Merhabalar bilisim suclarindan anlayanlar varmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 93

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaslar basimdan gecen bir olayi anlatıcam kısaca
Lutfen yarama su serpin

Ben metin2 server acicaktim yaptirayim dedim her neyse biri bana ulastı ben mi ona ulastim hatirlamiyoeum tam adam ben yaparim ws. Adama files yaptircaktim her neyse parayi gonder dedi gonderdim dedim dekont at dedi cope atim dedim parayi yolamadim aslinda bu adam anladi yalan atigimi her neyse pc mi heckledi sonra bana ana avrat kufur eti bende ozurumu diledim ama hick kufür etmedim ana avrat baci duz giti bana sonra beni tehtit etmeye başladi bana 200tl gonser filesi yapayim bilmemne 200tl gondermesen pazartesi gunu suc duyurusunda bulunucam

Benim yaptiklarim
-adami kandirmaya caliştim sonra pisman oldum ozrümu diledim pc hecklendikten sonra

Adamin yaptikları

-Aille degerlerine küfür
-pc mi heck lemek
-tehtit etme

Sizce hangimiz sucluyuz arkadaslar ?
Makemeye verse hangimiz hakli cikariz ?
Merhabalar, Bilişim Şifrelerinden Anlayanlar Var mı?

Metin2 evreninde ilerlerken veya sunucu yönetimi sırasında sıkça karşılaşılan durumlardan biri, bilişim kaynaklarına erişim şifrelerinin çözülmesi ya da çözümüyle ilgili destek ihtiyacıdır. Özellikle Virtual PC (VPC) ortamları, VE dosyaları ve farklı koruma mekanizmalarıyla çalışan sistemlerde bu tür bilgiler kritik öneme sahiptir.
Eğer siz de Metin2Lobby.com üzerinden Metin2 içerikleri üretiyor, test sunucuları kuruyor veya özel server geliştirme sürecindesiniz, muhtemelen daha önce şifreli VPC dosyaları ile karşılaşmışsınızdır. Bu tür dosyalar genellikle geliştiriciler tarafından dağıtılmadan önce koruma altına alınır ve yalnızca yetkili kişilerin içeriğe erişmesine izin verilir.
Peki bu şifreleri kim çözebilir?
Şifre çözme işlemi, basit bir metin dosyası açmaktan çok daha karmaşık olabilir. Özellikle AES-256, RSA gibi şifreleme algoritmaları kullanılmışsa, bu iş için hem teknik donanım hem de deneyim şarttır. Ancak unutulmamalıdır ki, yasadışı yollarla şifre kırma girişimleri hem etik hem de hukuki olarak sorun teşkil edebilir. Bu nedenle, her zaman yasal ve etik sınırlar içinde hareket etmek gerekir.
Metin2Lobby.com Topluluğu Ne Yapabilir?
Eğer elinizdeki VPC veya VE dosyasının şifresini sağlayan kişiye ulaşılamıyorsa, topluluk içinde bu konuda deneyimli kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz. Metin2Lobby.com forumunda özellikle “Sunucu Geliştirme & Teknik Destek” bölümlerinde bu tür konular sıklıkla tartışılmaktadır. Ancak lütfen paylaşacağınız içeriklerin telif hakkı ihlali içermediğinden emin olun.
Sonuç olarak, bilişim şifreleriyle ilgili yardım almak istiyorsanız öncelikle kaynağa dair tüm bilgileri (dosya türü, şifreleme yöntemi, kullanım amacı vb.) net şekilde belirtmelisiniz. Böylece topluluk size daha hızlı ve etkili destek sağlayabilir. Unutmayın: doğru soru, doğru cevabı getirir!
— Metin2Lobby.com Ekibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)