Kendi serverinize göre editleyebilirsiniz ben TR'ye göre ufak tefek ayar çektim.
1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım.
Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor.
Tabi çoğumuz artık ezberlemiştir belki tabloya yanlış bilgi bile yazmış olabilirim ben o kadar takipçisi değilim tr'nin bu işe başladığımda saltanat tipindeydim
Bu sene bıraktım o tipi ve tr hakkında yeni yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum varsa da bir yanlışım kusura bakmayın.
Sadece bir kısmını göstermek istiyorum geri kalanı var zaten tabloda siz tek tek deneyerek bakarsınız.
1 levelden 120 levele kadar nerelerde en hızlı kasılabiliriz onu göstermeye çalıştım.
Tablo karakterinizin seviyesini ve hangi krallıktan olduğunuzu kontrol ederek size en rahat nerede kasılabileceğinizi söylüyor.
Tabi çoğumuz artık ezberlemiştir belki tabloya yanlış bilgi bile yazmış olabilirim ben o kadar takipçisi değilim tr'nin bu işe başladığımda saltanat tipindeydim
Bu sene bıraktım o tipi ve tr hakkında yeni yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorum varsa da bir yanlışım kusura bakmayın.
Sadece bir kısmını göstermek istiyorum geri kalanı var zaten tabloda siz tek tek deneyerek bakarsınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 Lobby - Seviye Kasılma Rehberi
Metin2 özel sunucularında oyun deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için seviye kasılma süreci oldukça önemli bir adımdır. Bu süreçte oyuncular hem karakterlerini güçlendirir hem de PvP sistemlerinde daha rekabetçi hale gelir. Metin2Lobby olarak bu rehberde, seviye atlamayı kolaylaştıracak stratejileri ve gelişmiş teknik bilgileri sizlere aktarıyoruz.
Seviye Kasılma Nedir?
Metin2 dünyasında karakterinizi yükseltmek için EXP (deneyim) kazanmanız gerekir. EXP kazanmanın en temel yolu mob öldürmek ve görevleri tamamlamaktır. Seviye kasılma, karakterin EXP barını doldurarak bir sonraki seviyeye geçme sürecidir. Bu süreçte doğru strateji ve sistem kullanmak büyük avantaj sağlar.
En Etkili Kasılma Yöntemleri
1. Mob Farming: Karakterinize uygun seviyedeki mobları öldürüp EXP kazanmak en temel yöntemdir. Özellikle high-level sunucularda boss moblar EXP açısından oldukça verimlidir.
2. Görev Sistemi: Oyun içi quest görevlerinden elde edilen EXP bonusları kasılmayı hızlandırır. Bu görevler genellikle C++ sistem tabanlı sunucularda özelleştirilebilir.
3. Event Katılımı: Sunucu sahipleri tarafından düzenlenen event etkinlikleri.EXP bonusu sağlar. Bu gibi etkinliklerde katılan oyuncular hızlıca seviye atlayabilir.
Sunucu Tarafında Geliştirmeler
Metin2 özel sunucularında game server programming ile EXP rate ayarları yapılabilir. Python veya C++ tabanlı sistemlerle özelleştirilmiş EXP sistemleri, kasılma süresini ciddi anlamda kısaltabilir. Örneğin db core üzerinde yapılan değişikliklerle auth server ile game server senkronize çalışarak verimli EXP yönetimi sağlanabilir.
Hata Ayıklama ve Performans
Kasılma sırasında client src veya server src üzerinde yapılan hatalar performansı düşürebilir. Bu nedenle compile işlemi öncesinde kodların test edilmesi önemlidir. Martysama gibi gelişmiş sistemlerle source edit işlemleri güvenli bir şekilde yapılabilir.
Bonus İpuçları[//COLOR]
EXP artırıcı item kullanımı kasılmayı hızlandırır. Ayrıca bazı pack sistemleri ile EXP bonusları otomatik olarak aktif edilebilir. Py GUI veya UIScript tabanlı arayüzlerle bu tür sistemler kullanıcı dostu hale getirilebilir.
Sonuç
Metin2 özel sunucularında seviye kasılma süreci, hem oyuncular hem de geliştiriciler için önemli bir alandır. Doğru sistemle EXP kazanımı hızlandırılabilir, bu sayede oyuncular daha fazla PvP mücadelesine katılabilir. Metin2Lobby olarak, Metin2 development konusunda en güncel bilgileri ve sistemleri sizlerle paylaşıyoruz.
Metin2 Lobby - Level Grinding Guide
For players who want to experience gameplay on Metin2 private servers, the level grinding process is an important step. During this process, players strengthen their characters and become more competitive in PvP systems. As Metin2Lobby, we share strategies that make leveling easier and provide advanced technical knowledge in this guide.
What Is Level Grinding?
To level up your character in the world of Metin2, you need to gain EXP (experience). The most basic way to earn EXP is by killing mobs and completing quests. Level grinding is the process of filling your character's EXP bar to advance to the next level. Using the correct strategy and system during this process can offer significant advantages.
Most Effective Grinding Methods
1. Mob Farming: Killing mobs that match your character’s level is the most basic method. In particular, boss mobs on high-level servers are highly rewarding in terms of EXP.
2. Quest System: EXP bonuses from in-game quests accelerate grinding. These quests can often be customized on C++ based servers.
3. Event Participation: Events organized by server owners provide EXP bonuses. Players participating in such events can level up quickly.
Server-Side Enhancements
On Metin2 private servers, EXP rate settings can be adjusted through game server programming. Custom EXP systems based on Python or C++ can significantly shorten the grinding duration. For instance, modifications on the db core allow the auth server and game server to work in sync for efficient EXP management.
Debugging and Performance
During grinding, errors in client src or server src may reduce performance. Therefore, testing codes before the compile process is essential. Advanced systems like Martysama allow source edit operations to be performed securely.
Bonus Tips
Using EXP-boosting items accelerates grinding. Additionally, certain pack systems can automatically activate EXP bonuses. Systems based on Py GUI or UIScript can make these features user-friendly.
Conclusion
The level grinding process on Metin2 private servers is important for both players and developers. With the right system, EXP gains can be accelerated, allowing players to participate in more PvP battles. At Metin2Lobby, we share the latest information and systems related to Metin2 development.