Selamlar bu
Önemli Bilgilendirme: benden ücretli destek istediğinde bu filese gerekli işleri yapmıştım sonra birkaç şey ekleyip bazı sorunlarını görüp fixlemiştim forumda konuyu açıp paylaştım kendisi beni arıyıp kaldırmamı söyledi çünkü bu filese çok ciddi şekilde para yatırıp uzun süredir fixlediğini anlattı hatalarını bende ona saygımdan kaldırdım ancak bu filesi baya uğraştım birçok hata ve açık vardı bu hali ile birlikte bir oyunda hala aktif şekilde oynatıyor yanılmıyorsam +400 kişi ile test etmişleridi ch düşme sorunu yaşıyordu ve offlineshop da bazı sorunlar hepsine ve daha fazlasına fix attım birçok işlem yaptım inanın aynı Ryku files gibi 20.0.1.2023 kadar turkmmo üzerinde ne kadar fix varsa atmış bulundum illaki gözümden kaçan şeyler olmuştur ama elimden gelen herşeyi yaptım
Filesin Orjinal hali buradan uşaşabilirsiniz
Pack Kurulum
Bilgiler
riopotion.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3843801-riopotion-v1-files-65-250-tum-dosyalar-ile-birlikte&#x2F;#post-21275669" class="js-lightboxCloser">CorPix · 11 Kas 2022 13:33&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
BUİLD İÇİN
Freebsd Tüm sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır verdiğim libler sayesinde
FreeBSD 9.2 11x 12x
Visual Studio 2013
Gcc 4.9
Python 2.7
mysql 5.5 / 5.6
ch açmama sorunu yaşarsanız lib32 kullanın
Not: DENİYEN ARKADAŞLARDAN KANIT İSTİYORUM
Virüs Total ( 1,5GB fazla olduğu virüstotal ile yapılamamaktadır )
Metin2 dünyasında özgün içerik arayan oyuncular ve server geliştiricileri için RiopotioN V1 Files 65-250 sürümü büyük bir fırsat sunuyor. Bu dosya seti, klasik Metin2 oyun mekaniklerini korurken aynı zamanda modern ihtiyaçlara uygun yeniliklerle zenginleştirilmiş özel bir yapıya sahiptir. Eğer 65 ila 250 seviye aralığında dengeli, eğlenceli ve teknik açıdan sağlam bir PvP deneyimi arıyorsanız, RiopotioN V1 tam size göre.
RiopotioN V1 Files Nedir?
RiopotioN V1, Metin2 özel sunucu (private server) geliştiricileri tarafından hazırlanan ve topluluk desteğiyle sürekli güncellenen bir dosya paketidir. Bu sürüm özellikle 65'ten başlayarak 250'ye kadar uzanan geniş seviye skalasını destekler. Hem oyuncu hem de geliştirici açısından kolay entegrasyon imkanı sunar. İçerisinde client, server, database, quest dosyaları, item_proto, mob_proto, skill_proto gibi tüm gerekli bileşenler eksiksiz olarak yer alır.
Dosya Setinin İçeriği Nelerdir?
RiopotioN V1 Files 65-250 paketi aşağıdaki temel bileşenleri içerir:
- Client Dosyaları: Oyunun görsel ve ses kaynaklarını barındıran, kullanıcı arayüzünü yöneten dosyalar.
- Server Dosyaları: Game, DB, Auth ve diğer çekirdek servislerin çalışması için gerekli olan backend kodları.
- Database Yapıları: MySQL veya MariaDB tabanlı veritabanı şemaları ve örnek veriler.
- Proto Dosyaları: Item, mob, NPC, skill ve quest tanımlamalarının bulunduğu kritik dosyalar.
- Quest Scriptleri: Orijinal veya özelleştirilmiş görev sistemlerini çalıştıran LUA tabanlı scriptler.
- Map Dosyaları: 65-250 seviye aralığına uygun yeni haritalar veya revize edilmiş klasik alanlar.
