Recepkan Server Files V.1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 101

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar Recepkan V1 Server Link Kırık Olduğu İçin Ben Dosyaları Paylaşmak İstedim

Arkadaşlar NİYE VİRÜSTOTAL Eklemedin Demeyin Benim Hİç Bi Alakam Yok..

Files'te Gayet Güzel Bir Files

Tanıtım Konusu :

Ordaki Linkler Kırık Olduğu İçin Burdan Linkleri Paylaşacağım...

Files :

Mysql :

Pack :
Recepkan Server Files V.1 – Detaylı İnceleme ve Özellikler

Metin2 özel sunucu geliştiricileri için en çok aranan kaynaklardan biri olan Recepkan Server Files V.1 versiyonu, Türkçe Metin2 topluluğu tarafından yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu server files; hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için dengeli bir yapı sunar. Recepkan SF, özellikle Türkiye merkezli özel sunucularda tercih edilen, stabil ve optimize edilmiş bir altyapıya sahiptir.
Recepkan Server Files V.1’in Genel Yapısı
Bu sürüm, genellikle Metin2 PvP odaklı sunucular için hazırlanmıştır. İçerisinde temel olarak 40k HP sınırı, standart NPC’ler, orijinal quest sistemine yakın bir yapı ve bazı özelleştirilmiş içerikler bulunur. Ayrıca, güvenlik yamaları ve hafif optimizasyonlar da bu sürümde yer almaktadır.
Öne Çıkan Özellikler
- Stabil Çalışma Performansı: Recepkan SF, düşük donanımlı sunucularda bile sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir.
- Türkçe Desteği: Tüm dosyalar ve açıklamalar Türkçe dilindedir. Bu da özellikle yerel geliştiriciler için büyük kolaylık sağlar.
- Kolay Kurulum: Gerekli talimatlar genellikle eklenen notlarda detaylı şekilde anlatılır. SQL dosyaları, sh scriptleri ve gerekli klasör yapıları önceden düzenlenmiştir.
- Güvenlik Önlemleri: Bilinen exploit ve açığa açık saldırı noktalarına yönelik önlemler alınmıştır.
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Recepkan Server Files V.1, tamamen ücretsiz olmakla birlikte, bazı sürümlerinde eksik dosyalar veya hatalı SQL komutları yer alabilmektedir. Bu nedenle kurulumdan önce mutlaka test ortamında denenmelidir. Ayrıca, lisanssız kullanımın yasal sonuçları olabileceğini unutmamak gerekir.
Sonuç
Recepkan Server Files V.1, başlangıç seviyesindeki Metin2 geliştiricileri için ideal bir seçimdir. Daha fazla bilgi ve güncel duyurular için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada Recepkan SF ile ilgili tanıtım konuları, destek talepleri ve diğer kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.
— Metin2Lobby.com Ekibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt