Hiç Bir Yerde Görmediğiniz Lycan KRALİYET Zırhı (Ücretli Paylaşım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar
Ben Burak6543211 yani yeni ismimle Value3
Ben bu forumu en az 2010 2011 senesinden belli kullanıyorum fakat herhangi bir paylaşım vs yapmıyorum
Ama anladımki bazıları bu paylaşımlardan prim yapıyor
Forumu canlandırmak amaçlı vs güzelleştirecek paylaşımlar sizi bekliyor bu başlangıç
Geçmiş ZamanÖnce LYCAN YOUTUBER KÖSTÜMÜNÜ BEN @(MaviRuh) Arkadaşıma Hediye Etmiştim Paylaşssın diye Başka forumda paylaştı arkadaşım fakat gördümki bu forumda birtanesi (kendi yapımım ) diye paylaşmış Bunun üzerine bundan sonra kimseye tolerans yok Herşey Oldugu Gibi olacaktır
Konumuza Gelelim Evet Konu başlıgında gördüğünüz gibi hiç bir yerde görmediğiniz veya göremiceğiniz bir paylaşımı paylaşıyorum (LYCAN KRALİYET ZIRHI) Anlatım İçinde Mevcuttur Yapamayan Yazabilir Ekleyen Arkadaşlar'da Kanıt Atarsa Sevinirim

For @(MaviRuh)
---------------------------------------------
----------------------------------------------
İndirme Link

VT

Hiç Bir Yerde Görmediğiniz Lycan KRALİYET Zırhı (Ücretli Paylaşım)

Metin2 Lobby olarak, Metin2 oyunu için özgün ve kaliteli içerik üretmeye devam ediyoruz. Bu paylaşımımızda, oyun içinde dikkat çeken, görsel açıdan etkileyici ve nadir bulunan bir Lycan Kraliyet Zırhı modelini sizlere sunuyoruz. Bu özel model, Metin2 dünyasında farklı bir hava katarken, 3D modelleme tutkunları için de değerli bir örnektir.

Lycan Kraliyet Zırhı, Metin2 karakterleriniz için tasarlanmış, detaylı UV mapping, yüksek çözünürlüklü texture ve profesyonel mesh yapısıyla öne çıkan özel bir item modelidir. Model, 3ds Max ve Blender gibi yazılımlarla kolayca düzenlenebilir yapıdadır. Ayrıca GR2 formatında olduğu için doğrudan Metin2 oyununa entegre edilebilir.

Özellikler:
Zırh Seti: Tam set olarak tasarlanmıştır.
UV Haritası: Her parçada ayrı ayrı çalışılmıştır.
Doku Kalitesi: 2048x2048 çözünürlüğünde.
Model Formatı: GR2 ve Granny 3D uyumlu.
Animasyon Uyumlu: Karakter animasyonlarına entegre çalışır.

Metin2 için custom model geliştirme konusunda uzmanlaşmış ekiplerimiz, bu zırhın hem görsel hem de teknik açıdan en üst seviyede olduğunu garanti eder. Modelin bone yapısı, Metin2 karakter sistemine birebir uygundur. Aynı zamanda rigging işlemi tamamlanmış olup, animation desteği mevcuttur.

Neden Bu Zırh Farklı?
Lycan Kraliyet Zırhı, oyun içi mevcut zırhlardan farklı olarak, Lycan temalı karanlık ve mistik bir atmosfer sunar. Görsel efektlerle desteklenen bu model, Metin2 sunucularında gösteriş amaçlı ya da PvP savaşlarında kullanılmak üzere idealdir. Texture detayları sayesinde oyun içinde gerçekçi bir deneyim yaşamanız sağlanır.

Model Edit ve Map Object gibi alanlarda çalışan geliştiriciler için bu zırh aynı zamanda bir öğrenme aracı niteliğindedir. Metin2 için visual mod hazırlamak isteyenler için de harika bir başlangıç noktasıdır.

Önemli Not:
Bu model ücretli bir paylaşımdır ve sadece Metin2 Lobby üyeleri tarafından erişilebilir olacaktır. Lisanslı bir içerik olduğu için izinsiz paylaşımı yasaktır.

Metin2 dünyasında kendinize özel bir dokunuş arayanlar, Lycan Kraliyet Zırhı ile oyun içi imajınızı yükseltmenin keyfini çıkarabilirler. Monster model, NPC model ve diğer effect model tasarımlarıyla da yakında karşınızdayız.

Metin2 Lobby olarak, Metin2 oyununun her alanında içerik geliştirmeye devam ediyoruz. Eterpack, Martysama model, 3D art ve daha fazlası için takipte kalın.

The Lycan ROYALTY Armor You've Never Seen Anywhere (Paid Share)

As Metin2 Lobby, we continue to provide original and high-quality content for Metin2. In this release, we present a rare and visually stunning Lycan Royal Armor model that will stand out in the game. This special model offers a unique atmosphere for Metin2 and serves as a valuable resource for 3D modeling enthusiasts.

The Lycan Royal Armor is a detailed item model designed for Metin2 characters. It features high-resolution textures, professional mesh structure, and detailed UV mapping. The model can be easily edited with software such as 3ds Max and Blender. Furthermore, since it's available in GR2 format, it can be directly integrated into Metin2.

Features:
Armor Set: Designed as a full set.
UV Mapping: Detailed work done on each part separately.
Texture Quality: 2048x2048 resolution.
Model Format: Compatible with GR2 and Granny 3D.
Animation Compatible: Works seamlessly with character animations.

Our teams specialized in custom model development for Metin2 ensure that this armor is of the highest standard both visually and technically. Its bone structure fits perfectly with the Metin2 character system. Additionally, rigging has been completed and animation support is included.

Why Is This Armor Different?
The Lycan Royal Armor offers a dark and mystical atmosphere based on Lycan themes, differentiating itself from existing in-game armors. With supported visual effects, this model is ideal for show-off purposes or PvP battles within Metin2 servers. Its texture details provide a realistic experience during gameplay.

For developers working in areas like model editing and map objects, this armor also serves as a learning tool. It's an excellent starting point for those who want to create visual mods for Metin2.

Important Note:
This model is a paid share and will only be accessible by Metin2 Lobby members. Unauthorized sharing is prohibited as it is a licensed content.

Players looking to add a personal touch within the Metin2 world can enjoy enhancing their in-game appearance with the Lycan Royal Armor. Stay tuned for more monster models, NPC models, and other effect models.

As Metin2 Lobby, we continue developing content across every aspect of the Metin2 game. Follow us for more Eterpack, Martysama models, 3D art, and much more.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)