Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

metin2lobby'nun En Kaliteli Sorunsuz Kaliteli Wslik Server Filesi - Videolu / Resimli Tanıtım İlk Konumun Şerefine ♥ ♥ ♥ ◕‿◕'

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
52,316
M2 Yaşı
4 yıl 25 gün
Trophy Puan
63
M2 Yang
529,209
Ticaret : 1 / 0 / 0
Ticaret Oranı : 100%
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar bu wslik filesi kendim için hazırlamıştım hayat koşuşturmacası iş güç derken bunu yönetebilecek durumda olmadığımın farkına vardım.
Ücretli konularda satılan beş para etmez wslik filesler yerine Turkmmo üyelerinin bu şekilde bir filesi ücretsiz bir şekilde hakettiğine canı gönülden inanıyorum.
Altyapı Legendy'e aittir kendisine teşekkürlerimi sunuyorum bana temiz ve sade bir alt yapı sağladığı için.
Fazla söze gerek yok başlayalım.
◕‿◕

Fileste yapılan işlemler;

Oyuncuların hepsinin mavi 1.köyde ve gardiyanın yanında oyuna başlangıç yapması için gerekli düzenleme yapıldı.
Işınlanma yüzüğü düzenlendi.
Npcler tek sıra haline getirildi.
Tek tık biyolog eklendi.
İtemlerin dönüşümleri ayarlandı.
Efsun ve karakter dengelemesi sağlandı.
Npclere itemler tek tek eklendi, efsunları bozuk olanlar güncellendi.
Gereksiz tüm slotlar, npcler kaldırıldı.
Çok yönlü npc eklendi. (Cinsiyet, Para, Level vs. veren)
Qore ve syserr alınan src ve oyun tabanlı bazı sistemler ve eklentileri kaldırıldı.
Npcde yang karşılığı satılan tüm ürünler ücretsiz olarak düzenlendi.
Simyalarda bulunan canavar metin patron vs efsunlar kaldırıldı.
OX Mapine isimsiz çiçekler eklendi sorular güncellendi.
Dönüşümler incelikle ayarlandı.
İtem ve Npc isimleri itemlerdeki açıklamalar düzenlendi.
Tüm çince ve ??? ibareli yazılar kaldırıldı.
Tüm gereksiz görevler kaldırıldı.

Ve dahası... ♥ ♥ ♥ (': ♥ ♥ ♥

◕‿◕ FİLES TANITIM VİDEOSU ◕‿◕

♥ ♥ ♥ FİLESTEN RESİMLER ♥ ♥ ♥

165485_e6aa1abee445b042ced756e75481af18.jpg

165487_5b6d547f24217cd32596e6a0efd9dae9.jpg
165491_69791414e94975d008e92ae1a05289b8.jpg
165493_2a69e420fc382207668a498ba1378ecb.jpg
165495_ab890a2f8bccd6d3c57a30c8b1844f7d.jpg
165497_54749179c145eed184e83b6adee0ca22.jpg
165499_72bd11ccc9fd28f427c76ad9c7cc7967.jpg
165501_bea96dd24b222449832c38ff440e189c.jpg

Client Source 2019'da 2013 tools ile derlenmektedir.
Derlemelik BSD'yi aşağıya bırakıyorum.

Oyun ve Source Dosyaları Tek Link;
(4.9GB)

CLİENT İÇERİĞİ ve VİRÜS SONUÇLARI
165507_b229cd13483e106a820b33f898d5dc93.png

Teşekkürler :)
metin2lobby'nun En Kaliteli Sorunsuz Webslik Server Filesi - Videolu / Resimli Tanıtım İlk Konumun Şerefine ♥ ♥ ♥ ◕‿◕'

Metin2 dünyasında oyun deneyimi yaşamak isteyen binlerce oyuncu var. Ancak bu deneyimin kalitesi, sunucunun sağlamlığına ve sunulan dosya setlerinin kalitesine bağlıdır. Bugün sizlere metin2lobby.com olarak sunduğumuz Webslik Server File dosyasının tüm detaylarını ve neden en kaliteli olduğunu anlatıyoruz.

Neden Webslik Server File?