Dikkat: Dosyaların doğru şekilde kurulabilmesi için Linux tabanlı sistem bilgisi ve temel C++/Python/LUA bilgisi gerekebilir. Kurulum sırasında resmi rehberlere mutlaka başvurulmalıdır.
Neden RiopotioN V1 Files Tercih Edilmeli?
Bu dosya seti şu yönlerden dikkat çeker:
- Dengeli Seviye İlerlemesi: 65'ten başlayarak 250'ye kadar her seviyede oyuncunun ilgisini çekecek içerikler mevcuttur.
- Hata Düzeltmeleri: Klasik hatalar ve güvenlik açıkları önceden kapatılmıştır.
- Kolay Özelleştirilebilirlik: Geliştiriciler kendi içeriklerini kolayca entegre edebilir.
- Topluluk Desteği: Aktif Discord ve forum gruplarıyla destek alınabilir.
Metin2Lobby.com Üzerinden Erişim
RiopotioN V1 Files 65-250 paketine ait detaylı tanıtım, indirme linkleri ve kurulum rehberi için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitemizdeki ilgili konu başlıklarında geliştirici yorumları, güncellemeler ve destek taleplerine ulaşabilirsiniz.
Sonuç olarak, RiopotioN V1 Files; hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktasıdır. Dengeli, güvenli ve esnek yapısıyla Metin2 özel sunucu dünyasına kalıcı katkılar sunmayı hedefler.
For players and server developers seeking original content in the Metin2 universe, the RiopotioN V1 Files 65-250 package presents a significant opportunity. This file set preserves classic Metin2 gameplay mechanics while enriching them with innovations tailored to modern needs. If you are looking for a balanced, enjoyable, and technically robust PvP experience spanning levels 65 to 250, RiopotioN V1 is precisely what you need.
What Are RiopotioN V1 Files?
RiopotioN V1 is a file package developed by private server creators and continuously updated with community support. Specifically designed to support a broad level range from 65 to 250, it offers seamless integration for both players and developers. The package includes all essential components: client, server, database, quest files, item_proto, mob_proto, skill_proto, and more—completely intact.
What Does the File Package Include?
The RiopotioN V1 Files 65-250 package contains the following core components:
- Client Files: Resources managing visuals, audio, and user interface.
- Server Files: Backend code required for core services like Game, DB, and Auth.
- Database Structures: MySQL or MariaDB-based schemas and sample data.
- Proto Files: Critical definitions for items, mobs, NPCs, skills, and quests.
- Quest Scripts: LUA-based scripts powering original or customized quest systems.
- Map Files: New or revised maps tailored for levels 65–250.
Note: Proper installation may require Linux system knowledge and basic proficiency in C++, Python, or LUA. Always consult official guides during setup.
Why Choose RiopotioN V1 Files?
This file set stands out for several reasons:
- Balanced Level Progression: Engaging content available at every level from 65 to 250.
- Bug Fixes: Common errors and security vulnerabilities have been addressed.
- Easy Customization: Developers can seamlessly integrate their own content.
- Community Support: Active Discord and forum groups provide assistance.
Access via Metin2Lobby.com
For detailed introductions, download links, and installation guides for RiopotioN V1 Files 65-250, visit Metin2Lobby.com. You can find developer comments, updates, and support requests in relevant forum threads on our site.
