Metin2 Server Files Çalışması V1 [17-04-2013]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 97

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

222.png

Merhaba;
17-04-2013 tarihinde paketleyip yapımını bitirip 25-04-2013 tarihinde satışa sundugum V1 filestir.
piyasaya düşmedigi için el altından bazı kişiler tarafından satılıyor.
Bunu önlemek için saglam şekilde paylaşmak istedim.

Files Paket Kapsamı;
-Files%Mysql - tar.gz - 43MB-852KB
-Full Pack&Client - 495MB[Pack açık kaynak] - Geliştirmeye açık..
-FTP Atılacaklar Client&Ftp Eklentileri - 6 Dosya
-Parşomen eklendi png&tga temiz haliyle geliştirilmeye açık olması için..
-Bütün questler
Game Sürümü; 2089M

Files Tanıtım
;

Dipnot; Files 17-04-2013 tarihinde bitirip paketledigim için bu tarihten sonra çıkan açıkları kapatmanız gerekmektedir.
-Dice
-Kick Hack
-war

Files Paket ;

Files Paket Alternatif ;

EXE ;

EXE JOTTİ ;

YENİ EXE ;

YENİ EXE JOTTİ ;

Söylemeyi unuttum arkadaşlar İP serverinfo.py den degil intrologin.py den giriceksiniz.

Ek ; Fileste questi ve sistemi olan arkadaşlara teşekkürler. Satış konularımda belirtmiştim ama bu konuya eklemeyi unuttum.

Files Paket rar ve açık tarama;

234.PNG

123.PNG

Ek olarak indiren arkadaşlar Files Paketide taratıp screen atabilirseniz konuya eklerim
IObit Malware Fighter ile taranmıştır.
Hayrını görmeniz dilegiyle.

<br>
<br>
Metin2 Server Files Çalışması V1 [17-04-2013]

Metin2 dünyasında sunucu geliştiricileri ve içerik üreticileri için en temel yapı taşlarından biri, doğru ve işlevsel bir Server Files altyapısıdır. Bu yazıda, tarihi 17 Nisan 2013 olarak belirtilen ve Metin2 Server Files Çalışması V1 adıyla bilinen bu eski ancak etkili sunucu dosyaları setini inceleyeceğiz. Bu sürüm, özellikle o dönemde başlayan birçok özel sunucunun temelini oluşturmuş ve Metin2 özel sunucu ekosisteminde önemli bir dönüm noktası olmuştur.
Bu Server Files, klasik Metin2 deneyimini korurken bazı modern dokunuşlarla geliştirilmiştir. İçerisinde bulunan sistemler arasında NPC tabanlı görev sistemi, özel item drop oranları ve basitçe modifiye edilebilir quest dosyaları yer alır. Ayrıca, bu sürümde veritabanı (MySQL) yapısı oldukça sade tutulmuş olup, yeni başlayan geliştiriciler için ideal bir öğrenme ortamı sunar.
Dikkat edilmesi gereken nokta: Bu sürüm, 2013 yılında paylaşıldığı için günümüzdeki güvenlik standartlarına tam olarak uymayabilir. Bu nedenle, canlı sunucu kurulumlarında doğrudan kullanılması önerilmez. Ancak test ortamları veya eğitim amaçlı kullanım için hâlâ değerlidir.
Dosyalar genellikle FreeBSD tabanlı sistemlerde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Dahili olarak Game, DB, Auth ve Channel servisleri ayrı ayrı yapılandırılmıştır. Yapılandırma dosyaları (örneğin: config.lua, db.cfg) basit metin formatındadır ve kolayca düzenlenebilir niteliktedir.
Eğer bu tür eski sürüm Server Files’lara ilgi duyuyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden benzer konuları tartışabileceğiniz forumlara göz atmanızı öneririz. Burada hem deneyimli geliştiricilerle bağlantı kurabilir hem de güncel kaynaklara ulaşabilirsiniz.
Sonuç olarak, Metin2 Server Files Çalışması V1 (17-04-2013) tarihine damgasını vurmuş bir başlangıç noktasıdır. Bugün bile birçok geliştirici, bu sürümü referans alarak kendi özelleştirmelerini geliştirmeye devam etmektedir.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)