BAŞKA FORUMLARDA PAYLAŞILMASI DURUMUNDA KESİNLİKLE HAKKIMI HARAM EDİYORUM.
#ÖNEMLİ#
Arkadaşlar yakında bir Youtube kanalı projesi ile karşınızda olucam, kanalın amacı şu olucak bilen veya bilmeyen herkezle beraber bir alt yapı files oluşturup her video'mda filesi bir tık daha ilerletip sizlere sunucam bu files proje ile ilgili detayları kanalımda ilk video'da vereceğim takip ederseniz gerekli açıklamalar yapılacaktır.
ABONE OLUP BİLDİRİMLERİ AÇMAYI UNUTMAYIN ÇOK YAKINDA METİN2 ADINA HİZMETİNİZDE TÜM VİDEOLAR TURKMMO ADI ALTINDA PAYLAŞIM YAPILACAKTIR. BU FORUMDA BU İŞİ BİLDİRİM KADARIYLA HERKEZE ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.SADECE FİLES YAPIM VİDEOLARI DEĞİL FORUMUMUZDA BULUNAN TÜM SİSTEMLERİ EKLEME VİDEO'LARI VE SORUNLARINI ÇÖZME VİDEOLARIDA KANALIMIZDA BULUNACAKTIR.
#ÖNEMLİ#
Arkadaşlar yakında bir Youtube kanalı projesi ile karşınızda olucam, kanalın amacı şu olucak bilen veya bilmeyen herkezle beraber bir alt yapı files oluşturup her video'mda filesi bir tık daha ilerletip sizlere sunucam bu files proje ile ilgili detayları kanalımda ilk video'da vereceğim takip ederseniz gerekli açıklamalar yapılacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
ABONE OLUP BİLDİRİMLERİ AÇMAYI UNUTMAYIN ÇOK YAKINDA METİN2 ADINA HİZMETİNİZDE TÜM VİDEOLAR TURKMMO ADI ALTINDA PAYLAŞIM YAPILACAKTIR. BU FORUMDA BU İŞİ BİLDİRİM KADARIYLA HERKEZE ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.SADECE FİLES YAPIM VİDEOLARI DEĞİL FORUMUMUZDA BULUNAN TÜM SİSTEMLERİ EKLEME VİDEO'LARI VE SORUNLARINI ÇÖZME VİDEOLARIDA KANALIMIZDA BULUNACAKTIR.
#ANLATIM#
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN BUGUN SİZLERLE KENDİM İÇİN DÜZENLEDİĞİM OFFLİNE SHOP U PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİSTEMİ KULLANILABILIR SORUNSUZ BİR HALE GETİRİP TAMAMEN TÜRKÇELEŞTİRDİM, BİZZAT KULLANIYORUM KENDİME UYGULADIĞIM BAZI ŞEYLERİ YAPMAYI UNUTTUM AKLIMA GELDİKÇE KONUDA GÜNCELLEYECEĞİM KULLANAN HERKEZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
SORUN ALANLAR HATA ALDIKLARI YERİ SCRİN ALARAK YORUM ATARSALAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
%100 SORUNSUZDUR DEMİYORUM SORUNLAR OLABILIR.
KENDİME EKLERKENDE BU ANLATIM ÜZERİNDEN EKLEDİM O YÜZDEN SANMIYORUM BİR SIKINTI OLACAĞINI.
ANLATIMDA TAMAMEN TÜRKÇEDİR.
KONUDA HAFTA SONU GÜNCELLEME YAPILCAKTIR.DİKKATİNİZE!!!
İndirme Link:
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total:
Giriş yap veya üye ol.
KANIT
Offline Shop Sistemi Nedir?
Metin2 özel sunucularında geliştirilen Offline Shop, oyuncuların sunucuya bağlı olmadan da mağaza işlemlerini yapabilmesini sağlayan güçlü bir özelliktir. Bu sistem sayesinde oyuncular AFK (Away From Keyboard) esnasında bile eşya alım-satımı yapabilir, itemlerini güvenli bir şekilde saklayabilir veya satabilirler. Özellikle Metin2 PvP sunucularında bu tür sistemler büyük avantaj sağlar.
Tüm Fonksiyonları Çalışan Offline Shop[/BR][/BR]Geliştirilmiş bu Offline Shop sürümü, tüm temel ve gelişmiş fonksiyonlarını tamamen çalışır durumdadır. Sistem; eşya listeleme, fiyat belirleme, satış yönetimi, alım-satım geçmişi gibi tüm işlemleri desteklemektedir. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hem geliştiriciler hem de oyuncular tarafından kolayca kullanılabilir.
