Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Şaman & Savaşçı Kostümü + Hair Nedir?
Metin2 dünyasında benzersiz bir görsellik arayışı içinde olan oyuncular için özel olarak tasarlanmış Şaman & Savaşçı Kostümü + Hair seti, karakterlerinize tamamen farklı bir hava katacaktır. Bu kostüm seti, hem görsel açıdan hem de teknik detaylar açısından Metin2 sunucusu üzerinde kullanılmak üzere optimize edilmiştir. 3D modelleme uzmanları tarafından özenle hazırlanmış bu kostümler, orijinal Metin2 yapısına sadık kalınarak geliştirilmiştir.
Kostümün Özellikleri
Bu özel kostüm seti, Şaman ve Savaşçı sınıflarına özel olarak tasarlanmıştır. Her iki sınıf için de ayrı ayrı modeller ve saç stilleri mevcuttur. Kostüm seti, Metin2 GR2 formatında gelmekte olup, doğrudan sunucunuza entegre edilebilir. Saç modeli de kostümlerle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede karakterinizin daha doğal ve estetik bir görünüm kazanması sağlanır.
Teknik Detaylar
Kostüm modelleri 3DS Max ve Blender ortamında geliştirilmiştir. UV mapping işlemleri eksiksiz şekilde yapılmıştır. Ayrıca texture[/BR] ve skin dosyaları da yüksek çözünürlükte verilmiştir. Rigging ve bone sistemleri tamamlandığı için animasyon uyumu mükemmeldir. Kostüm, gr2 import ve export süreçlerinde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Mesh yapısı optimize edilerek performans kaybı yaşanmaması sağlanmıştır.
Kullanımı ve Kurulumu
Kostüm seti, Metin2 eter ve eterpack sistemleriyle uyumlu çalışacak şekilde paketlenmiştir. Paket içeriğinde gelen yönergeler doğrultusunda kolayca kurulum yapabilirsiniz. Model replace işlemi için gerekli tüm dosyalar, doğru klasör yapısıyla birlikte verilmiştir. Custom model kullanımında dikkat edilmesi gereken konular açıklamalarda detaylı şekilde yer almaktadır. Martysama ve diğer popüler araçlarla uyumlu çalışmaktadır.
Neden Bu Kostümü Tercih Etmelisiniz?
Oyun içinde farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Şaman & Savaşçı Kostümü + Hair seti ideal bir seçim olacaktır. Görsel kalite, teknik detay ve kolay kurulum gibi birçok avantaj sunmaktadır. Bu kostüm, Metin2 3D art ve visual mod dünyasında öne çıkan bir eserdir. Hem profesyonel hem de acemi kullanıcılar için uygundur.
What is Shaman & Warrior Costume + Hair?
Designed specifically for players seeking unique visuals in the world of Metin2, the Shaman & Warrior Costume + Hair set will give your characters an entirely different vibe. This costume set has been optimized for use on Metin2 servers both visually and technically. Carefully crafted by 3D modeling experts, these costumes are developed while remaining faithful to the original Metin2 structure.
Features of the Costume
This special costume set is designed specifically for Shaman and Warrior classes. Separate models and hairstyles are available for each class. The costume comes in Metin2 GR2 format and can be directly integrated into your server. The hair model is also designed to match seamlessly with the costumes, giving your character a more natural and aesthetic look.
Technical Details
The costume models were developed in 3DS Max and Blender environments. UV mapping processes have been completed flawlessly. Additionally, high-resolution texture and skin files are provided. Since rigging and bone systems are complete, animation compatibility is excellent. The costume ensures no performance loss thanks to its optimized mesh structure, and you won't encounter any issues during gr2 import and export processes.
Usage and Installation
The costume set is packaged to work seamlessly with Metin2 eter and eterpack systems. You can easily install it following the instructions included in the package. All necessary files for model replace operations are provided with the correct folder structure. Important considerations for custom model usage are detailed in the descriptions. It is compatible with popular tools such as Martysama.
Why Should You Choose This Costume?
If you want to experience something different in-game, the Shaman & Warrior Costume + Hair set is an ideal choice. It offers many advantages such as visual quality, technical detail, and easy installation. This costume stands out as a remarkable piece in the world of Metin2 3D art and visual mod. Suitable for both professional and beginner users.