Metin2 Süper files..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhabalar bundan 8-9 ay once çok güzel bir yaptım ( EDİTLEYEREK MİLYONTANE ÖZELLİK EKLEDİM YANİ ) ama 4 ay sonjra artık hata verince kapattım. fileste soyle bir sorun var ilk kurulumda kuruluyor acıyorsunuz fakat rebootttan sonra putty de acılıyor ama chler kapalı "LOG" sorunu var diye düşünüyorum çözebilirim diyen arkadas varsa paylasmayaj hazırım tabi oda bana fixlenmiş halini yollamalı..

özellikleri:

Pet,catakomb ,yeni maplar , krsital oda , krallık secimi, kostum,yeni saclar, essiz silah donusumleri,orumcek3.ci kat baslangıc 77 sınır 127.enjerji sistemleri,ramazan ayında simit için niyetli vatandas,jack pumping,GM menüsü,Oyunculara dönüşüm yüzüğü,pot yüzüğü,depo acma kolaylığı,ve bir çok özellik vardır.
H1 ve CH2 Aktiftir. ( BAZEN [..] GORUNSEDE ACIKTIR )
Kesinlikle Edit Yoktur( sadece efsunsuz Catacomb ve donusum itemleri markettedir.fakat aynısı Bosslardan da düşmektedir )
Gangnamstyle Dansı eklenmiştir.(5.Cİ DANSA BASIN)
6.cı Skiller Aktiftir.
Örümcek Zindanı 3.ci Kat Aktiftir.

Yeni pazar köyüde vardır...

HERSEYİ EKLEDİM FİLESE..

SADECE BİR TEK YUKARIDA BAHSETTİĞİM SORUNU VAR..

FULL PACKIDE 197 MB TIR.. ( 1 GB GİBİ KOMİK RAKAMLAR DEGİL :) )

DÖNÜŞÜM RESİMLERİ

donusumler.jpg

Metin2 Süper Files Nedir ve Neden Önemlidir?

Metin2 evreninde oyun deneyimini kökten değiştiren en kritik unsurlardan biri, kullanılan dosya yapıları yani files sistemidir. Özellikle özel sunucu (private server) geliştiricileri ve oyuncular arasında sıkça geçen Süper files terimi, standart Metin2 dosyalarının ötesine geçerek daha yüksek performans, görsel kalite ve stabilite sunan özelleştirilmiş dosya paketlerini ifade eder.
Standart Metin2 dosyaları, orijinal oyunun sınırlı içerikleriyle gelir. Ancak Süper files, bu sınırları zorlayarak yeni eşyalar, canavarlar, haritalar, efektler ve hatta tamamen özgün oyun mekanikleri ekleyebilir. Bu sayede sunucular, oyuncularına benzersiz ve rekabetçi bir deneyim sunabilir. Örneğin, bazı Süper files’ler 1-120 seviye arası dengeli item dağılımı sağlarken, diğerleri PvP odaklı özel yetenekler veya global sistemler entegre edebilir.
Neden Süper Files Tercih Edilmeli?
Öncelikle, stabilite ve uyumluluk açısıyla Süper files’ler büyük avantaj sağlar. Doğru şekilde optimize edilmiş bir Süper files, sunucu çökmelerini azaltır ve istemci (client) tarafında donmaları önler. Ayrıca, genellikle Virtual PC (VPC) ile uyumlu olarak tasarlanırlar; bu da hem geliştiriciler hem de oyuncular için kurulum ve kullanım kolaylığı anlamına gelir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Her Süper files kaliteli değildir. Bazı dosyalar güvenlik açıkları barındırabilir veya lisanssız içerikler içerebilir. Bu nedenle, güvenilir kaynaklardan — örneğin Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılan — test edilmiş ve topluluk tarafından onaylanmış dosyalar tercih edilmelidir.
Sonuç olarak, Metin2 özel sunucu dünyasında başarılı olmak isteyen herkesin Süper files konusunda bilinçli hareket etmesi gerekir. Hem teknik altyapıyı güçlendiren hem de oyuncu memnuniyetini artıran bu dosyalar, doğru kullanıldığında sunucunuzu rakiplerinizden sıyrılmanızı sağlar.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt