KF Zindanı Paylaşımda ( Free )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
nLpvql.png

NWkQNN.jpg

Zindanın Özellikleri

*PRO mdatr
* Lag Sorunu Yok
* HD Texture
*Çoğaltılabilir Oda
* MiniMap destekli
* Light Effect

Oyundan Resimler

YJ4AvA.jpg

8Q8JlA.jpg

D93alZ.jpg

Oyun Dışı Resimler

7PAjkm.jpg

PBQjqv.jpg

gyXQ5L.jpg

MWkjE6.jpg

QWQjAA.jpg

Video

<strong>

Kurulum
(Client)

Adım 1: KFZindani.rar Dosyası masaüstüne çıkartılır.
Adım 2: Client içerisindeki Pack klasörü Metin2 Klasörüne atılır.
Adım 3:Property.epk açılır.
Adım 4:Property içerisine medetseval01 klasörü atılır.
Adım 5:Property kapatılır.

İndexe Eklenecekler

Kod:
[COLOR=#B22222]*[/COLOR] [COLOR=#8B4513]KfDungeon[/COLOR] [COLOR=#B22222]*[/COLOR]
Eklenir.

Adım 6:Root.epk açılır.
Adım 7:atlasinfo.txt açılır.
Adım 8:En altına şu kod eklenir ve kapatılır.

Kod:
metin2_map_kfdungeon 876200    637800    2    2

.
Ftp Kurulumu
Adım 1: /usr/game/share/locale/turkey/map açılır.
Adım 2:KFZindani/FTP/ içerisindeki metin2_map_kfdungeon klasörü ftp ye atılır.
Adım 3: Ftp aynı klasördeki index dosyası notepad ile açılır.
Adım 4: İndexin en altına...

Kod:
[B][COLOR=#8B4513]353 metin2_map_kfdungeon[/COLOR][/B]
Eklenir.
Adım 4: channel1 /channel2 /channel3 /channel4 / klasörüleri içerisindeki config açılır.
Adım 5: MAP ALLOW : yazılan yerin en son yerine 353 ekliyoruz.
Adım 6: /usr/game/share/locale/turkey/quest klasörü açılır.

Adım 7 : KFZindani klasörü içerisindeki FTP/quest içerisindeki test.lua ftp ye atılır.

Puttyde Yazılacak Kodlar
Kod:
[B]cd /usr/game/share/locale/turkey/quest ./qc test.lua reboot[/B]

Ekledikten sonra Işınlayıcıdan ışınlanabilirsiniz.

Eğer odalar az geliyorsa worleditor ile büyük bir mapta yeniden sabitleme yapınız.

İndirme Bağlantısı

KF Zindanı Paylaşımda (Free)
Metin2 dünyasında 3D modelleme ve görsel geliştirmeler yapmayı seven oyuncular için önemli bir konu olan KF Zindanı, son derece dikkat çekici görsel detaylar sunar. Bu içerikte, Metin2 lobby üzerinden sunulan ücretsiz KF Zindanı model paylaşımı hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Metin2 model edit, Metin2 dungeon model, Metin2 custom model gibi kavramlar doğrultusunda bu özel içerik, geliştiriciler ve oyuncular için büyük bir değer taşımaktadır.

KF Zindanı Nedir?
KF Zindanı, Metin2 oyununda bulunan zorlu ve estetik olarak oldukça gelişmiş bir alandır. Bu alan, oyuncuların seviye atlamaları, güçlü düşmanlarla mücadele etmeleri ve nadir eşyalar kazanmaları açısından önemlidir. Ancak görsel açıdan daha da zenginleştirilmesi için Metin2 dungeon model ve Metin2 map object düzenlemeleri yapılabilmektedir. Bu sayede hem oyun deneyimi artırılır hem de görsel estetik ön plana çıkar.

Ücretsiz Model Paylaşımı ve Kullanımı
Metin2 Lobby üzerinden yapılan free KF Zindanı model paylaşımı, Metin2 3D model ve Metin2 terrain düzenlemek isteyen geliştiriciler için harika bir fırsat sunar. Bu modeller, doğrudan oyun içine aktarılabilir veya Blender ve 3DS Max gibi yazılımlarla düzenlenebilir. Dikkat: Bu modeller genellikle GR2 formatında gelir. Bu nedenle gr2 import ve gr2 export işlemleri konusunda bilgi sahibi olmak önemlidir.

