Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelişmiş Buffi Sistemi V1 - Ücretsiz İndirin

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
846
M2 Yaşı
3 yıl 18 gün
Trophy Puan
38
M2 Yang
13,229
Ticaret : 0 / 0 / 0
Ticaret Oranı : 0%
Metin2 dünyasında oyuncuların sürekli olarak daha iyi ve işlevsel sistemlere ihtiyaçları vardır. Bu doğrultuda, forumlar aracılığıyla paylaşılan yardımcı içerikler büyük önem taşır. Forum kullanıcıları tarafından paylaşılan 'Buffi Sistemi v1', eski ancak hâlâ geçerli olan yardımcı şaman sisteminin geliştirilmiş halidir. İlk kez 19.05.2020 tarihinde arşive eklenen bu dosyalar, bugün hâlâ birçok sunucuda kullanılmaktadır.\n\nBu sistem özellikle üç Metin2 sunucusundan birinde aktif olarak görülebiliyor olmasından dolayı oldukça yaygındır. Kullanım açısından herhangi bir engeli bulunmamakta; sadece kendi sorunlarınızı çözebilmeniz beklenmektedir. Sistem hakkında yardım talebinde bulunmanız gerekmeyecektir çünkü Riwals kaynaklarında bile benzer yapılar yer almaktadır.\n\nPaylaşılan içerikler arasında ücretli sistemleri dağıtmak gibi bir amacı olmayan gerçek geliştiriciler bulunmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki, para vererek aldığınız sistemi başka başkalarıyla paylaşmak, hem emeğe hem de topluluk normlarına saygısızlık anlamına gelir. Dünya artık akıllı oynayanlara kalmalıdır.\n\nİlgilenenler için dosya bağlantısı şu şekilde verilmiştir: Dosya Yükleme Linki. Ek olarak, güvenliğiniz açısından virüs analizi için tıklayın: VirusTotal Analizi.\n\n
\n\nSistem forumda bulunan \"yardımcı şaman sisteminin\" geliştirilmiş halidir, arşive eklenme tarihleri 19.05.2020 yani 1 sene önceki dosyalar, eski versiyon olması kullanmanıza engel değil her 3 sv'den birinde bu sistemi görüyorsunuzdur zaten kullanılan sürümde çoğunda budur. Bu sistem ile alakalı bi' yardım talebinde bulunmayın, sorununuzu kendiniz çözün. Ek olarak riwals sourceleri paylaşılmış %90 içinde vardır indirip bakmadım, gider ordan bakarsınız

Para verdiğiniz sistemi dağıtacak kadar akılsız olmayın. Dünya kime kalmış, aslana mı kaplana mı? Bu arkadaş ve benzerleri gibi çakal olmayın yeter.

https://www.dosyaupload.com/gv5A
[URL unfurl=\"true\"]VirusTotal

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri