Evet arkadaşlar DediM foruM sitesinde Kapsamlı Olarak İsteyenlere Web Panel kurucam Dileyenlere De Server
Aşağıdakilerden İstediğiniz Temayı Paneli Kurucam İletişime Geçin En altta İletişim vericem.
Paneller Serverinize Yada Sitenize Göre Ayarlanıcaktır.
Panellerimden Bir Kaç Canlı Demo.;
DEMO 1
DEMO 2
DEMO 3
DEMO 4
DEMO 5
Fileslerimden Bilgiler ve Görüntüler
Emek Server Files ;
Orta Server Files ;
Kolay WSLİK Server Files ;
İletişim Adresim :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Kurucam.Aşağıdakilerden İstediğiniz Temayı Paneli Kurucam İletişime Geçin En altta İletişim vericem.
Paneller Serverinize Yada Sitenize Göre Ayarlanıcaktır.
Panellerimden Bir Kaç Canlı Demo.;
DEMO 1
Giriş yap veya üye ol.
DEMO 2
Giriş yap veya üye ol.
DEMO 3
Giriş yap veya üye ol.
DEMO 4
Giriş yap veya üye ol.
DEMO 5
Giriş yap veya üye ol.
Fileslerimden Bilgiler ve Görüntüler
Emek Server Files ;
Giriş yap veya üye ol.
Orta Server Files ;
Giriş yap veya üye ol.
Kolay WSLİK Server Files ;
Giriş yap veya üye ol.
İletişim Adresim :
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 Panel + Server Files Kurulumu Dal Kaçırma
Metin2 özel sunucu (private server) dünyasına adım atmayı düşünenler için en kritik süreçlerden biri, sunucu dosyalarının (server files) ve yönetim panelinin doğru şekilde kurulmasıdır. Bu işlem sırasında yapılacak küçük bir hata, tüm süreci boşa çıkarabilir veya güvenlik açıklarına yol açabilir. Bu rehberde, Metin2Lobby.com ekibi olarak size dal kaçırılmadan, adım adım kurulum sürecini anlatacağız.
1. Gerekli Ortamın Hazırlanması
Öncelikle, server files’ınızı çalıştıracağınız sistem Linux tabanlı olmalıdır. Genellikle FreeBSD 9.2/10.3 veya Ubuntu 18.04 LTS tercih edilir. Sunucunuzda root yetkisi olmalı ve gerekli bağımlılıklar (örneğin: gcc, g++, python, mysql-devel) önceden yüklenmiş olmalıdır. Unutmayın: eksik kütüphaneler derleme (compile) aşamasında hataya neden olur.
2. Server Files Seçimi ve İndirme
İnternette pek çok ücretsiz ve ücretli server files dolaşmaktadır. Ancak dikkat! Bazı dosyalar backdoor (arka kapı) içerir. Güvenilir kaynaklardan — mesela Metin2Lobby.com üzerinde paylaşılanlar gibi — indirdiğinizden emin olun. Dosyayı indirdikten sonra SHA256 hash ile orijinalliğini kontrol etmenizi öneririz.
3. MySQL ve Navicat Ayarları
Server files genellikle üç temel veritabanı ile gelir: account, common, player. Bunları Navicat veya benzeri bir araçla MySQL sunucunuza aktarmanız gerekir. Root şifrenizi güçlü tutun ve 'localhost' dışındaki erişimleri iptal edin. Aksi takdirde, veritabanınız kolayca çalınabilir.
4. Panel Kurulumu
Yönetim paneli (genellikle PHP tabanlıdır) web dizinine (örneğin /var/www/html/) kopyalanır. config.php dosyasını düzenleyerek MySQL bağlantı bilgilerinizi girin. Panelin çalışması için Apache/Nginx ve PHP 7.2–7.4 sürümleri uygun olur. Panel girişinde admin hesabı oluşturmayı unutmayın.
UYARI: Panelin public erişime açık kalması tehlikelidir. .htaccess ile IP kısıtlaması yapmanız veya geçici olarak erişimi kapatmanız şiddetle tavsiye edilir.
5. Servisleri Başlatma ve Test
auth, channel, db ve game servislerini sırayla başlatın. Her servisin log dosyasını kontrol edin. Başarılı bir kurulumda, client’inizle sunucuya bağlanabilmelisiniz. Bağlantı sorunu yaşıyorsanız, firewall ayarlarınızı ve serverinfo.py dosyasını gözden geçirin.
Sonuç
Doğru adımları takip ederek Metin2 sunucunuzu sorunsuz kurabilirsiniz. Unutmayın: acele işe zarar! Her adımı dikkatle okuyun, test edin ve gerekirse Metin2Lobby.com forumundan destek alın. İyi şanslar!