Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meti̇n2 Hi̇leli̇ Seri̇ #5 Ochao Tapınağı Farmı ! Kazancımızı Katlıyoruz !

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
859
M2 Yaşı
3 yıl 18 gün
Trophy Puan
38
M2 Yang
13,359

Selamlar metin2lobby olarak​

Metin2Hilecim isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

(METİN2 HİLELİ SERİ #5 OCHAO TAPINAĞI FARMI ! KAZANCIMIZI KATLIYORUZ ! )

1
2
3
4
5

1. ASDASD
  2. ASD
  3. AASDA
  4. SDA
  • ASD
  • AS

ASDASD​
ASD​

Selamlar Metin2 tutkunları! Yine ben, eski kurt oyuncunuz. Bugün sizlere Ochao Tapınağı'nda yaptığım, hileli demeyelim de, 'optimum' farm taktiklerini aktaracağım. Evet, başlıkta 'hileli' yazdım, affedin. Biraz tıklama almak lazım malum. Ama içtenlikle söylüyorum, bahsedeceğim yöntemler tamamen oyunun mekaniklerini kullanarak kazancınızı katlamanıza yönelik olacak. Hile programı falan yok, rahat olun.\n\nBu serinin önceki bölümlerinde de bahsettiğim gibi, karakterim savaşçı ve 95 level civarında. Eşyalarım ortalama seviyede. Çok uçuk itemlerim yok, yani her oyuncunun ulaşabileceği türden. Amacım, bu seviyedeki bir karakterle Ochao'da nasıl verimli farm yapabileceğinizi göstermek.\n\n**Neden Ochao Tapınağı?**\n\nOchao Tapınağı, Metin2'de belli bir seviyeden sonra farm için oldukça popüler bir bölge. Bunun birkaç sebebi var:\n\n* **Düşük Level Sınırı:** Diğer yüksek level haritalarına göre daha düşük level karakterlerle bile girilebiliyor olması.\n* **Çeşitli Droplar:** Zen fasulyesi, + basma itemleri (özellikle kutsama kağıdı), ve çeşitli silah/zırh düşürme ihtimali.\n* **Kolay Kesilebilen Moblar:** Mobların saldırı gücü ve dayanıklılığı diğer haritalara göre daha dengeli.\n\n**Gelelim Benim Taktiklerime:**\n\n1. **Doğru Karakter Build'i:** Savaşçıysanız, bedensel savaşçı build'i daha çok işinize yarayacaktır. Güç ve çeviklik ağırlıklı bir build, hem mobları hızlı kesmenizi sağlar, hem de hasarınızın yüksek olmasını garantiler. Unutmayın, bu build aynı zamanda PvP'de de işinize yarayacaktır.\n\n2. **Ekipman Optimizasyonu:** En önemli noktalardan biri bu. Ekipmanlarınızın Ochao'ya uygun olması gerekiyor. Özellikle:\n\n * **Zehre Karşı Koyma:** Zehirlenme dayanıklılığı yüksek bir kalkan ve zırh kullanın. Ochao mobları zehirleme konusunda çok yetenekli!\n * **Yarı İnsanlara Karşı Güç:** Yarı insan bonusu, Ochao'daki mobların büyük çoğunluğu yarı insan olduğu için inanılmaz işe yarıyor. Kolyenizde, bileziğinizde ve kaskınızda mutlaka yarı insan bonusu olmasına dikkat edin.\n * **Kritik Vuruş ve Delici Vuruş:** Bu bonuslar, moblara verdiğiniz hasarı ciddi şekilde artırır. Silahınızda, kolyenizde ve bileziğinizde kritik ve delici vuruş bonuslarını aramaya özen gösterin.\n * **HP Absorbe:** Can çalma, Ochao'da hayatta kalmanızı kolaylaştırır. Bileziğinizde ve silahınızda HP absorbe bonusu olmasına dikkat edin.\n\n3. **Buff'ların Önemi:** Şaman buff'ları (özellikle Ejderha Gücü ve Kutsama), karakterinizin saldırı gücünü ve savunmasını önemli ölçüde artırır. Yanınızda bir şaman karakteri bulundurmak veya şaman buff'ları almak, farm hızınızı ciddi şekilde etkileyecektir. Eğer şamanınız yoksa, pazar yerinden buff satan oyuncuları bulabilirsiniz.\n\n4. **Doğru Konumlandırma:** Ochao'da mobların yoğunlaştığı belirli noktalar var. Genellikle tapınağın merkezine yakın kısımlar ve etrafındaki koridorlar daha kalabalık olur. Bu noktalarda durarak, sürekli olarak mob kesebilir ve dropları toplayabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, kalabalık gruplar halinde saldırabilirler!\n\n5. **Hızlı Toplama:** Bir pet veya hızlı toplama özelliği olan bir eldiven kullanmak, dropları daha hızlı toplamanızı sağlar. Bu da, zamandan tasarruf etmenizi ve daha fazla mob kesmenizi anlamına gelir. Özellikle uzun süreli farm seanslarında bu çok önemli.\n\n6. **Envanter Yönetimi:** Envanterinizi sık sık kontrol edin ve gereksiz itemleri atın veya depoya gönderin. Dolu bir envanter, farm hızınızı yavaşlatır ve değerli dropları kaçırmanıza neden olabilir.\n\n7. **Hile Yok, Optimizasyon Var:** Bahsettiğim taktiklerin hiçbiri hile değil. Sadece oyunun sunduğu imkanları kullanarak, farmınızı optimize etmeye yönelik stratejiler. Unutmayın, sabır ve istikrar bu oyunda her şeyden önemli.\n\n**Sonuç:**\n\nOchao Tapınağı, doğru ekipman ve taktiklerle oldukça karlı bir farm bölgesi olabilir. Benim size aktardığım yöntemleri uygulayarak, siz de kazancınızı katlayabilir ve karakterinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. Bol şans ve iyi oyunlar!\n\n

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri