Leonmetin2 server files kullanan arkadaşlara yardım olarak izlenimlerim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 95

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Benim izlenimlerime göre bu filesin alt yapısı %100 deil %250 m2dev altyapısı gelelim gözüme çarpan bazı sorunlara bunlar sadece benim gözüme çarpanlar

1-kostüm sistemi ayarsız pack dosyaları sorunlu(sadece pack dosyaları ayarsız sw de sorunsuz olarak ekli)

2-enerji sistemi ayarsız pack dosyaları sorunlu(sadece pack dosyaları ve bazı navicat dosyalarında ayar yapılması lazım sw de sorunsuz olarak ekli)

3-pack boyutu çok yüksek oyundan ikidebir atabiliyo

4-x tuşuyla açılan efsun kontrol sistemi çalışmıyo çalışmıyo(packlarda ekli ama sanırım root içindeki dosyalarda ayarlama yapılmamış)

5-kayıt izni ve şifre izni itemleri çalışmıyo

6-clientten kayıt olma sorunlu

7-bi çok sistem birbiriyle çakışıyo mesela 1 ila 90 lvl arası olan özel görevlerin çalışması için başarı sistemi,icerun buz şatosu,katakomb gibi sistemlerin kaldırılması gerekiyo bunlar sadece teker teker ekli olunca çalışabiliyo dördü de puan saymalı türden bi sistem gibi olduğu için kill. vb olmuyo çakışıyo bunlar sadece örnek(sistemleri tek tek olarak denedim hiçbirinde sorun yok sadece hepsi birlikte yüklü olduğu için çakışıyolar be bu yüzden çalışmıyolar

8-bazı binekler ve npc lerin pack dosyaları yok( eski konuyu kontrol eden warsa resimlerde gösterilen bütün bineklerin efektleri sağlam sadece bazılarının packları yok bn bazılarını zar zor bulduğum için görebiliyorum)

9-bana göre güzel bn oynarım ama sölemek istedim oyuna sağlam bi görsel boyut kazandırmak için gece moduna ağırlıklı kodlama yapılmış karanlık modunda göz gözü görmüyo

10-burda 1 ila 90 lvl arası olan özel görevlerin düzeltilebilir sorunlarıne göz atcaz ilk olarak 55 leveline kadar sorunsuzca geliyoruz 55 lvl görevinde 10 adet tanaka kesilmesi istenir ama tanaka log saymıyo başka canavar koyulması lazım yoksa diğer görevlere atlamıyo(1 den 80 level görevine kadar sorunsuzlar ama yukarda anlattıklarım yapılınca 80 levele kadar görevler resim filan sorunsuzca geliyo ama ne hikmetse 80nci görevden sonra quest doru olmasına rağmen bi türlü 85 le 90 a atlamıyo hep 80nci görev tekrar ediyo

11-bazı haritalara pack uyumsuzluğu veya eksikliği yüzünden girilmiyo(ağırlıklı olarak beta haritaları)

12-oto potların sol üst köşedeki görselleri yok

13-rütbe sistemi ve np sistemi yanılmıyosam ikisi birden aynı anda log saymıyo (sistemler teker teker kontrol edildi ikiside sorunsuz tek sorun çakışma)

14-futbol sistemi tam bi gizem nasıl oynanıyo çözebilmiş değilim sadece hakem sonuç sölüyo

15-bazı zırhlar silahlar ve itemler pack kaynaklı eksiklik yada packların bozukluk nedeniyle gözükmüyo ve ( locale_tr dosyasına baya ayar çekmek gerekiyo sw nin kara kutusu :D )

16-son zamanlarda kullanılan yeni çıkan sistem olan binek-pet ve atı bir arada kullanmaya imkan veren sistem kullanılamıyo

BUNLAR BENİM İZLENİMLERİM KONU BERBAT EDİLMESİN DİYE KİLİTLENEBİLİR
Leonmetin2 Server Files Kullanan Arkadaşlara Yardım Olarak İzlenimlerim

Merhaba Metin2 severler
Bugün sizlerle Leonmetin2 server files'ı kullanan sunucu sahipleri ve geliştiriciler için bazı gözlemlerimi paylaşmak istiyorum. Bu izlenimler, hem teknik açıdan hem de oyuncu deneyimi açısından değerlendirilmiştir. Amacım, bu dosyaları kullanmayı düşünen veya halihazırda kullanan arkadaşlara faydalı bilgiler sunmaktır.
Leonmetin2 Dosyalarının Genel Yapısı
Leonmetin2, özellikle Türkçe konuşulan topluluklarda popüler olan bir server files setidir. Dosyalar genellikle 1-120 veya 55-120 seviye aralıklarını hedef alır ve PvP odaklı içerikler barındırır. Dosya yapısı içinde genellikle MySQL tabanlı veritabanı entegrasyonu, özel NPC’ler, quest sistemleri ve özelleştirilmiş item listeleri yer alır.
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Öncelikle, Leonmetin2 dosyalarının çoğu zaman orijinal kaynak kodundan uzaklaştığı görülmektedir. Bu durum, güvenlik açıklarına yol açabilir. Özellikle loginserver ve gameserver yapılandırmalarında dikkatli olunmalıdır. Ayrıca, bazı sürümlerde anti-cheat mekanizmaları eksik ya da zayıf olabilmektedir.
Pozitif Yönler
Leonmetin2 dosyaları, kullanıcı dostu kurulum rehberleriyle gelir ve genellikle Türkçe destek sunar. Ayrıca, görsel olarak özelleştirilmiş arayüzler (örneğin yeni skill efektleri, UI değişiklikleri) içerdiği için oyunculara farklı bir deneyim sunar. Özellikle küçük bütçeli sunucu sahipleri için başlangıç noktası olarak idealdir.
Sonuç ve Öneriler
Eğer Leonmetin2 dosyalarını kullanmayı düşünüyorsanız, mutlaka güncellemeleri takip edin ve mümkünse kendi ekibinizle güvenlik testleri yaptırın. Aynı zamanda, sunucunuzu tanıtmak ve geri bildirim almak için Metin2Lobby.com adresinde ücretsiz tanıtım imkanı sunulmaktadır.
Umarım bu izlenimlerinizde faydalı olmuştur. İyi şanslar ve keyifli oyunlar!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)