Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtem Sil-Sat-At Sistemi Fixli Defineli

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
48,269
M2 Yaşı
3 yıl 11 ay 10 gün
Trophy Puan
48
M2 Yang
488,659
Ticaret : 1 / 0 / 0
Ticaret Oranı : 100%
129525_c20b3541007db191f42470547ae3046b.png

Sistemde fixler de bana ait değildir. Forumda gördüm denedim çok eksiği olduğu için ekleyemedim. Yorumlara baktığım zaman kimsenin ekleyemediği gördüm. Fixleri toplayıp daha açıklayıcı bir şekilde tekrar toparladım. Şuan yaptığım kontrollerde hiçbir hataya rastlamadım. Tab hatası yapmadığınız sürece yada importlar eksik olmadığı sürece kolay kolay hata almayacağınızı düşünüyorum. Şimdiden iyi kullanımlar

Varsa benim görmediğim bilmediğim bir hata yada eklemeyi unuttuğum bir yer uyarırsanız düzeltelim .

İndirme Linki:

Virüs Total:

Metin2 Sunucularında İtem Sil-Sat-At Sistemi Fixli Defineli Nasıl Uygulanır?

Metin2 özel sunucu geliştirme dünyasında, oyuncuların itemleri güvenli ve kontrollü bir şekilde yönetebilmesi oldukça önemlidir. Bu bağlamda İtem Sil-Sat-At Sistemi, hem güvenlik hem de deneyim açısından kritik bir rol oynar. Özellikle PvP sistemleri olan sunucularda, bu tür sistemlerin düzgün çalışması oyun içi dengeyi korumada büyük etkiye sahiptir. Bu yazıda, fixli ve defineli bir şekilde uygulanmış İtem Sil-Sat-At sisteminden bahsedeceğiz.

Sistem Nedir ve Ne İşe Yarar?

İtem Sil-Sat-At sistemi, oyuncuların envanterlerindeki itemleri belirli koşullara göre silebilmesine, satmasına veya atmasına olanak tanır. Bu işlem genellikle C++ ve Python tabanlı sistemler üzerinden gerçekleştirilir. Sunucu tarafında game server ve client arasında iletişim kurularak bu işlemler yapılır. Hatalı sistem uygulamaları, sunucuda güvenlik açıklarına neden olabilir.

Fixli Sistem Ne Demektir?

Fixli sistem terimi, bug-free yani hata içermeyen, stabil çalışan bir yapıyı ifade eder. Özellikle Metin2 Lobby gibi gelişmiş sunucularda, sistemlerin güvenli ve sürekli çalışması için her kod satırı dikkatle incelenmelidir. Fixli sistemlerde, item duplication, illegal item usage gibi durumlar önlenir. Bu sayede hem sunucu daha hızlı çalışır hem de oyun içi hile riski azalır.

Defineli Sistem Nedir?

Defineli sistemler, özel tanımlar ve ayarlamalar içeren modüler yapılardır. Örneğin, bazı itemlerin silinmemesi, bazılarının ise satışta olmaması gibi kurallar tanımlanabilir. Bu tanımlamalar genellikle db core ve server src üzerinden yapılır. Python GUI arayüzleriyle bu tanımlamalar kolayca yapılabilir. Martysama gibi kaynaklar da bu süreçte destek sağlar.

Nasıl Uygulanır?

Öncelikle, server-side bir kontrol mekanizması kurulmalıdır. Oyuncu bir itemi silmek/satmak/attığında, auth ve game sunucularında bu işlem kontrol edilmelidir. Bu süreçte uiscript ve py root dosyalarında değişiklikler yapılabilir. Pack dosyaları güncellenerek istemci tarafında da bu kontrol sağlanabilir. Compile işlemi sonrası test aşamasına geçilir. Hata varsa source edit ile düzeltilir.

Güvenlik Açıklarına Karşı Önlemler

Sunucu geliştiricileri, bu tür sistemleri uygularken güvenlik açıklarına karşı dikkatli olmalıdır. Özellikle C++ system üzerinde yapılan değişiklikler, doğru şekilde test edilmelidir. Game core ve db core üzerinden yapılan tanımlar, SQL injection gibi saldırılara karşı korunmalıdır. Bu nedenle Metin2 Development sürecinde profesyonel yardım alınması önerilir.

Sonuç

İtem Sil-Sat-At sistemi, Metin2 özel sunucularında kullanıcı deneyimini artırmak ve oyun içi dengeleri korumak için kritik bir öneme sahiptir. Fixli ve defineli olarak hazırlanmış bu sistemler, hem PvP hem de PvE sunucularında etkin bir şekilde kullanılabilir. Geliştiricilerin dikkat etmesi gereken en önemli konulardan biri de, stable ve güvenli bir yapı oluşturmaktır.

How to Implement a Fixed and Defined Item Delete-Sell-Drop System in Metin2 Servers?

In the world of Metin2 private server development, ensuring players can securely and systematically manage items is highly important. In this context, the Item Delete-Sell-Drop System plays a critical role in maintaining both security and gameplay experience. Especially on servers with PvP systems, the proper functioning of such systems significantly impacts in-game balance. This article will discuss how to implement an fixed and defined version of this system.

What Is the System and What Does It Do?

The Item Delete-Sell-Drop system allows players to delete, sell, or drop items in their inventory based on certain conditions. These operations are typically carried out through C++ and Python-based systems. Communication between the game server and the client ensures these functions operate properly. Improper implementations may lead to security vulnerabilities on the server.

What Does 'Fixed' System Mean?

A fixed system refers to one that is bug-free and operates stably. On advanced servers like Metin2 Lobby, every line of code must be carefully reviewed to ensure systems run safely and continuously. In fixed systems, issues such as item duplication and illegal item usage are prevented. This leads to faster server performance and reduces cheating risks within the game.

What Is a Defined System?

Defined systems include custom definitions and configurations. For example, specific items may be set so they cannot be deleted, or some may be restricted from being sold. Such definitions are generally made via db core and server src. These configurations can easily be implemented using Python GUI interfaces. Resources like Martysama also provide support during this process.

How Is It Implemented?

Firstly, a control mechanism must be established on the server-side. When a player attempts to delete, sell, or drop an item, the operation should be verified on both auth and game servers. Modifications can be made in uiscript and py root files during this process. The pack files can be updated to ensure the client-side also reflects these controls. After compile, the system enters testing phase. If errors occur, they are corrected through source edit.

Security Measures Against Vulnerabilities

Server developers must be cautious about potential security flaws when implementing such systems. Changes made on C++ system must be tested thoroughly. Definitions made through game core and db core must be protected against attacks like SQL injection. Therefore, it is recommended to seek professional help during Metin2 Development.

Conclusion

The Item Delete-Sell-Drop system is crucial for enhancing user experience and maintaining in-game balance in Metin2 private servers. Systems prepared as fixed and defined can be effectively used on both PvP and PvE servers. One of the most important considerations for developers is creating a stable and secure structure.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri