Metin2 İtem dönüşümü Nasıl ayarlanır Videolu VE Detaylı Anlatım HD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 93

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar Ben Türkmmodan RoyaLDesigN
Bugün bilmeyenlere nasıl item dönüşümü ayarlanır onu göstereceğim uzatmadan başlayalım.
1-Navicatı açıp Sunucumuzu seçelim.
2-Player>refine_proto Girelim.
İlk olarak Yeni Bir Sekme Açalım
İD YERİNE KODU YAZALIM ve bu kodu unutmayalım ben 950 yapacagım.
(Vnum) Hangi itemi istiyecegedir yani dönüşüm sırasında hangi itemi istesin örnek : ben dolunayı dönüştürecem 50 bar istesin burdaki 50 bar ı kastediyoruz :)
barın kodu 80007
(Count) ise kaç adet istiyecegi Üstteki (50) Bar istemişti 50 yazacagız
Daha fazla item eklemek istiyorsanız Vnum1 Count1 diye diğerlerinede ekliceksiniz.
Cost Kaç yang istiyecegidir Kaç para kaç m felan yani :) Ben 50m istesin yapıcam böyle yazıcam "50000000"
Prob İse İtemin Yüzde kaç geçeceğidir ben %100 yapıcam "%"Yüzdesiz sadece "100" Sonra kaydedip çıkıyoruz.
item_protaya giriyoruz ve dönüşmesini istedğimiz itemi buluyoruz ben dolunay +8 i dönüştürcektim onu buluyorum
Bulup biraz sağda Refined Vnum var Dolunay +8 i +9 a dönüştürücem Refined Vnuma dolunay +9 kodunu yazıyoruz
Ve Refined Vnum'un yanındaki Refine Set'e o ezberlediğimiz kodu yazacagız "950"
Yazıp Çıkıyoruz Servere Reboot atıyoruz Ve İşlemimiz Tamamdır :) KANALA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN :)

Metin2 İtem Dönüşümü Nasıl Ayarlanır?
Metin2 oyuncularının en çok merak ettiği konulardan biri olan item dönüşüm sistemi, karakterinizin gücünü artırmak için kritik öneme sahiptir. Bu rehberde, Metin2 client pack dosyaları üzerinden item dönüşüm ayarlarını nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağız. Oyun içi ekonomiyi ve PvP dengelerini etkileyen bu sistem, doğru yapılandırıldığında oyunculara eşsiz avantajlar sunar.
İtem Dönüşüm Sistemi Nedir?
Metin2 oyununda item dönüşümü, eşyalarınızı daha güçlü versiyonlara yükseltme mekanizmasıdır. PvP client ve özel client kullanan oyuncular için bu ayarların doğru yapılandırılması, oyun deneyimini doğrudan etkiler. Dönüşüm işlemi sırasında itemlerin stat değerleri, görünüm efektleri ve kullanım gereksinimleri değiştirilebilir. Bu esneklik, metin2 pack edit araçları ile maksimum seviyeye çıkarılabilir.
Gerekli Dosyalar ve Araçlar
İtem dönüşüm ayarlarını yapabilmek için öncelikle Metin2 client dosyalarına erişiminiz olmalıdır. Metin2 pack indir veya metin2 client download sayfalarımızdan güncel dosyalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca eterpack veya benzeri pack extract araçları ile dosyaları açmanız gerekecektir. Metin2 pack edit programı sayesinde dönüşüm değerlerini düzenleyebilir ve değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Tüm bu işlemler için yeterli sistem kaynağı ve disk alanı ayırmanız önerilir.
Önemli Uyarı
Herhangi bir düzenleme yapmadan önce mutlaka yedekleme alın. Yanlış yapılan bir ayar, client hata veya çökme sorunlarına neden olabilir. Metin2 client fix işlemleri zaman alıcı olabileceğinden, önlem almak her zaman daha iyidir. Orijinal dosyalarınızı güvenli bir konumda saklamak, olası sorunlarda hızlı kurtarma sağlar.

