GM Target Features(GM Hedef Karakter Özellikleri)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar ben soymalık görl geymır
bugün sizlerle bilindik bir sistemi paylaşacağım

Yanlız şunu belirtmekte fayda var ordaki gm target 34k da çalışan gm target olduğu için
bu paylaştığım gm target 40k fileslerdede çalışmaktadır.
Paylaşıldımı bu sistemin 40k versiyonuna uyumlu olanı yada yeni olan birşeymi bilmiyorum
ama en azından GM targetin 40k olanını göremedim.
Oyüzden sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum eklerken hata alacağınızı biliyorum çünkü içerisinde uiblock.py adlı python dosyası eksikti eksiğini giderdim atılması gerekenleri klasör halinde zaten. Bu eksik olmasına rağmen uiblock.py o konuya dahi konulmamıştı bende bi şekilde buldum diyelim.
Anlatım.txt sildim çok gereksiz olduğu için

Konuya virüstotal dahil edemiyeceğim çünkü vt ye birşey yüklerken hata alıyorum doğrulama hatası diyip duruyor bende jottiye yükledim taramaya burdan bakabilirsiniz

ANLATIM

GM Target Features (GM Hedef Karakter Özellikleri)

Metin2 özel sunucularında güvenliği ve oyun içi denetimi artırmak için geliştirilen GM Target Features, admin veya yetkili karakterlerin belirli kullanıcıları hedef almasını kolaylaştıran gelişmiş bir özelliktir.

GM Target Features Nedir?
GM Target Features, Metin2 özel sunucu geliştiricilerinin, oyun içi yetkililere (GM) belirli karakterleri daha hızlı ve güvenli bir şekilde hedef alabilmesi için sunduğu bir sistemdir. Bu özellik sayesinde yetkililer, hile kullanan oyuncuları daha hızlı yakalayabilir, oyun içi sorunları çözebilir ve oyunun adil bir şekilde devam etmesini sağlayabilirler.

Sistem Nasıl Çalışır?
Bu sistem genellikle C++ tabanlı game server üzerinde çalışır. GM karakterleri, belirli komutlar aracılığıyla diğer karakterleri hedef alabilirler. Hedef alınan karakterin konumu, ekipmanı, envanteri gibi bilgilere erişim sağlanabilir. Bu sayede yetkililer, şüpheli davranışları analiz edebilir ve gerekli önlemleri alabilirler.

Avantajları Nelerdir?
Güvenlik Artışı: Yetkililerin daha hızlı müdahale etmesiyle oyun içi güvenlik artırılır.
Hızlı Müdahale: Şüpheli karakterlerin anında hedef alınması sayesinde hile kullanımı gibi durumlar daha çabuk tespit edilir.
Oyun Dengesi: Oyun içi adaletin korunması için gerekli önlemlerin alınmasını sağlar.

Teknik Uygulama
Bu sistem genellikle game core üzerinde C++ dilinde geliştirilir. Sunucu tarafında yetki kontrolleri yapılır ve GM karakterlerine özel komutlar atanır. Örneğin;

Kod:
/target 'player_name'

komutu ile GM, belirtilen karakteri hedef alabilir. Hedef alma işlemi sırasında karakterin konumu, leveli, envanteri gibi bilgiler loglanabilir.

Python Entegrasyonu
Metin2 özel sunucularında bazı sistemlerde Python dili de kullanılır. Özellikle GUI tabanlı yönetim panelleri için py gui veya uiscript teknolojileri tercih edilir. GM Target Features sistemi, bu yapıya entegre edilerek daha kullanıcı dostu bir arayüzle kullanılabilir.

Database Entegrasyonu
Tüm hedefleme işlemleri db core üzerinden loglanabilir. Böylece, daha sonra analiz yapılması ve denetim süreçlerinin yürütülmesi kolaylaşır. Loglama işlemi için MySQL veya SQLite gibi veritabanları kullanılabilir.

Sonuç
GM Target Features, Metin2 özel sunucularında oyun güvenliği ve denetim için kritik öneme sahip bir özelliktir. C++ tabanlı sistemlerle entegre olarak çalışan bu özellik, hem geliştiriciler hem de yetkililer için büyük kolaylıklar sağlar.

GM Target Features (GM Target Character Features)

GM Target Features is an advanced feature developed for Metin2 private servers to enhance security and in-game control, allowing admin or authorized characters to target specific users more efficiently.

What is GM Target Features?
GM Target Features is a system that allows Metin2 private server developers to enable in-game administrators (GMs) to target certain players more quickly and securely. This feature helps authorities detect cheaters faster, resolve in-game issues, and ensure fair gameplay.

How Does the System Work?
The system typically operates on C++ based game servers. GM characters can target other players through specific commands. Information such as the targeted player's location, equipment, inventory, etc., can be accessed. This enables administrators to analyze suspicious behavior and take necessary actions.

What Are Its Advantages?
Increased Security: Quicker intervention by administrators enhances in-game security.
Fast Response: Immediate targeting of suspicious characters helps detect cheating more quickly.
Game Balance: Ensures measures are taken to maintain fairness within the game.

Technical Implementation
This system is usually developed in C++ language on the game core. Authority checks are performed on the server side, and special commands are assigned to GM characters. For example,

Kod:
/target 'player_name'

allows the GM to target the specified character. During this process, details like the character's location, level, inventory, etc., can be logged.

Python Integration
In some Metin2 private server systems, Python is also used. GUI-based management panels often utilize py gui or uiscript. The GM Target Features system can be integrated with these technologies to create a more user-friendly interface.

Database Integration
All targeting activities can be logged via the db core. This makes future analysis and audit processes easier. MySQL or SQLite databases can be used for logging purposes.

Conclusion
GM Target Features is a critical feature for in-game security and monitoring in Metin2 private servers. Integrated with C++ based systems, this feature offers significant conveniences for both developers and administrators.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)