In conclusion, RiopotioN V1 Files offer an ideal starting point for both newcomers and experienced developers. With its balanced, secure, and flexible architecture, it aims to make lasting contributions to the Metin2 private server ecosystem.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Petra2 filesinin gelişmiş versiyonudur birçok sistem eklenip ve Turkmmo daki bilnen tüm buglar ve açıklar fixlenmiştir oyun al aç şeklinde bol dönüşümlü tüm herşey ayarlanmıştır içerisinde birçok sistem mevcut oyunda birçok değerli ücretli satılan sistemlerin gelişmişi vardır src herşey verilmiştir bu files alt yapısı maxmidir /usr/game/config deki tüm configlerdeki şifreleride değiştirmeyi unutmayın güvenlik amaçlı değiştirimeyen olursa sorunlar buglar tespit edilirse ücretsiz şekilde fixliyiceğim teşekkürlerÖnemli Bilgilendirme: benden ücretli destek istediğinde bu filese gerekli işleri yapmıştım sonra birkaç şey ekleyip bazı sorunlarını görüp fixlemiştim forumda konuyu açıp paylaştım kendisi beni arıyıp kaldırmamı söyledi çünkü bu filese çok ciddi şekilde para yatırıp uzun süredir fixlediğini anlattı hatalarını bende ona saygımdan kaldırdım ancak bu filesi baya uğraştım birçok hata ve açık vardı bu hali ile birlikte bir oyunda hala aktif şekilde oynatıyor yanılmıyorsam +400 kişi ile test etmişleridi ch düşme sorunu yaşıyordu ve offlineshop da bazı sorunlar hepsine ve daha fazlasına fix attım birçok işlem yaptım inanın aynı Ryku files gibi 20.0.1.2023 kadar turkmmo üzerinde ne kadar fix varsa atmış bulundum illaki gözümden kaçan şeyler olmuştur ama elimden gelen herşeyi yaptım
Filesin Orjinal hali buradan uşaşabilirsiniz
Giriş yap veya üye ol.
Pack Kurulum
Bilgiler
riopotion.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3843801-riopotion-v1-files-65-250-tum-dosyalar-ile-birlikte&#x2F;#post-21275669" class="js-lightboxCloser">CorPix · 11 Kas 2022 13:33&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Giriş yap veya üye ol.
BUİLD İÇİN
Giriş yap veya üye ol.
Freebsd Tüm sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır verdiğim libler sayesinde
FreeBSD 9.2 11x 12x
Visual Studio 2013
Gcc 4.9
Python 2.7
mysql 5.5 / 5.6
ch açmama sorunu yaşarsanız lib32 kullanın
Not: DENİYEN ARKADAŞLARDAN KANIT İSTİYORUM
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total ( 1,5GB fazla olduğu virüstotal ile yapılamamaktadır )
Giriş yap veya üye ol.
RiopotioN V1 Files 65-250 Tüm Dosyalar ile birlikte
Metin2 dünyasında özgün içerik arayan oyuncular ve server geliştiricileri için RiopotioN V1 Files 65-250 sürümü büyük bir fırsat sunuyor. Bu dosya seti, klasik Metin2 oyun mekaniklerini korurken aynı zamanda modern ihtiyaçlara uygun yeniliklerle zenginleştirilmiş özel bir yapıya sahiptir. Eğer 65 ila 250 seviye aralığında dengeli, eğlenceli ve teknik açıdan sağlam bir PvP deneyimi arıyorsanız, RiopotioN V1 tam size göre.
RiopotioN V1 Files Nedir?
RiopotioN V1, Metin2 özel sunucu (private server) geliştiricileri tarafından hazırlanan ve topluluk desteğiyle sürekli güncellenen bir dosya paketidir. Bu sürüm özellikle 65'ten başlayarak 250'ye kadar uzanan geniş seviye skalasını destekler. Hem oyuncu hem de geliştirici açısından kolay entegrasyon imkanı sunar. İçerisinde client, server, database, quest dosyaları, item_proto, mob_proto, skill_proto gibi tüm gerekli bileşenler eksiksiz olarak yer alır.
Dosya Setinin İçeriği Nelerdir?
RiopotioN V1 Files 65-250 paketi aşağıdaki temel bileşenleri içerir:
- Client Dosyaları: Oyunun görsel ve ses kaynaklarını barındıran, kullanıcı arayüzünü yöneten dosyalar.
- Server Dosyaları: Game, DB, Auth ve diğer çekirdek servislerin çalışması için gerekli olan backend kodları.
- Database Yapıları: MySQL veya MariaDB tabanlı veritabanı şemaları ve örnek veriler.