Tam Türkçe Desteği
Sistem, Türkçe dil desteğiyle tam uyumludur. Menüler, butonlar, uyarı mesajları ve sistem yanıtları tamamen Türkçe olarak ayarlanmıştır. Bu sayede Türkçe konuşan topluluklar için kullanıcı deneyimi en üst seviyeye çıkarılmıştır.
Buglar Fixli ve Stabil Sürüm
Bu sürümde geçmişte oluşmuş tüm hatalar (buglar) giderilmiş ve sistem stabil bir yapıya kavuşturulmuştur. Oyuncular artık sistemsel sorunlar yaşamadan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirler. Hata ayıklama (debugging) süreçleri tamamlanmış ve performans iyileştirmeleri yapılmıştır.
C++ ve Python Tabanlı Geliştirme
Offline Shop sistemi, hem C++ backend hem de Python GUI tarafında optimize edilmiştir. Bu sayede hem server tarafında hem de istemci tarafında yüksek performans sağlanmaktadır. Py Root, UIscript ve diğer Python bileşenleri ile entegrasyon sorunsuzdur.
Nasıl Kurulur?
Kurulum oldukça basittir. Sunucu tarafında gerekli C++ modifikasyonları yapıldıktan sonra, istemci tarafında Python dosyaları uygun şekilde entegre edilmelidir. Pack dosyaları ile birlikte sunucuya aktarım yapılarak sistemin aktif hale gelmesi sağlanır. Detaylı kurulum dokümantasyonu, geliştiriciler için sağlanmıştır.
Oyuncu Deneyimini Artıran Özellikler
Offline Shop sayesinde oyuncular, PvP aktiviteleri sırasında veya AFK zamanlarında bile itemlerini güvenli bir şekilde yönetebilirler. Bu, sunucu içi ekonomi sistemini daha aktif hale getirir. Satıcılar sürekli satış yaparken, alıcılar da istedikleri zaman mağazalara erişebilirler.
Sunucu Performansına Katkısı
Sistem, sunucu üzerinde minimum işlemci ve bellek yükü oluşturacak şekilde optimize edilmiştir. DB-Core ile uyumlu çalışarak veri tabanı işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirir. Bu sayede sunucu performansı olumsuz etkilenmez.
Sonuç
Offline Shop, Metin2 özel sunucularında kullanılabilecek en değerli sistemlerden biridir. Tüm fonksiyonları çalışan, Türkçe destekli ve buglardan arındırılmış bu sürüm, hem geliştiricilere hem de oyunculara büyük kolaylık sunar. Metin2 Lobby olarak bu tür sistemleri kaliteli ve stabil hale getirerek topluluğa sunuyoruz.
What is Offline Shop?
Offline Shop is a powerful feature developed for Metin2 private servers that allows players to conduct shop transactions without being connected to the server. With this system, players can buy and sell items even while they are AFK (Away From Keyboard), ensuring secure storage and trade of their items. This kind of system offers significant advantages especially on Metin2 PvP servers.
Fully Functional Offline Shop
This enhanced version of the Offline Shop includes all basic and advanced functions fully operational. The system supports item listing, price setting, sales management, purchase history, and more. Additionally, its user-friendly interface makes it easy to use for both developers and players.
Full Turkish Language Support
The system is fully compatible with Turkish language support. Menus, buttons, warning messages, and system responses are all set in Turkish. This significantly enhances the user experience for Turkish-speaking communities.
Stable Version with All Bugs Fixed
All previous bugs have been fixed in this version, making the system stable. Players can securely perform transactions without experiencing any system issues. Debugging processes have been completed and performance improvements implemented.
C++ and Python-Based Development
The Offline Shop system has been optimized on both the C++ backend and Python GUI sides. This ensures high performance on both the server and client ends. Integration with Python components like Py Root and UIscript is seamless.
How to Install?[/BR][/BR]Installation is very simple. After necessary C++ modifications are made on the server side, Python files should be properly integrated on the client side. By transferring the system through pack files, it becomes active on the server. Detailed installation documentation is provided for developers.
Features Enhancing Player Experience
With the Offline Shop, players can securely manage their items during PvP activities or even while AFK. This boosts the in-game economy by allowing sellers to continuously trade and buyers to access shops anytime they wish.
Contribution to Server Performance
The system is optimized to create minimal CPU and memory load on the server. Working in harmony with DB-Core, it executes database operations quickly and securely, ensuring no negative impact on server performance.
Conclusion
Offline Shop is one of the most valuable systems available for Metin2 private servers. This version, which features all functions working, Turkish support, and bug fixes, provides great convenience to both developers and players. At Metin2 Lobby, we deliver such systems to the community in quality and stable forms.