Plechito New Year Celebrition 2023 - Silah Kostüm Seti 5 Karakter

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 223

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
132583_be4d5838d871773340c4ff7e505a2a2b.png

İndirme Linki :
Virustotal :
Plechito New Year Celebrition 2023 - Silah Kostüm Seti 5 Karakter

Metin2 3D Modelleme dünyasında her geçen gün daha etkileyici içerikler yayınlanıyor. Bu özel kostüm seti, Metin2 sunucularında oynarken karakterinize görsel olarak ciddi bir farklılık kazandırmayı hedeflemektedir. Silah Kostüm Seti 5 Karakter, özellikle yılbaşı temalı etkinliklere özel hazırlanmış bir koleksiyon parçasıdır. Bu set sayesinde karakteriniz hem dikkat çekecek hem de özgün bir görünüme sahip olacaktır.

Metin2 3D Model olarak tasarlanan bu kostüm seti, yüksek kaliteli UV haritalamalarla birlikte gelmektedir. Bu da demektir ki hem model detayları hem de dokuları oldukça net ve gerçekçi bir şekilde yansıtılmaktadır. New Year Celebrition 2023 etkinliği kapsamında sunulan bu set, Metin2 geliştiricileri ve sunucu sahipleri için özel olarak optimize edilmiştir.

Model Edit işlemlerine aşina olan kullanıcılar, bu kostüm setini kolayca kendi sunucularına entegre edebilirler. Aynı zamanda NPC Model veya Monster Model gibi diğer yapılarla uyumlu çalışması açısından da test edilmiştir. Silah Kostüm Seti, sadece karakterin görünümünü değiştirmez; aynı zamanda oyun içi atmosferi de destekler.

Metin2 Costume Design konsepti çerçevesinde geliştirilen bu ürün, hem estetik hem de teknik açıdan özenle hazırlanmıştır. Character Model olarak tasarlanmış bu kostümler, karakterin her hareketine uyum sağlayacak şekilde Rigging ve Animation süreçlerinden geçirilmiştir. Bu sayede oyun içindeki animasyonlar kesintisiz ve akıcı bir şekilde çalışmaktadır.

Set, 3ds Max ve Blender ortamlarında düzenlenebilir yapıdadır. GR2 Export ve Import işlemleri için uyumlu yapıya sahip olan kostüm seti, Metin2 Granny formatında da çalışabilmektedir. Bu sayede farklı modelleme araçlarını tercih eden geliştiriciler için esneklik sağlanmıştır.

Grafiksel Yenilikler:
- Yüksek çözünürlüklü dokular
- Gerçekçi UV mapping
- Optimizasyonlu mesh yapısı
- Oyun motoru ile tam uyum

Metin2 Visual Mod kategorisinde değerlendirilebilecek bu set, sunucularınızda etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunmanıza yardımcı olacaktır. Plechito tarafından hazırlanan bu içerik, Metin2 Lobby sitesi üzerinden sunulmuştur. Yeni yıl temalı kostümler, hem oynayan oyuncular hem de izleyenler için büyüleyici bir etki yaratır. Bu setle karakterinizi özelleştirin ve Metin2 dünyanızda fark yaratın!

Nasıl Kurulur?
1. Kostüm dosyalarını indirin.[/BR]
2. Metin2 klient klasörünüze aktarın.[/BR]
3. Gerekli GR2 ayarlarını yapın.[/BR]
4. Sunucu tarafında NPC veya item sistemine entegre edin.[/BR]
5. Test edip kullanmaya başlayın.[/BR]

Martysama Model ve benzeri özel içeriklerle karakterinizi geliştirmek istiyorsanız, bu set tam size göre. Metin2 Development Model kategorisinde yer alan bu koleksiyon, profesyonel kalitede bir ürün sunmaktadır.

Plechito New Year Celebrition 2023 - Weapon Costume Set 5 Characters

Metin2 3D Modeling world releases more impressive content every day. This special costume set aims to provide your character with significant visual distinction while playing on Metin2 servers. The Weapon Costume Set for 5 Characters is a specially prepared collection piece designed for New Year themed events. With this set, your character will both stand out and have a unique appearance.

Metin2 3D Model designed costume set comes with high-quality UV mapping. This means that both the model details and textures are reflected clearly and realistically. The New Year Celebrition 2023 set has been specially optimized for Metin2 developers and server owners.

Model Edit experienced users can easily integrate this costume set into their own servers. It has also been tested for compatibility with other structures such as NPC Models or Monster Models. The Weapon Costume Set not only changes your character's appearance but also supports the in-game atmosphere.

Metin2 Costume Design concept includes aesthetic and technical aspects. Designed as a Character Model, these costumes are rigged and animated to adapt to every movement of the character. Therefore, animations run seamlessly and smoothly within the game.

The set is editable in 3ds Max and Blender environments. Compatible with GR2 Export and Import processes, the costume set also works in Metin2 Granny format. Thus, flexibility is provided for developers who prefer different modeling tools.

Graphic Updates:
- High-resolution textures[/BR]
- Realistic UV mapping[/BR]
- Optimized mesh structure[/BR]
- Full compatibility with game engine[/BR]

Metin2 Visual Mod category items like this costume set will help you create an impressive user experience on your servers. Prepared by Plechito, this content is presented via Metin2 Lobby website. New Year themed costumes create an enchanting effect for both players and viewers. Customize your character with this set and make a difference in your Metin2 world!

How to Install:
1. Download costume files.[/BR]
2. Transfer to your Metin2 client folder.[/BR]
3. Apply necessary GR2 settings.[/BR]
4. Integrate into NPC or item system on the server side.[/BR]
5. Test and start using.[/BR]

Martysama Model and similar exclusive contents are perfect if you want to enhance your character. This collection in Metin2 Development Model category offers professional quality products.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)