- Proto Dosyaları: Item, mob, NPC, skill ve quest tanımlamalarının bulunduğu kritik dosyalar.
- Quest Scriptleri: Orijinal veya özelleştirilmiş görev sistemlerini çalıştıran LUA tabanlı scriptler.
- Map Dosyaları: 65-250 seviye aralığına uygun yeni haritalar veya revize edilmiş klasik alanlar.
Dikkat: Dosyaların doğru şekilde kurulabilmesi için Linux tabanlı sistem bilgisi ve temel C++/Python/LUA bilgisi gerekebilir. Kurulum sırasında resmi rehberlere mutlaka başvurulmalıdır.
Neden RiopotioN V1 Files Tercih Edilmeli?
Bu dosya seti şu yönlerden dikkat çeker:
- Dengeli Seviye İlerlemesi: 65'ten başlayarak 250'ye kadar her seviyede oyuncunun ilgisini çekecek içerikler mevcuttur.
- Hata Düzeltmeleri: Klasik hatalar ve güvenlik açıkları önceden kapatılmıştır.
- Kolay Özelleştirilebilirlik: Geliştiriciler kendi içeriklerini kolayca entegre edebilir.
- Topluluk Desteği: Aktif Discord ve forum gruplarıyla destek alınabilir.
Metin2Lobby.com Üzerinden Erişim
RiopotioN V1 Files 65-250 paketine ait detaylı tanıtım, indirme linkleri ve kurulum rehberi için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitemizdeki ilgili konu başlıklarında geliştirici yorumları, güncellemeler ve destek taleplerine ulaşabilirsiniz.
Sonuç olarak, RiopotioN V1 Files; hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktasıdır. Dengeli, güvenli ve esnek yapısıyla Metin2 özel sunucu dünyasına kalıcı katkılar sunmayı hedefler.
RiopotioN V1 Files 65-250 with All Included Files
For players and server developers seeking original content in the Metin2 universe, the RiopotioN V1 Files 65-250 package presents a significant opportunity. This file set preserves classic Metin2 gameplay mechanics while enriching them with innovations tailored to modern needs. If you are looking for a balanced, enjoyable, and technically robust PvP experience spanning levels 65 to 250, RiopotioN V1 is precisely what you need.
What Are RiopotioN V1 Files?
RiopotioN V1 is a file package developed by private server creators and continuously updated with community support. Specifically designed to support a broad level range from 65 to 250, it offers seamless integration for both players and developers. The package includes all essential components: client, server, database, quest files, item_proto, mob_proto, skill_proto, and more—completely intact.
What Does the File Package Include?
The RiopotioN V1 Files 65-250 package contains the following core components:
- Client Files: Resources managing visuals, audio, and user interface.
- Server Files: Backend code required for core services like Game, DB, and Auth.
- Database Structures: MySQL or MariaDB-based schemas and sample data.
- Proto Files: Critical definitions for items, mobs, NPCs, skills, and quests.
- Quest Scripts: LUA-based scripts powering original or customized quest systems.
- Map Files: New or revised maps tailored for levels 65–250.
Note: Proper installation may require Linux system knowledge and basic proficiency in C++, Python, or LUA. Always consult official guides during setup.
Why Choose RiopotioN V1 Files?
This file set stands out for several reasons:
- Balanced Level Progression: Engaging content available at every level from 65 to 250.
- Bug Fixes: Common errors and security vulnerabilities have been addressed.
- Easy Customization: Developers can seamlessly integrate their own content.
- Community Support: Active Discord and forum groups provide assistance.
Access via Metin2Lobby.com
For detailed introductions, download links, and installation guides for RiopotioN V1 Files 65-250, visit Metin2Lobby.com. You can find developer comments, updates, and support requests in relevant forum threads on our site.
In conclusion, RiopotioN V1 Files offer an ideal starting point for both newcomers and experienced developers. With its balanced, secure, and flexible architecture, it aims to make lasting contributions to the Metin2 private server ecosystem.