Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohan Dağında Farm Yaptım! 🔥 Metin Kestim Cevher Çıkardım | Metin2

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
52,154
M2 Yaşı
4 yıl 13 gün
Trophy Puan
63
M2 Yang
527,584

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Merhaba Metin2 severler!

Bugün sizlerle Sohan Dağı'nda geçirdiğim unutulmaz bir farm deneyimini paylaşacağım. Bu dağ, oyuncular arasında oldukça ünlü olan ve yüksek seviye eşyalarla dolu bölge. Ancak bu kadar değerli olmasının bedeli var: hem yoğun düşmanlarla dolu hem de stratejik hareket gerektiriyor. Ben de bu meydan okumaya giriştim ve sonuç gerçekten tatmin edici oldu!

Dikkat: Sohan Dağı'na gitmeden önce mutlaka en az +6 zırh ve +7 silahınız olmalı. Aksi takdirde hayatta kalma şansınız oldukça düşük. Ayrıca, can ve mana iksirlerini bol bol almayı unutmayın!

Stratejim: Öncelikle bölgenin doğu tarafından başladım. Burada 'Kara Bıçaklılar' ve 'Lanetli Şövalyeler' gibi düşmanlarla sürekli mücadele ettim. Taktik olarak, grup halinde saldıran düşmanlardan kaçınmak için hareketli kalmayı tercih ettim. Her düşmanı tek tek eleyerek ilerledim. Bu sayede aşırı yormadan verimli bir farm elde ettim.

Kazanımlar: Bir saatlik yoğun farm sonrası elde ettiğim başlıca kazanımlar şöyle:
- 5 adet Metin Taşı (Bunlardan 3'ü Kılıç, 2'si Kalkan türünde)
- 12 adet Nadir Cevher (Demir ve Gümüş karışımı)
- Yaklaşık 1.2 milyon Yang
- 2 adet Efsunlu Küpe (Hasar artışı özellikli)

Bu kadar değerli eşyayı toplamamda büyük rol oynayan şey, doğru zamanlamayla yapılan metin kesme işlemi oldu. Metin Taşlarını bulduğumda hemen Metin2Lobby.com üzerinden takip ettiğim stratejiler doğrultusunda kestim. Özellikle kılıç metinlerini keserken '3 saniye içinde 5 vuruş' tekniğini uyguladım. Bu teknik sayesinde başarı oranım %80'e çıktı!

Önemli Not: Farm yaparken asla yalnız kalmayın. Mümkünse bir grupla hareket edin. Eğer yalnızysanız, canınız %30'un altına düştüğünde hemen kaçış noktalarını bilmelisiniz. Sohan Dağı'nın güneybatı kısmında güvenli bir çıkış rotası mevcut. Bunu detaylı harita rehberimizde bulabilirsiniz.

Ayrıca, bu tür içeriklerden haberdar olmak ve en güncel stratejileri öğrenmek için Metin2Lobby.com sitesini sık sık ziyaret etmenizi öneririm. Burada sadece Sohan Dağı değil, tüm bölge rehberleri, eşya analizleri ve topluluk desteği mevcut. Topluluk sayesinde yeni arkadaşlar edinip daha verimli farm yapabilirsiniz!

Video ve Fotoğraf Paylaşımı

Aşağıda Sohan Dağı'nda çektiğim bazı anları paylaştım:

- Video: Metin Taşı kesme sürecini adım adım gösteren kısa klip: https://metin2lobby.com/videos/sohan-metin-kesimi
- Fotoğraf: Farm sonrası envanterimdeki kısa bir görüntü: https://metin2lobby.com/galeri/sohan-farm-sonucu

Umarım bu rehber sizlere faydalı olmuştur. Kendi deneyimlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

İyi oyunlar!
I Farmed in Mount Sohan! 🔥 I Chopped Metin Stones and Extracted Ore | Metin2

Hello Metin2 players!

Today, I will share with you my unforgettable farming experience in Mount Sohan. This mountain is a highly renowned area among players, filled with high-level items. However, being so valuable comes at a cost: it’s packed with intense enemies and requires strategic movement. I took on this challenge, and the results were truly satisfying!

Warning: Before heading to Mount Sohan, make sure you have at least +6 armor and a +7 weapon. Otherwise, your chances of survival are quite low. Also, don’t forget to bring plenty of health and mana potions!

My Strategy: I started from the eastern side of the region. Here, I constantly battled enemies like 'Black Bladers' and 'Cursed Knights.' Tactically, I preferred to stay mobile to avoid groups of enemies that attack in packs. I advanced by defeating each enemy one by one. This way, I achieved efficient farming without overexerting myself.

Loot Gained: After an hour of intense farming, my main gains were as follows:
- 5 Metin Stones (3 Sword-type, 2 Shield-type)
- 12 Rare Ores (a mix of Iron and Silver)
- Approximately 1.2 million Yang
- 2 Enchanted Earrings (with damage boost properties)

What played a major role in collecting such valuable items was the timely chopping of Metin Stones. Whenever I found a Metin Stone, I immediately applied the strategies I followed from Metin2Lobby.com. Especially when chopping sword-type Metins, I used the '5 hits within 3 seconds' technique. Thanks to this technique, my success rate rose to 80%!

Important Note: Never farm alone if possible. Try to move in a group. If you’re solo, know your escape routes when your health drops below 30%. There’s a safe exit route in the southwest part of Mount Sohan. You can find it in our detailed map guide.

Also, I recommend visiting Metin2Lobby.com frequently to stay updated on such content and learn the latest strategies. Here, you’ll find not only Mount Sohan guides but also comprehensive region guides, item analyses, and community support. Through the community, you can make new friends and farm more efficiently!

Video and Photo Sharing

Below are some moments I captured in Mount Sohan:

- Video: A short clip showing the step-by-step process of chopping a Metin Stone: https://metin2lobby.com/videos/sohan-metin-kesimi
- Photo: A quick snapshot of my inventory after farming: https://metin2lobby.com/galeri/sohan-farm-sonucu

I hope this guide has been helpful to you. Don’t forget to share your own experiences in the comments!

Happy gaming!
İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri