Ücretlide bir eleman dds'leri TR yapıp 50 liradan satışa koymuş, Zaten paylaşılan bir dosyanın nasıl satışı olabilir ?
Tasarımın PSD'sinide veriyorum psd'den Butonları türkce yapıp tek resim halinde alıp değiştirmek 10 dakika sürmez.
RESİMLER:
Tasarımın PSD'sinide veriyorum psd'den Butonları türkce yapıp tek resim halinde alıp değiştirmek 10 dakika sürmez.
RESİMLER:
İNDİR :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Butonları alabiliceği PSD :
Giriş yap veya üye ol.
V.T :
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
dates.py'den portları ve kaç ch kullanıyorsanız düzenleyebilirsiniz. Virüs Programım olmadığından dolayı ekleyemedim netim yavaş birazdan eklerim yada birisi taratıp atar ise çok makbule geçer
Herkezin Benim Kodlamam Dediği Interface
Metin2 özel sunucularında interface sistemleri, oyun deneyimini doğrudan etkileyen kritik yapı taşlarından biridir.
Oyuncuların ekranda gördüğü her buton, menü, istatistik paneli ve etkileşimli öğe, arka planda C++ veya Python tabanlı bir interface yapısı tarafından kontrol edilir.
Interface Nedir?
Interface, yani kullanıcı arayüzü, oyuncu ile oyun dünyasının buluştuğu noktadır.
Metin2 özel sunucularında interface geliştirme genellikle iki ana bileşene ayrılır:
- Client-side UI (Python / UIScript)
- Server-side komut akışı (C++ / Game Core)
Neden Herkes 'Benim Kodlamam' Diyor?
Metin2 topluluğunda interface geliştirmek oldukça popülerdir.
Birçok geliştirici, mevcut arayüzü özelleştirerek ya da tamamen yeniden tasarlayarak kendi sunucularına farklılık katmaya çalışır.
Bu süreçte ortaya çıkan sistemlerin bazıları toplumda yaygınlaşıp 'benim kodladığım' gibi ifadelerle anılmaya başlanır.
Ortak Interface Sistemlerinde Karşılaşılan Sorunlar
Ancak çoğu zaman bu sistemler orijinal yapıya bağlı kalınmadığı için hata riski taşır.
Özellikle UIScript dosyalarında yapılan küçük bir hata, oyunun açılmasını engelleyebilir.
Py ROOT ve C++ Core arasındaki veri akışı koparsa, butonlar işlevselliğini kaybedebilir.
Python GUI Kullanımı ve Avantajları
Metin2 geliştiricileri genellikle Py GUI sistemlerini tercih eder çünkü:
- Hızlı prototipleme sağlar
- Oyun içi menüleri kolayca özelleştirebilirsiniz
- Martysama gibi community destekli kaynaklar sayesinde öğrenmesi kolaydır
Interface Geliştirme Adımları
1. Mevcut UIScript dosyalarını analiz etme
2. Py ROOT ile client-server veri alışverişini tanımlama
3. Gerekirse C++ Game Core üzerinde değişiklik yapma
4. Test ve debug süreçleri
En İyi Interface Nasıl Olur?
Oyuncu dostu, hızlı ve stabil çalışan bir interface, sunucu sadakatini artırır.
Geliştiriciler, hem estetik hem de fonksiyonellik açısından dikkatli hareket etmelidir.
Kod tekrarını önlemek ve sürdürülebilir yapılar kurmak önemlidir.
Sonuç
Interface sistemleri, Metin2 özel sunucu geliştiricileri arasında büyük ilgi gören ve birçok kez 'benim kodladığım' gibi ifadelerle anılan yapılardır.
Ancak her ne kadar özgün görünse de, çoğu zaman temel mimari aynıdır.
Asıl fark, detaylarda ve stabilite seviyesindedir.
The Interface Everyone Says I Coded
In Metin2 private servers, interface systems are one of the critical elements that directly affect the gaming experience.
Every button, menu, stat panel, and interactive element visible to players on screen is controlled by a backend interface structure based on C++ or Python.
What Is an Interface?
An interface is the point where the player meets the game world.
In Metin2 private server development, interface creation typically splits into two main components:
- Client-side UI (Python / UIScript)
- Server-side command flow (C++ / Game Core)
Why Does Everyone Say 'I Coded It'?
Developing interfaces in the Metin2 community is quite popular.
Many developers attempt to differentiate their servers by customizing or completely redesigning the existing interface.
Over time, some of these systems become widespread within the community and are referred to with expressions like 'coded by me'.
Issues in Common Interface Systems
However, often these systems carry error risks because they do not adhere to the original structure.
Especially, a small mistake in UIScript files can prevent the game from launching.
If the data flow between Py ROOT and C++ Core breaks, buttons may lose functionality.
Using Python GUI and Its Advantages
Metin2 developers often prefer Py GUI systems because:
- They allow rapid prototyping
- You can easily customize in-game menus
- Community-supported resources like Martysama make learning easier
Steps for Interface Development
1. Analyze current UIScript files
2. Define client-server data exchange via Py ROOT
3. Modify C++ Game Core if necessary
4. Testing and debugging phases
How Should the Best Interface Be?[/BR]A player-friendly, fast, and stable interface increases server loyalty.
Developers must pay attention to both aesthetics and functionality.
Avoiding code repetition and building sustainable structures are crucial.
Conclusion
Interface systems are highly interesting among Metin2 private server developers and are often described with phrases like 'coded by me'.
Although they might appear original, most of the time the underlying architecture remains the same.
The real difference lies in details and stability level.