Webslik Server File, Metin2 oyununda en istikrarlı ve sorunsuz sunucuları çalıştırmak için özel olarak geliştirilmiş bir dosya setidir. Bu dosyalar sayesinde hem yeni başlayanlar hem de profesyonel oyuncular için ideal bir oyun ortamı sağlanmaktadır. Metin2 özel sunucuları başlatmak isteyenler için harika bir başlangıç imkanı sunar.

Kalite ve Sorunsuzluk

Webslik Server File; Metin2 özel sunucularında yaşanabilecek tüm teknik sorunları en aza indirmek için optimize edilmiştir. Oyun içi sistemler, görevler, seviye atlama mekanizmaları ve PvP/PvE dengesi gibi önemli unsurlar titizlikle ayarlanmıştır. Ayrıca, dosya seti içinde bulunan anti-hile ve güvenlik önlemleri sayesinde adil bir oyun ortamı sağlanmaktadır.

Videolu ve Resimli Tanıtım

Sistem kurulumu sırasında zorlanmamanız için metin2lobby olarak sadece bizim sunduğumuz Webslik Server File üzerinde değil, aynı zamanda videolu anlatımlarla da destek sunuyoruz. Bu sayede kurulumu yapmak isteyen herkes kolayca kurulum yapabilir. Aynı zamanda sistemde bulunan tüm özelliklerin görselleriyle birlikte tanıtımı yapılmaktadır.

Webslik Server File Özellikleri:

- Tüm sistemler tamamen aktif ve test edilmiştir.
- Görev ve seviye atlama sistemleri dengelenmiştir.
- PvP ve PvE oyun dengesi optimize edilmiştir.
- Anti-cheat ve güvenlik önlemleri entegre edilmiştir.
- Kurulum kolaylığı sunar.
- Türkçe destek sunulmaktadır.

metin2lobby.com olarak sunduğumuz bu özel server file, hem yeni kurulacak sunucular hem de mevcut sunucuların güncellenmesi için uygundur. Metin2 oyununa olan tutkunuzu en saf halde yaşayabileceğiniz bir ortam sunuyoruz.

Sonuç

Webslik Server File, Metin2 özel sunucuları için en güvenilir ve kaliteli dosya setlerinden biridir. Hem teknik hem de oyun içi deneyim açısından en iyi sonuçları vermektedir. metin2lobby.com üzerinden ulaşabileceğiniz bu özel dosya seti ile Metin2 dünyasında bir adım öne geçebilirsiniz. ♥ ♥ ♥ ◕‿◕'

metin2lobby's Highest Quality Seamless Webslik Server File - Video / Image Introduction In Honor of The First Spot ♥ ♥ ♥ ◕‿◕'

Metin2 world attracts thousands of players who want to experience the game. However, the quality of this experience depends on the stability of the server and the quality of the file sets provided. Today we are introducing you to the Webslik Server File which we at metin2lobby.com offer, and explaining all its details and why it is the best one.

Why Webslik Server File?

Webslik Server File is a specially developed file set for running the most stable and seamless servers in Metin2. This file package provides an ideal gaming environment for both newcomers and experienced players. It offers a great starting opportunity for those looking to launch Metin2 private servers.

Quality and Flawlessness

The Webslik Server File has been optimized to minimize all technical issues that might occur in Metin2 private servers. Important aspects such as in-game systems, quests, level advancement mechanisms, and PvP/PvE balance have been carefully adjusted. Additionally, anti-cheat and security measures included in the file set ensure a fair gameplay environment.

Video and Image Introductions

To avoid difficulties during installation, metin2lobby not only offers the Webslik Server File but also provides video tutorials to guide users through the process. This allows anyone to easily perform the installation. Moreover, all features included in the system are introduced with images and visuals.

Features of Webslik Server File:

- All systems are fully active and tested.
- Quest and leveling systems are balanced.
- PvP and PvE game balance is optimized.
- Anti-cheat and security measures are integrated.
- Offers easy installation.
- Turkish support available.

As offered by metin2lobby.com, this special server file is suitable for both newly established servers and upgrades of existing ones. With this file set, you can experience Metin2 in its purest form.

Conclusion

Webslik Server File is among the most reliable and highest-quality file sets for Metin2 private servers. It delivers the best results both technically and in terms of in-game experience. You can access this exclusive file set via metin2lobby.com and move ahead in the Metin2 world. ♥ ♥ ♥ ◕‿◕'

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri