İtem Giymeli Tittle Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 65

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba uzun zaman kendim aradım fakat bulamadım. Bir filesten söktüm fakat denemedim test edip dönüş yaparsanız eksinleri ayarlayalım.
İçerisinde sade şekilde anlatım var game.py eklemenize gerek yok

İtem Giymeli Title Sistemi Nedir?

Metin2 özel sunucularında geliştirme yapan geliştiriciler için en dikkat çeken sistemlerden birisi İtem Giymeli Title Sistemi'dir. Bu sistem sayesinde oyuncular, belirli itemleri giydikçe ekranda görünen başlık (title) otomatik olarak değişebilir. Bu da hem estetik hem de statü gösterimi açısından büyük avantaj sağlar. Özellikle PVP sunucularında bu sistem, oyuncuların birbirlerini tanımaları ve derecelerini anlamaları açısından oldukça faydalıdır.

Sistem Nasıl Çalışır?

İtem giymeli title sistemi, temel olarak oyuncunun giydiği itemlerin ID'lerine göre çalışır. Belirlenen item ID'leri için sistemde bir title tanımlanır. Oyuncu bu itemi giydiğinde, title otomatik olarak aktif hale gelir. Bu işlem genellikle C++ ile yazılmış sunucu tarafında (game server side) gerçekleştirilir. Geliştiriciler, C++ kaynak kod üzerinde gerekli düzenlemeleri yaparak bu sistemi entegre edebilirler.

Nasıl Uygulanır?

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt