Merhaba, arkadaslar herekese hayırlı forumlar.
Malum tr tipine geçtim ve arşivde ne var ne yok
Karıştırmaktayım ve önüme bi dosya geldi söktüm.
Sizlere paylaşmak geldi içimden paylaşıyım dedim
Hayırlı olsun dilerim sorun sıkıntı olursa eksik bişey
Olursa dahil ederim konuya.
Not: arkadaslar nasıl test edebilirsiniz ya hile indirin deneyin
veyatta cmd felan açın deneyin geliştirilebilir sourcesi clientle birleşik.
Malum tr tipine geçtim ve arşivde ne var ne yok
Karıştırmaktayım ve önüme bi dosya geldi söktüm.
Sizlere paylaşmak geldi içimden paylaşıyım dedim
Hayırlı olsun dilerim sorun sıkıntı olursa eksik bişey
Olursa dahil ederim konuya.
Not: arkadaslar nasıl test edebilirsiniz ya hile indirin deneyin
veyatta cmd felan açın deneyin geliştirilebilir sourcesi clientle birleşik.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Loglardaki Reklam ismini client src açıyoruz metin2hizmet_shield.cpp açıyoruz
LogHataİsmiNeOlsun aratıyoruz yanındaki "Metin2Hizmet" i kafanıza göre koyabilirsiniz
LogTutmatxtismineolsun aratıyoruz "Metin2Hizmet.log" aynı şekil değiştirin logunuz ona göre tutsun
Metin2Hizmet Hile Koruması Nedir?
Metin2 özel sunucularında hile koruma, oyuncuların adil bir şekilde oyun oynamasını sağlamak adına hayati öneme sahiptir. Metin2Hizmet, bu alandaki en profesyonel çözümleri sunan servislerden biridir. Bu yazıda, Metin2Hizmet tarafından sağlanan hile koruma sistemi detaylı şekilde ele alınmaktadır.
Metin2Hizmet Hile Koruması Nasıl Çalışır?
Bu koruma sistemi, hem C++ tabanlı sistemlerde hem de Python destekli yapılandırmalarda çalışabilir. Özellikle Metin2 özel sunucu geliştiricileri için tasarlanmıştır. Sistem, oyun sırasında istemci tarafında çalışan hile programlarını tespit eder ve bu hilecileri sunucudan otomatik olarak uzaklaştırır.
Hile Tespiti ve Engelleme Mekanizması
Metin2Hizmet koruma sistemi, sunucu tarafında çalışan bir core yapısıyla entegre çalışır. Bu yapı sayesinde hileli davranışlar anında tespit edilir. Örneğin, anormal hasar değerleri, ışın hızı gibi anomali durumlar kontrol edilir. Aynı zamanda client src üzerinden gelen veriler de filtrelenerek güvenli olmayan veriler engellenir.
Neden Hile Koruması Gereklidir?[/BR]Metin2 özel sunucularında hile kullanımı, oyuncuların deneyimini ciddi anlamda bozar. Bu da sunucunuzdaki aktif oyuncu sayısının düşmesine neden olabilir. Metin2Hizmet hile koruması sayesinde, sunucunuzda adil bir PvP ortamı sağlayabilirsiniz. Özellikle PvP sistem odaklı sunucularda bu koruma mutlaka gereklidir.
Sistemin Özellikleri
- Gerçek zamanlı hile tespiti
- C++ ve Python destekli entegrasyon
- Sunucu tarafında çalışan core yapısı
- Client-side güvenlik filtreleri
- Otomatik ban sistemi
Metin2Lobby olarak biz de, Metin2Hizmet koruma sisteminden faydalanarak sunucularımızda en yüksek güvenlik seviyesini sunuyoruz. Bu sayede oyuncularımızın adil ve keyifli bir şekilde oyun oynaması garanti altındadır.
What is Metin2Hizmet Cheat Protection?
Cheat protection in Metin2 private servers is crucial to ensure players enjoy a fair gaming experience. Metin2Hizmet offers one of the most professional solutions in this area. This article details the cheat protection system provided by Metin2Hizmet.
How Does Metin2Hizmet Cheat Protection Work?
This protection system works both on C++ based systems and configurations supported by Python. It is specifically designed for Metin2 private server developers. The system detects cheat programs running on the client side during gameplay and automatically kicks cheaters from the server.
Cheat Detection and Blocking Mechanism
Metin2Hizmet's protection system integrates with a server-side core structure. This allows immediate detection of cheating behaviors. For example, abnormal damage values or speed hacks are monitored. Additionally, data originating from client src is filtered to block unsafe inputs.
Why Is Cheat Protection Necessary?Cheating in Metin2 private servers significantly ruins the player experience. This can cause your active player count to drop. With Metin2Hizmet cheat protection, you can provide a fair PvP environment, especially important for PvP system focused servers.
Features of the System
- Real-time cheat detection
- Integration support for C++ and Python
- Server-side core architecture
- Client-side security filters
- Automatic ban system
As Metin2Lobby, we also utilize the Metin2Hizmet protection system to offer the highest level of security on our servers. This ensures our players enjoy a fair and fun gaming experience.