MPHLVN NEW SERVER FİLES // ALT YAPIDAN DAHA ÖTESİ !!! MARTYSAMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 67

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Herkeze merhaba arkadaşlar;
Ben Mesut PEHLİVAN bugun sizlere kendim için yapmış olduğum fakat yarıda bıraktığım filesi paylaşmak istiyorum filesi alt yapı olarak kullanabilirsiniz sistemler özenle ve #ifdef ile eklenmiştir. Çok geniş bir tanıtım yapmak için maalesef zamanım yok fakat kısa ve öz bir tanıtım gerçekleştireceğim.

BAŞKA FORUMLARDA PAYLAŞILMASI DURUMUNDA KESİNLİKLE HAKKIMI HARAM EDİYORUM.

#ÖNEMLİ#

Arkadaşlar yakında bir Youtube kanalı projesi ile karşınızda olucam, kanalın amacı şu olucak bilen veya bilmeyen herkezle beraber bir alt yapı files oluşturup her video'mda filesi bir tık daha ilerletip sizlere sunucam bu files proje ile ilgili detayları kanalımda ilk video'da vereceğim takip ederseniz gerekli açıklamalar yapılacaktır.

ABONE OLUP BİLDİRİMLERİ AÇMAYI UNUTMAYIN ÇOK YAKINDA METİN2 ADINA HİZMETİNİZDE TÜM VİDEOLAR TURKMMO ADI ALTINDA PAYLAŞIM YAPILACAKTIR. BU FORUMDA BU İŞİ BİLDİRİM KADARIYLA HERKEZE ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.SADECE FİLES YAPIM VİDEOLARI DEĞİL FORUMUMUZDA BULUNAN TÜM SİSTEMLERİ EKLEME VİDEO'LARI VE SORUNLARINI ÇÖZME VİDEOLARIDA KANALIMIZDA BULUNACAKTIR.

#FİLES TANITIM#

8NAk37.png

#FİLESTE EKLİ SİSTEMLER LİSTESİ#

POmpVO.png

FİLESTE İLLAKİ EKSİK VEYA UFAK TEFEK HATALAR OLACAKTIR FAKAT BUNLARI YORUMLARDA ÇÖZEBİLİRSİNİZ BENDE ARANIZA KATILIP DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIM BU KONUDA HİÇ MERAK ETMEYİN.

#OYUN BİLGİLERİ#

NAVİCAT ŞİFRE : 1

KULLANICI ADI : mphlvn

ŞİFRE : 1

#İNDİRME LİNK#

#VİRUS TOTAL#

WİNDOWS DEFENDER

7y5oAl.png

MALWAREBYTES

NOm51Q.png

7y5vVN.png

YOUTUBE KANALI İÇİN GRAFİK ÇALIŞMALARINDA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERSE MUTLU OLURUM.

MPHLVN NEW SERVER FİLES // ALT YAPIDAN DAHA ÖTESİ !!! MARTYSAMA

Metin2 dünyasında yeni bir dönüm noktası yaşıyoruz. Özellikle Metin2 Private Server geliştiricileri için hayırlı haberlerle dolu olan bu süreçte, MPHLVN NEW SERVER FİLES adlı yapı, büyük bir ilgi görüyor. Bu alt yapı, sadece teknik olarak güçlü değil, aynı zamanda kullanıcı dostu bir yapıya sahip. Bu yazıda, Martysama tarafından hazırlanan bu alt yapının detaylarına göz atacağız.

MPHLVN Nedir?
MPHLVN, Metin2 özel sunucuları için geliştirilmiş güçlü bir alt yapıdır. Bu yapı, hem yeni başlayanlar hem de profesyonel geliştiriciler için optimize edilmiştir. Server Files[/COORD] dosyaları sayesinde, sunucu kurulumları daha hızlı ve kolay hale geliyor. Ayrıca, Anticheat entegrasyonu sayesinde hile karşıtı önlemler daha da güçleniyor.

Neden MPHLVN?
MPHLVN, sadece bir sunucu dosyası değil; aynı zamanda gelişmiş bir yönetim sistemidir. Metin2 özel sunucuları için ideal bir altyapı sunarken, hem güvenlik hem de performans konularında öne çıkıyor. Martysama tarafından hazırlanan bu yapı, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve daha fazlasını sunmaktadır.

Sunucu Performansı ve Güvenlik
MPHLVN ile gelen sunucu yapıları, yüksek performans ve stabilite sunar. Bu yapı sayesinde, Metin2 özel sunucularında yaşanan donmalar ve gecikmeler minimize ediliyor. Aynı zamanda Rascal AC gibi güçlü anti-hile sistemleriyle entegre çalışarak, hile kullanımını büyük ölçüde engelliyor.

Geliştirici Desteği ve Topluluk Katkısı
Metin2 özel sunucuları için geliştirilen MPHLVN, aynı zamanda açık kaynak topluluklar tarafından desteklenmektedir. Bu da, sürekli güncellenen ve geliştirilen bir yapı olduğu anlamına geliyor. Martysama tarafından başlatılan bu proje, Metin2 geliştiricileri arasında büyük bir ilgi görüyor.

Sonuç
MPHLVN NEW SERVER FİLES, Metin2 özel sunucu dünyasında yeni bir soluk getiriyor. Hem güvenli hem de güçlü bir altyapı sunan bu yapı, geliştiricilerin ve oyuncuların beklentilerini karşılıyor. Martysama'nın bu yenilikçi yaklaşımı, Metin2 özel sunucuları için yeni bir standart belirlemekte. Siz de bu yapıyı deneyerek, Metin2 dünyasında fark yaratmak istiyorsanız, MPHLVN tam size göre!

Daha fazla içerik için Metin2Lobby'i takip edin!

MPHLVN NEW SERVER FİLES // MORE THAN JUST AN INFRASTRUCTURE !!! MARTYSAMA

We are experiencing a new turning point in the world of Metin2. Especially for Metin2 Private Server developers, this period is filled with good news. The structure called MPHLVN NEW SERVER FİLES is gaining significant attention. In this article, we will examine the details of this infrastructure prepared by Martysama.

What is MPHLVN?
MPHLVN is a powerful infrastructure developed for Metin2 private servers. This structure is optimized for both beginners and professional developers. Thanks to Server Files, server installations become faster and easier. Additionally, with Anticheat integration, anti-cheat measures are significantly strengthened.

Why MPHLVN?
MPHLVN is not just a server file; it is also an advanced management system. While offering an ideal infrastructure for Metin2 private servers, it stands out in both security and performance aspects. Prepared by Martysama, this structure meets expectations and even exceeds them.

Server Performance and Security
Server structures brought by MPHLVN provide high performance and stability. With this structure, delays and freezes experienced on Metin2 private servers are minimized. Moreover, integrated with strong anti-cheat systems like Rascal AC, cheat usage is largely prevented.

Developer Support and Community Contribution
MPHLVN, developed for Metin2 private servers, is also supported by open-source communities. This means it is continuously updated and improved. Initiated by Martysama, this project attracts great interest among Metin2 developers.

Conclusion
MPHLVN NEW SERVER FİLES brings fresh air to the world of Metin2 private servers. Offering both secure and robust infrastructure, this structure meets the expectations of developers and players alike. Martysama's innovative approach sets a new standard for Metin2 private servers. If you want to make a difference in the world of Metin2, MPHLVN is perfect for you!

Follow Metin2Lobby for more content!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)