Model Formatları ve Uyumlu Araçlar
Metin2 modelleri genellikle GR2 veya Granny3D formatlarında yer alır. Bu formatlar, 3D modelleme yazılımları olan Blender ve 3DS Max ile çalışırken uyumlu olacak şekilde optimize edilmelidir. Metin2 gr2 dosyalarını doğru şekilde dışa aktarmak ve içe aktarmak için özel eklentiler kullanmanız gerekir. Bu eklentiler sayesinde Metin2 mesh ve Metin2 bone sistemleri sorunsuz çalışır.

Oyun İçi Görsel Geliştirme
Metin2’de KF Zindanı gibi özel alanlar için yapılan görsel değişiklikler, Metin2 visual mod ya da Metin2 graphic mod olarak tanımlanabilir. Bu modlar, oyunun görsel kalitesini ciddi anlamda artırır. Metin2 texture ve Metin2 UV map düzenlemeleriyle birlikte daha gerçekçi ve yüksek çözünürlüklü görseller elde edilebilir. Bu tür modlamalar, hem özel sunucularda hem de resmi sunucularda kullanılabilir.

Metin2 Model Editörleri ve Geliştirme Süreci
Metin2 model düzenleme süreci, Metin2 development model ve Metin2dev model gibi kavramlarla yakından ilişkilidir. Bu süreçte Metin2 model replace işlemi sıkça yapılır. Bu işlem, mevcut modelin yeni bir modelle değiştirilmesi anlamına gelir. Öneri: MARTYSAMA gibi bilinen bazı geliştiricilerin paylaştığı modeller, profesyonel düzeyde kalite sunar ve yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Sonuç
KF Zindanı gibi önemli Metin2 alanlarının görsel olarak yeniden yaratılması, Metin2 3D modelleme ve Metin2 model import gibi teknik adımlarla mümkündür. Free olarak sunulan modeller, geliştiricilerin ve meraklı kullanıcıların bu alanda çalışmalar yapabilmesi için önemli bir destektir. Metin2 Lobby üzerinden erişebileceğiniz bu içerikler, oyun deneyiminizi ciddi şekilde zenginleştirecektir.

KF Dungeon Available for Sharing (Free)
KF Dungeon, which offers visually impressive details in the world of Metin2, is an important topic for players who enjoy 3D modeling and visual improvements. In this content, we will provide detailed information about the free KF Dungeon model sharing offered through Metin2 lobby. Based on concepts such as Metin2 model edit, Metin2 dungeon model, and Metin2 custom model, this special content holds significant value for both developers and players.

What Is KF Dungeon?
KF Dungeon is a challenging and aesthetically advanced area in the game Metin2. This area is important for players to level up, battle strong enemies, and obtain rare items. However, visual enhancements can be applied through Metin2 dungeon model and Metin2 map object modifications to further enrich the experience. This enhances both gameplay and visual aesthetics.

Free Model Sharing and Usage
The free KF Dungeon model sharing provided via Metin2 Lobby presents a great opportunity for developers looking to modify Metin2 3D model and Metin2 terrain. These models can be imported directly into the game or edited using software like Blender and 3DS Max. Attention: These models usually come in GR2 format; therefore, knowledge of gr2 import and gr2 export processes is essential.

Model Formats and Compatible Tools
Metin2 models are typically in GR2 or Granny3D formats. These formats must be optimized to work seamlessly with 3D modeling software like Blender and 3DS Max. To correctly import and export Metin2 gr2 files, you need specific plugins. Thanks to these plugins, Metin2 mesh and Metin2 bone systems function smoothly.

In-Game Visual Enhancement
Visual modifications made for special areas in Metin2, such as KF Dungeon, can be categorized as Metin2 visual mod or Metin2 graphic mod. Such mods significantly enhance the game's visual quality. With Metin2 texture and Metin2 UV map adjustments, more realistic and high-resolution visuals can be achieved. These types of modifications can be used in both private and official servers.

Metin2 Model Editors and Development Process
The process of editing Metin2 models is closely related to concepts like Metin2 development model and Metin2dev model. During this process, Metin2 model replace operations are frequently performed, meaning replacing existing models with new ones. Tip: Models shared by known developers like MARTYSAMA offer professional-level quality and serve as a good starting point for beginners.

Conclusion
Redesigning important Metin2 areas like KF Dungeon visually is possible through technical steps such as Metin2 3D modeling and Metin2 model import. The models available for free distribution provide essential support for developers and enthusiasts to conduct studies in this field. These contents accessible through Metin2 Lobby will significantly enhance your gaming experience.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt