Kostüm Parlatma Sistemi #Karaca425

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 68

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar
Benim sistemim üzerinden prim kasanlar olduğu için paylaşmak istedim.Öyle bir hal aldıki sistem sahibi olarak onlar kadar prim kasmamışımdır.Yok bilmem arınma karaca kostüm ya güzel kardeşim dostum sistemi ben yapmışım ne bu havalar :D
Hayatları boyunca localhost dışına varez sistem eklemekten öteye gidemeyen insanlar buralarda şov yapma derdinde.
Bu şekilde gittikleri taktirdede localhost dışına çıkamayacaklar ve bir gelişim gösteremeyecekler.
Sistemin benim umrumda olduğunu sanıyorlar.Ben zaten kazanacağımı bu sistemden kazanmışım.Sende olsa ney olmasa ney ama sanıyorlarki konu açtıkca bana karşı bişey yapıyorlar beni alt üst ediyorlar :D Güzel kardeşim ben bu sistemi yapmışım demi yarın daha iyisini yaparım bana koymaz Siz benim yaptığımı el altından satmaya çalışan adamlarsınız, artıklarımla idare edenlersiniz.Sorunsuz sistemi sökmeyi beceremeyip kafanıza göre fix yapanlarsınız.Siz benimle neyi tartışıyorsunuz, neyin çabası içindesiniz anlamak garip :D

Bu arada benim yaptığım birşeyi paylaşılmasına engel oluyor diyenler sistem benimdi paylaşılmasına ister müsade ederim ister etmem evet forumun amacı paylaşmak ama kendi yaptığım birşeyin paylaşıp paylaşmama kararını ben veririm siz değil.

İyi kullanımlar.

3zjv69.jpg

2 Satır kodu eklemeyi beceremeyenler bana yazmasın kimseye destek vermiyorum.

Kostüm Parlatma Sistemi #Karaca425 - Metin2 Özel Sunucular İçin Geliştirilmiş Oyuncu Deneyimi

Metin2 özel sunucularında oyun içi deneyimi artırmak amacıyla geliştirilen Kostüm Parlatma Sistemi, oyuncuların sahip oldukları kostümleri estetik açıdan daha şık ve dikkat çekici hale getirmelerini sağlar. Bu sistem, özellikle PvP odaklı sunucularda oyuncuların karakterlerini özelleştirebilmesi için önemli bir araçtır. #Karaca425 olarak tanımlanan bu sistem, C++ tabanlı geliştirilmiş ve Martysama framework ile uyumlu çalışmaktadır.

Sistem Özellikleri

Bu sistem sayesinde oyuncular, kostümlerine farklı parlatma seviyeleri ekleyebilir. Her seviye yükseldikçe kostümün dış görünüşü değişir ve karakterin görsel etkisi artar. Parlatma seviyesi arttıkça bonus nitelikler de kazandırılır. Bu bonuslar, PvP savaşlarında belirleyici olabilir.

Kullanım Kolaylığı

Sistem, Python GUI arayüzüyle entegre çalışarak kolay kurulum ve yönetim imkanı sunar. Py Root dosyalarına entegre edilebilir ve UIScript ile uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca Game DB ile senkronize çalışarak veri tutarlılığını sağlar.

Sistem Entegrasyonu

Sistem, hem Game Server hem de Auth Server üzerinde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. C++ tabanlı kodlaması sayesinde performans kaybı olmadan çalışır. Metin2 Lobby ekibi tarafından sağlanan bu sistem, sunucu geliştiricileri için kolayca özelleştirilebilir bir yapıya sahiptir.

Geliştirme ve Kaynak Kod

Kostüm Parlatma Sistemi, Metin2 Development süreçlerinde önemli bir yere sahiptir. C++ Source Edit ile kolayca modifiye edilebilir. Sistem, aynı zamanda Pack dosyalarına da entegre edilebilir. Bu sayede sunucu yöneticileri, istedikleri gibi özelleştirme yapabilirler.

Bonus Nitelikler ve PvP Etkisi

Her parlatma seviyesi, karaktere özel bonus nitelikler kazandırır. Bu bonuslar, PvP savaşlarında karakterin攻击力 ve 방어력을 artırabilir. Oyuncular, kostümlerini sadece estetik değil, aynı zamanda stratejik olarak da geliştirebilirler.

Neden #Karaca425

#Karaca425 adı, bu sistemin versiyon numarasını veya geliştiricisinin takma adını temsil edebilir. Bu sistem, Metin2 Lobby platformunda sunulan kaliteli Metin2 Private Server çözümlerinden biridir. Oyuncuların karakterlerini özelleştirmesi için güçlü bir altyapı sunar.

Sonuç

Kostüm Parlatma Sistemi #Karaca425, Metin2 özel sunucularında oyuncu deneyimini artıran önemli bir özelliktir. PvP odaklı sunucularda tercih edilir. Geliştiriciler için kullanıcı dostu bir yapıya sahip olan bu sistem, C++ ve Python tabanlıdır. Metin2 Lobby olarak bu tür sistemleri sürekli güncelleyerek sunucu geliştiricilerine destek oluyoruz.

Costume Shining System #Karaca425 - Enhanced Player Experience for Metin2 Private Servers

The Costume Shining System, developed to enhance the in-game experience on Metin2 private servers, allows players to make their costumes more visually appealing and attractive. This system is especially important in PvP-focused servers where players want to customize their characters. #Karaca425, as this system is known, has been developed based on C++ and is compatible with the Martysama framework.

System Features

With this system, players can add different shining levels to their costumes. As each level increases, the visual appearance of the costume changes and the character becomes more visually impactful. Bonus attributes are also added with each level increase, which may be decisive in PvP battles.

Ease of Use

The system works seamlessly with a Python GUI interface, offering easy installation and management. It integrates into Py Root files and is designed to be compatible with UIScript. Additionally, it synchronizes with Game DB to ensure data consistency.

System Integration

The system is optimized to work on both Game Server and Auth Server. Thanks to its C++ base, it operates without performance loss. Provided by the Metin2 Lobby team, this system features a customizable structure that can be easily tailored by server developers.

Development and Source Code

The Costume Shining System holds significant importance in Metin2 Development processes. Its C++ Source Edit compatibility allows easy modification. The system can also be integrated into Pack files, enabling server administrators to customize it as needed.

Bonus Attributes and PvP Impact

Each shining level grants special bonus attributes to the character. These bonuses can increase the character's attack and defense power during PvP battles. Players can develop their costumes not only aesthetically but strategically as well.

Why #Karaca425

#Karaca425 may represent the version number or developer alias of the system. This system is one of the high-quality Metin2 Private Server solutions offered on the Metin2 Lobby platform. It provides a robust infrastructure for players to customize their characters.

Conclusion

The Costume Shining System #Karaca425 is a key feature that enhances player experience in Metin2 private servers. It is preferred in PvP-oriented servers. This user-friendly system for developers is based on C++ and Python. As Metin2 Lobby, we continuously update such systems to support server developers.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt