikle 1-99, 1-105, 1-120 ve 55-120 seviye aralıklarına yönelik farklı files sürümleri bulunur. Bunların her biri farklı client uyumluluğuna, quest yapısına ve item veritabanına sahiptir. Örneğin, bazı files’ler 40k item desteğiyle gelirken, diğerleri sadece 34k item içerir. Bu nedenle files seçiminde hedef kitlenizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız gerekir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Files yüklerken en sık yapılan hatalardan bazıları şunlardır: MySQL bağlantısı eksikliği, locale.lua ayarlarının yanlış yapılması, client ile server sürüm uyumsuzluğu ve path (dosya yolu) hataları. Bu tür sorunlar genellikle log dosyalarında belirtilir ancak çözümü deneyim gerektirir.
Yardım İsteyenlere Tavsiyeler
Eğer files yüklemekte zorlanıyorsanız, öncelikle hangi tür bir files kullandığınızı (örneğin: VegaS, Zona, Rafał vb.), hangi sanal makine ortamını (VirtualBox, VMware, Hyper-V) ve hangi işletim sistemini (genellikle FreeBSD veya Windows Server) kullandığınızı net şekilde belirtmelisiniz. Bu bilgiler olmadan yardım almanız oldukça zordur.
Metin2Lobby.com olarak amacımız, bu tür teknik sorunlarda size hızlı ve kaliteli destek sağlamaktır. Forumumuzda Metin2 Lobby 'dan yeni konular açarak deneyimli kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Özellikle Virtual PC ve VE Files konusunda uzman kişilerden yardım almak istiyorsanız, başlığınızda bu detaylara mutlaka yer verin.
Sonuç
Files yükleme süreci karmaşık görünebilir ancak doğru rehberlik ve tecrübeye sahip kişilerle çalışıldığında kolayca aşılabilecek bir engeldir. Unutmayın ki, sağlam bir files yapısı, sunucunuzun uzun ömürlü ve stabil kalmasının temelidir. Sorularınız için forumumuza bekleriz!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)