Plechito - Sakura Samurai Kostümleri - 4 Karakter Kostüm/Kask Set

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 42

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Kısa ve öz . Pleche selam paylaşıma devam . :)

Unutmadan , el altından satmaya çalışanlara ayrıca selam.

İyi kullanımlar.

Link :

virüstotal :

52706_1b469fbc542f7a031b29e4b9fca12a79.jpg
52707_30305c894f7e1357756ab2087fbbc582.png

Plechito - Sakura Samurai Kostümleri - 4 Karakter Kostüm/Kask Set

Metin2 dünyasında benzersiz ve estetik görünümler arayan oyuncular için Plechito tarafından hazırlanan Sakura Samurai Kostümleri dikkat çeken bir projedir. Bu özel kostüm seti, 4 farklı karaktere özel olarak hazırlanmış ve hem kostüm hem de kask bileşenlerinden oluşmaktadır. Bu içerik, Metin2 sunucularında oynayan oyuncuların karakterlerini özelleştirmeleri ve oyun içi görünümlerini geliştirmeleri için ideal bir çözümdür. Ayrıca bu tür modeller, Metin2 3D modelleme alanında çalışan geliştiriciler için de ilham verici bir yapıya sahiptir.

Özellikler
Plechito tarafından tasarlanan bu kostüm seti, Metin2 karakterlerinin görünümünü tamamen dönüştürebilecek detaylara sahiptir. Her bir kostüm, Japon geleneksel savaşçıları olan samuraylardan esinlenerek oluşturulmuştur. Sakura temalı bu kostümler, doğa ve bahar havasını karakterlerinize yansıtmakta, aynı zamanda Japon kültürüne duyulan hayranlığı da simgelemektedir. Set, 4 farklı karakter için ayrı ayrı modellenmiş ve her biri özgün detaylarla donatılmıştır.

Kask ve Kostüm Bileşenleri
Her bir karakter için hazırlanan kostüm seti, hem gövde hem de kask parçalarını içerir. Kasklar, samuray zırhlarına uyumlu olacak şekilde tasarlanmış ve Japon savaşçılarının kullandığı klasik formlara sadık kalınmıştır. Kostümler ise, Metin2’in karakter yapısına uygun olarak 3D modelleme teknikleriyle optimize edilmiştir. Bu sayede hem oyun içi performansı etkilenmeden hem de görsellik ön planda tutulmuştur.

Teknik Detaylar
Bu kostüm seti, Metin2 özel sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmış olup, GR2 formatında veriler içerir. Model dosyaları, Blender veya 3DS Max gibi yazılımlarla düzenlenebilir yapıdadır. UV mapping işlemleri eksiksiz şekilde yapılmış ve dokular yüksek çözünürlükte verilmiştir. Ayrıca kostüm ve kask modelleri, karakterlerin hareketlerine engel olmayacak şekilde rigging işlemiyle desteklenmiştir. Bu sayede animasyon geçişleri doğal ve akıcı olur.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu kostüm seti, sadece Metin2 özel sunucularında çalışmaktadır. Resmi sunucularda kullanım mümkün değildir. Kullanıcılar, modelleri doğru şekilde sunucuya entegre etmek için model replace veya import işlemlerini yapabilmeli. Aynı zamanda dokuların doğru şekilde yüklenmesi için texture dosyalarının eksiksiz olması gerekir. Bu konuda deneyimli olmayan kullanıcılar, forumlarımızdaki rehberleri takip edebilir veya destek alabilirler.

Neden Tercih Edilmeli?
Plechito'nun hazırladığı Sakura Samurai Kostümleri, Metin2 3D modelleme konusunda profesyonel bir yaklaşımla üretilmiştir. Estetik açıdan güçlü tasarımlar barındıran bu set, karakterlerinize benzersiz bir hava katar. Aynı zamanda model dosyaları düzenlenebilir yapıda olduğu için geliştiriciler tarafından özelleştirilebilir. Bu yönüyle hem oyuncular hem de Metin2 model edit alanındaki geliştiriciler için oldukça değerlidir.

Sonuç
Metin2’de karakterinizi öne çıkarmak istiyorsanız, Plechito - Sakura Samurai Kostümleri mükemmel bir tercih olacaktır. Hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak optimize edilmiş bu kostüm seti, Metin2 3D model dünyasında yeni bir soluk getiriyor. Siteniz olan Metin2Lobby üzerinden bu gibi özgün içeriklere ulaşarak sunucu deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

Plechito - Sakura Samurai Costumes - 4 Character Costume/Helmet Set

For players seeking unique and aesthetic appearances in the world of Metin2, the Sakura Samurai Costumes prepared by Plechito stand out as an impressive project. This special costume set has been specifically designed for 4 different characters and includes both costume and helmet components. This content serves as an ideal solution for players wanting to customize their characters and enhance their in-game visuals on Metin2 private servers. Moreover, such models also serve as an inspirational structure for developers working in the field of Metin2 3D modeling.

Features
Designed by Plechito, this costume set features details that can completely transform the appearance of your Metin2 characters. Each costume is inspired by traditional Japanese warriors known as samurai. These Sakura-themed costumes reflect nature and spring vibes onto your characters, symbolizing admiration towards Japanese culture. The set includes separately modeled costumes for 4 different characters, each equipped with original details.

Costume and Helmet Components
Each character's costume set includes both body armor and helmets. The helmets have been designed to complement samurai armors and remain faithful to the classic forms used by Japanese warriors. The costumes are optimized according to Metin2’s character structure using 3D modeling techniques. This ensures that in-game performance remains unaffected while prioritizing visual quality.

Technical Details
This costume set is designed for use on Metin2 private servers and contains data in GR2 format. The model files are compatible with software such as Blender or 3DS Max and can be edited accordingly. UV mapping processes have been completed thoroughly, and textures are provided in high resolution. Additionally, the costume and helmet models are supported with rigging processes to ensure they do not interfere with character movements. As a result, animation transitions remain natural and fluid.

Important Notes
This costume set works only on Metin2 private servers; usage on official servers is not possible. Users must correctly implement model replace or import operations to integrate the models into their server. Also, texture files must be complete for proper loading of textures. Users inexperienced in these areas may follow guides available in our forums or seek support.

Why Should You Choose It?
The Sakura Samurai Costumes by Plechito have been produced with a professional approach within the scope of Metin2 3D modeling. Featuring visually strong designs, this set adds a unique flair to your characters. Since the model files are structured to be editable, they can be customized by developers. In this regard, it holds great value for both players and developers in the Metin2 model editing scene.

Conclusion
If you want to make your character stand out in Metin2, the Plechito - Sakura Samurai Costumes will be an excellent choice. This costume set, visually impressive and technically optimized, brings a fresh breath to the world of Metin2 3D models. You can enrich your server experience by accessing such original content via our site Metin2Lobby.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)