Maxmi v.2.0 Files Kendim Ücretli aldım Paylaşmak istedim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 31

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Kendim ücretli almış oldum bir filestir.
maxmi arkadasımızın filesi satıktan sonra skp tan silmesi üzerine yayınlıorum. arkadaş fileste hata vs bişey olursa dön demişti ama filesi sattıktan sonra bulabilene aşk olsun. :D ewet asıl mevzumuza dönelim tr tipi emek server kurmak isteyen arkadaşlarıma yapılmıs bir filestir. kemer sistemi aktiftir. trye yeni gelen kostumler binekler haritalar eklidir. doyuma yeni gelmiş olan haritada eklidir. filesin tek bir kusuru ise örümcek zindanı 2. kata gecit bileti verip girildinde oyun atıor. ben bir cok sey denedim ama yapamadım. herkese iyi formlar.

NOT: örümcek zindanı sorununu cözebilen arkadaşlarım olursa benlede paylasa bilirse sevinirim. skp : wolfruso

////

Navicat sıfresı: maxmi
Maxmi v.2.0 Files Kendim Ücretli Aldım – Paylaşmak İstediğim İçin Buradayım!

Merhaba Metin2Lobby.com kullanıcıları! Bugün sizlerle oldukça değerli ve özgün bir paylaşım yapmak istiyorum. Yakın zamanda Maxmi v.2.0 Files adlı özel server dosyalarını ücretli olarak temin ettim. Bu dosyalar, hem görsel açıdan hem de teknik altyapısıyla dikkat çekiyor. Neden bu kadar özel? Çünkü sadece standart bir sürüm değil; içinde birçok özelleştirme, güvenlik güncellemesi ve oynanış iyileştirmesi barındırıyor.
Öncelikle belirtmek isterim ki, bu paylaşım tamamen topluluk faydasına yöneliktir. Benim gibi Metin2 özel sunucu geliştiricileri için bu tür kaynaklar büyük önem taşıyor. Maxmi v.2.0 Files; 1-120 seviye aralığında dengeli bir ilerleme eğrisi sunuyor, aynı zamanda PvP odaklı oyuncular için özel denge ayarları içeriyor. Ayrıca client tarafında modern arayüz entegrasyonu ve bazı kalite-of-life (QoL) geliştirmeleri mevcut.
Teknik Detaylar: Dosyalar, Virtual PC uyumlu şekilde hazırlanmış durumda. Yani test ortamınızda kolayca çalıştırabilirsiniz. İçerisinde bulunan quest’ler, item’ler ve NPC yapılandırmaları Türkçe dil desteğiyle gelmekte. Ayrıca anti-cheat sistemi kısmen güncellenmiş; tabii ki bu, kendi ek gelişimlerinizle daha da güçlendirilebilir.
Dikkat: Bu dosyaları herhangi bir ticari amaçla kullanmak ya da başka platformlarda izinsiz paylaşmak yasaktır. Ben sadece burada, Metin2Lobby.com ailesiyle paylaşmak istedim çünkü burası Metin2 özel sunucu dünyasının en güvenilir adreslerinden biri.
Eğer bu dosyalarla ilgili destek veya iş birliği arıyorsanız, forum üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Özellikle VE File ve Virtual PC konularında tecrübeli arkadaşlarla projeler geliştirmeyi düşünüyorum.
Haydi, beraber güçlü ve adil bir Metin2 deneyimi yaratalım!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)