Sabit konu kuralı logo ekleme videolu anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

logo.png

Sabitlenmesini istediğiniz konuların içerisindeki resimlerin herhangi bir kenarına turkmmo logosunu koymanız gerekmektedir.
Videolu anlatım;
[/FONT]

Turkmmo logosu resimlere nasıl eklenir.
1. RESİMLİ ANLATIM

1 - Logoya sağ tıklayıp farklı kaydet ile indiriyoruz.

121.png

2 - Hangi Resme Turkmmo Logosu Ekliyeceksek Photoscapeyi açıp sürüklüyoruz resmi

1.png

3- Resmi Sürükledikten Sonra Photoscapeden Nesne Menüsüne Tıklayıp Foto >Foto Butonuna Tıklayın

2.png

4 - Turkmmo Logosunu Seçin Ve Aç'a Tıklayın Tıkladıktan Sonra Tamam 'a Tıklayın.

3.png

5- Turkmmo Logosunu Uygun Biyere Koyduktan Sonra Alt Menüden Kaydet > Farklı Kaydet ile Kaydediniz.

4.png

Ve Turkmmo Logomuz Eklenmiş Olacaktır

Örnek

pomVDN.png

Bu tarihten sonra açılan ve sabitlenilmesi istenilen konular için geçerlidir.

KONULARA EKLEDİĞİNİZ KANITLAR

Paylaştığınız resim siteleri & kod ekleme sitelerinden bazıları mahkeme kararıyla erişime kapatılmış bulunmakta.

Bundan sonra yapacağınız paylaşımları aşşağıdaki sitelere yani dns değişimi gerektirmeyen sitelere yüklemeniz konu içeriği açısından daha iyi olur.

örnek vermek gerekirse ;

Kod:
Mahkeme erişimiyle kapalı siteler ;

Kod:
http://imgur.com/ http://www.pastebin.com/

Sabit Konu Kuralı Logo Ekleme: Videolu Anlatım

Metin2 Lobby olarak, sunucularınızda daha profesyonel ve dikkat çekici bir görünüm elde etmek istiyorsanız sabit konu kuralı (sticky rule) kısmına logo eklemek önemli bir detaydır. Bu yazıda, Metin2 sunucularında sabit konu kuralı bölümüne nasıl logo ekleyeceğinizi videolu anlatım ile adım adım öğreneceksiniz. Ayrıca bu işlem sırasında karşılaşılabilecek olası sorunlar ve çözümleri de ele alınacaktır.

Neden Sabit Konu Kuralı Kullanılır?

Sunucularınızda oyuncuların dikkatini çekecek önemli duyurular, kurallar veya marka bilgilerinizi göstereceğiniz alanlardan birisi sabit konulardır. Özellikle quest sistemlerinin ve özel lua scriptlerinin yoğun olduğu Metin2 sunucularında, oyuncuların dikkatini çekecek görsel unsurlar sunucu kalitesini artırır. Sabit konuya logo eklemek, hem marka bilinirliğinizi artırır hem de kullanıcı deneyimini zenginletir.

Logo Ekleme Adımları

1. Öncelikle forum yönetim panelinize giriş yapın.
2. 'Content' veya 'Konular' sekmesine giderek 'Sabit Konular' bölümünü seçin.
3. Yeni bir sabit konu oluşturun veya mevcut olanı düzenleyin.
4. Konu içeriğinde BBCode yardımıyla
logo.png

Logonuzun doğru boyutlarda olduğundan emin olun. Aksi takdirde forum düzenini bozabilir.

Videolu Anlatım

Yararlı İpuçları

1. Logonuzu barındıran bağlantının güvenilir ve hızlı olması gerekir. Aksi takdirde yüklenmeme sorunu yaşayabilirsiniz.
2. Görselinizin formatı PNG, JPG veya GIF olmalıdır.
3. Logonuzun arka planı saydam olursa daha estetik bir görünüm elde edersiniz.

Metin2 Quest Sistemleriyle Entegrasyon

Eğer sunucunuzda özel quest sistemleri kullanıyorsanız, sabit konu kuralı kısmında bu questler hakkında bilgi vermek de faydalı olur. Örneğin: Daily Quest sisteminiz varsa, bu sistemin nasıl çalıştığını anlatan kısa bir açıklama ve logo ile birlikte kullanılması kullanıcılar tarafından daha kolay fark edilir.

Sonuç

Sabit konu kuralı bölümüne logo eklemek, Metin2 sunucularınızın profesyonelliğini artırmak için oldukça basit ve etkili bir yöntemdir. Bu işlemi doğru yapmak, oyuncuların dikkatini çekmenin ötesinde, sunucunuzun markalaşmasına da katkı sağlar. Metin2Lobby.com olarak,.quest sistemleri ve diğer özel scriptlerle entegre bir şekilde bu gibi görsel geliştirmelerin önemine vurgu yapıyoruz.

Sticky Rule Logo Insertion: Video Tutorial

At Metin2 Lobby, if you aim to achieve a more professional and eye-catching appearance on your servers, adding a logo to the sticky rule section becomes an important detail. In this article, we will guide you step-by-step through the process of adding a logo to the sticky rule area in Metin2 servers with a video tutorial. Additionally, potential issues that may arise during this process and their solutions will be addressed.

Why Use Sticky Rules?

Sticky topics are one of the areas where players' attention can be drawn for important announcements, rules, or branding information. Particularly in Metin2 servers with intensive quest systems and custom lua scripts, visual elements that catch players' attention enhance server quality. Adding a logo to the sticky topic not only increases brand awareness but also enriches user experience.

Steps for Adding a Logo

1. First, log into your forum admin panel.
2. Go to the 'Content' or 'Topics' tab and select the 'Sticky Topics' section.
3. Create a new sticky topic or edit an existing one.
4. Within the topic content, use the
logo.png

Ensure that your logo has appropriate dimensions; otherwise, it might disrupt the forum layout.

Video Tutorial

Helpful Tips

1. The hosting link of your logo should be reliable and fast. Otherwise, loading issues may occur.
2. Your image format must be PNG, JPG, or GIF.
3. Using a transparent background for your logo will provide a more aesthetic look.

Integration with Metin2 Quest Systems

If you run custom quest systems on your server, providing brief explanations about them in the sticky rule section can be beneficial. For instance, if you have a Daily Quest system, a short description along with a logo can make it easier for users to notice.

Conclusion

Adding a logo to the sticky rule section is a simple yet effective way to enhance the professionalism of your Metin2 servers. When done correctly, this action not only attracts player attention but also contributes to the branding of your server. At Metin2Lobby.com, we emphasize the importance of such visual enhancements integrated with quest systems and other custom scripts.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)