Yukarıdaki videoda Metin2 item dönüşüm ayarlarının pratik uygulamasını HD kalitede izleyebilirsiniz. Video içeriği, metin2dev client ve martysama client kullanıcıları için de geçerli adımları içermektedir. Görsel anlatım sayesinde karmaşık ayarlar bile kolayca öğrenilebilir.
Adım Adım İtem Dönüşüm Ayarları
İlk olarak Metin2 pack dosyalarını extract işlemi ile açın. Daha sonra item_prototype.txt veya benzeri config dosyasını metin editör ile açın. Dönüşüm kurallarını içeren bölümde, item ID değerlerini ve dönüşüm oranlarını belirleyin. Information: Dönüşüm başarı oranları genellikle 0.1 ile 1.0 arasında decimal değerler olarak tanımlanır. Pozitif sonuç almak için dengeli değerler kullanmanız önerilir. Aşırı yüksek oranlar oyun dengesini bozabilir ve PvP sunucularında adaletsizliğe yol açabilir.
Texture ve Effect Düzenlemeleri
İtem dönüşümü sadece stat değerlerini değil, görsel efektleri de kapsar. Metin2 client texture ve metin2 client effect dosyalarını düzenleyerek, dönüşen itemlerin görünümünü özelleştirebilirsiniz. Bu işlem için metin2 pack edit araçlarının görsel önizleme özelliklerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Özel skin ve efekt kombinasyonları ile karakterinizi benzersiz hale getirebilirsiniz.
Sık Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri
Metin2 client hata mesajları genellikle yanlış dosya formatı veya eksik parametrelerden kaynaklanır. Warning: Config dosyalarında sözdizimi hataları client patch uygulandıktan sonra ortaya çıkabilir. Hata aldığınızda metin2 client güncelleme notlarını kontrol edin ve dosya uyumluluğunu doğrulayın. Topluluk forumlarında benzer sorunları aramak da hızlı çözüm bulmanıza yardımcı olur.
Metin2Lobby ana sayfasına git ve en güncel metin2 pack paylaşım içeriklerine eriş. Topluluk tarafından test edilmiş metin2 pvp client ve metin2 custom client dosyaları ile sorunsuz deneyim yaşa. Düzenli güncellemeler ve aktif destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız.
Profesyonel İpuçları
Dönüşüm ayarlarını test ederken önce test sunucusu veya yerel client üzerinde deneme yapın. Öneri: Değişiklikleri kademeli olarak uygulayın ve her adımda client stabilitesini kontrol edin. Metin2 client yama veya metin2 client update sonrasında ayarlarınızı yeniden gözden geçirmeyi unutmayın. Uzun vadeli projelerde versiyon kontrol sistemi kullanmak, geri dönüşleri kolaylaştırır.
Rehber son güncelleme: Metin2Lobby Ekibi

How to Set Up Metin2 Item Transformation?
One of the most curious topics for Metin2 players, the item transformation system is critical for increasing your character power. In this guide, we will explain step by step how to configure item transformation settings through Metin2 client pack files. This system, which affects in-game economy and PvP balances, offers unique advantages to players when properly configured.
What Is the Item Transformation System?
In Metin2 game, item transformation is a mechanism to upgrade your equipment to more powerful versions. For players using PvP client and custom client, proper configuration of these settings directly affects gaming experience. During transformation process, item stat values, visual effects, and usage requirements can be modified. This flexibility can be maximized with metin2 pack edit tools.
Required Files and Tools
To configure item transformation settings, you first need access to Metin2 client files. You can reach current files from our Metin2 pack download or metin2 client download pages. Additionally, you will need to open files with eterpack or similar pack extract tools. With Metin2 pack edit program, you can edit transformation values and save changes. It is recommended to allocate sufficient system resources and disk space for all these operations.
Important Warning
Always take a backup before making any modifications. Incorrect settings can cause client errors or crash issues. Since Metin2 client fix procedures can be time-consuming, taking precautions is always better. Keeping your original files in a safe location enables quick recovery in case of problems.

In the video above, you can watch the practical application of Metin2 item transformation settings in HD quality. The video content includes steps valid for metin2dev client and martysama client users as well. Thanks to visual narration, even complex settings can be easily learned.
Step by Step Item Transformation Settings
First, open Metin2 pack files with extract process. Then open item_prototype.txt or similar config file with a text editor. In the section containing transformation rules, determine item ID values and transformation rates. Information: Transformation success rates are usually defined as decimal values between 0.1 and 1.0. It is recommended to use balanced values to get positive results. Excessively high rates can break game balance and cause unfairness in PvP servers.
Texture and Effect Modifications
Item transformation covers not only stat values but also visual effects. By editing Metin2 client texture and metin2 client effect files, you can customize the appearance of transformed items. For this process, we recommend using the visual preview features of metin2 pack edit tools. With special skin and effect combinations, you can make your character unique.
Common Errors and Solutions
Metin2 client error messages usually stem from incorrect file format or missing parameters. Warning: Syntax errors in config files may appear after client patch is applied. When you get an error, check metin2 client update notes and verify file compatibility. Searching for similar issues in community forums also helps you find quick solutions.
Metin2Lobby go to homepage and access the latest metin2 pack share contents. Experience seamless gameplay with metin2 pvp client and metin2 custom client files tested by the community. We are always with you with regular updates and active support team.
Professional Tips
When testing transformation settings, first try on test server or local client. Suggestion: Apply changes gradually and check client stability at each step. Do not forget to review your settings after Metin2 client patch or metin2 client update. Using version control system in long-term projects facilitates rollbacks.
Guide last update: Metin2Lobby Team

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt