TUNCER61 - 65-250 Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 112

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Şimdi Kardeş.
Yıllar önce (sanırım 2016-2017) ben files ararken beni buldun elinde SRC'leri bile olmayan Sorunlu files'ı sattın sorunları söyleyip çözemediğinde iade istedim
olayı bi anda ateşlendirip kavga boyutuna getirdin ve Gaziantepliyim diye ( Allahın dağlısı sen ne anlarsın metin2den) tarzı çümleler kurdun.
Sonra geçmişi kenara bıraktım sırf bi sevdiğim dostum 65-250 istiyor diye senden files aldım
Files de en az 15-20 Sorun Fixledim (kendim çözemediklerimde gerek ücretli gerek ücretsiz destek aldım)
sana iyi niyetimle Skype den yazdım bi dünya fix yapıldı diye amacım yaptıklarımı seninle de paylaşmaktı.
''Sen ne Anlarsın Fix'den'' diye bi cümle kurdun bana yine cahilliğine verdim engelledim geçtim.

Hani şu meşhur filesin varya HEDA 1500 online da test edilen ama sorun çıkmayan ama sattığın müşteride çatır çatır core veren.
O filesinde de bi dünya Sorun Fixledim (kendim çözemediklerimde gerek ücretli gerek ücretsiz destek aldım)
Sana burda bug saysam Saymakla bitmez hata saysam konunun kendi uzunluğu 3 sayfa olur.
Hadi bunlarıda geçtim Files'da nasıl bi Sorun var (yada bilerek bıraktığın açık)
/usr/game/share/bin içindeki game (15/05/2020 tarihli) bi anda eski game ile (10/05/2020 tarihli) değişiyo oda olmadı bi anda siliniyo
Allah Allah neden acaba ?
Test Sunucudaçalışan (razadör ve Nemere) bi anda çalışmamayabaşlıyor (Dungeon Create etmiyo)

Şimdi Kardeş Önünde 2 Seçeneğin var.
1. Seçenek bu Mejor2'ye Sattığın Dosyaların Parasını iade edersin Sonra gider sorunlarını çözer satışına devam edersin.
2. Seçenek dosyalara gram acımam yaptığım Düzenlemelere Verdiğim emeklere Gram Acımam Koyarım Linkleri buraya Gider Pazarda Portakal Satarsın.

Sana 24 Saat Karar Verme Süresi Tercih Senin.

FORUMUN EN SEVDİĞİM KURALI
Satılan veya Paylaşılan Dosyalarda Düzenleme Yapılarak Satılabilir veya paylaşılabilir.

17492_21c4b0a7b84b3de1f47667b45194332b.jpg

Konu linki tarafından 30.11.2024 tarihinde güncellenmiştir.

65-250 Tüm Dosyalar Tek link indirenlerden Ricam VT atarlarsa sevinirim.

VT:
<a href=" " class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.imagevisit.com%2Fimages%2F2020%2F05%2F21%2Fresim.png&amp;hash=7080c903fd6531eacd028f11e5eb452b"> </a>

Adsiz34c17619b3212d50.png

İNDİREN ARKADAŞLAR "VİRUS TOTAL" VE KANIT ATARSA KONUYA EKLEYEYİM BENİM ŞU ARALAR PEK VAKTİM YOK!

TÜM LİNKLER UPLOAD EDİLMİŞ HALDEDİR ARKADAŞLAR ŞAHSIN VERECEĞİ KARAR DOĞRULTUSUNDA PAYLAŞILACAKTIR.
Herkese iyi Forumlar.

TUNCER61 - 65-250 Sunucu Dosyaları

Metin2 dünyasında yüksek seviye sunuculara ilgi her geçen gün artmaktadır. Özellikle 1-99, 1-105, 55-120 gibi seviye aralıklarının ötesine geçen sunucular, oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu doğrultuda TUNCER61 adlı geliştirici tarafından hazırlanan 65-250[/COORD] sunucu dosyaları, Metin2 toplulukları arasında büyük ilgi görüyor. Bu yazıda, TUNCER61 tarafından sunulan 65-250 sunucu dosyalarını detaylı olarak inceleyeceğiz.

Metin2 Sunucu Dosyaları Nedir?

Metin2 özel sunucuları çalıştırmak isteyen geliştiriciler için gerekli olan temel yapılar, sunucu dosyalarıdır. Bu dosyalar; oyuncuların giriş yapabilmesi, seviye atlaması, eşya sistemleri gibi tüm temel oyun mekaniklerini içerir. Sunucu dosyaları, Metin2 özel sunucularının kalbidir ve doğru yapılandırılmış bir sunucu dosyası, oyuncu deneyimini ciddi anlamda etkileyebilir.

TUNCER61 Kimdir?[/BR]

TUNCER61, Metin2 geliştirme ortamında uzmanlaşmış bir isimdir. Uzun süredir Metin2 özel sunucuları geliştiren ve bu alanda aktif olarak faaliyet gösteren bir geliştiricidir. Oyun dengesi, güvenlik önlemleri ve kullanıcı dostu sistemler üzerine çalışarak birçok sunucu sahibine destek sağlamıştır. 65-250 seviye aralığı için geliştirdiği sunucu dosyaları, özellikle yüksek seviye oyuncular için optimize edilmiştir.

65-250 Seviye Aralığı Neden Önemlidir?[/BR]

Metin2'de 65 seviyenin üzerindeki karakterler, Premium oyuncular olarak kabul edilir. Bu seviyelerde oyuncular, daha güçlü eşyalar, zorlu görevler ve yüksek seviye canavarlarla karşılaşır. 250 seviyeye kadar çıkabilmek, hem sabır hem de strateji gerektirir. Bu nedenle 65-250 sunucuları, Metin2'de uzun süredir oyunculuk yapan deneyimli oyuncuların tercihi olur. TUNCER61'ın sunduğu sunucu dosyaları, bu seviye aralığında maksimum performans ve stabilite sunmayı hedefler.

Sunucu Dosyası Özellikleri[/BR]

TUNCER61 - 65-250 sunucu dosyaları, aşağıdaki özelliklerle dikkat çeker:

- Yüksek seviye dengesi: 65-250 arası karakterler için optimize edilmiş dengeli bir sistem.
- Güvenlik odaklı yapı: Rascal AC ve diğer anti-hile sistemlerine uyumlu.
- Kullanıcı dostu arayüz: Oyuncuların kolayca yönlendirebileceği bir yapı.
- Hızlı yükleme süreleri: Performans odaklı kodlama ile donanım kaynaklarını az kullanır.
- Modüler sistem: Geliştiricilerin kolayca eklenti ekleyebileceği esnek yapı.

Neden TUNCER61'ı Tercih Etmeli?[/BR]

Metin2 özel sunucularında güvenilir bir isim olan TUNCER61, sadece sunucu dosyaları değil aynı zamanda teknik destek konusunda da öne çıkar. Geliştiriciler, TUNCER61’ın sunduğu TUNCER61 - 65-250 paketi sayesinde kendi sunucularını hızlıca kurabilir ve sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirler. Ayrıca, Metin2 lobby sistemlerine entegre olacak şekilde tasarlanan bu dosyalar, sunucu sahiplerinin pazarlama ve oyuncu kazanımı konusunda da avantaj sağlar.

Sonuç[/BR]

Metin2 dünyasında seviye atlamak ve güçlü karakterler oluşturmak isteyen oyuncular için TUNCER61 - 65-250 Server Files, harika bir tercih olacaktır. Hem oyuncular hem de geliştiriciler için optimize edilen bu sistem, Metin2 özel sunucu deneyimini en üst düzeye çıkarır. üzerinden sunucu tanıtımı yapmak isteyen geliştiriciler de bu sunucu dosyalarıyla büyük avantaj elde edebilir.

TUNCER61 - 65-250 Server Files

Interest in high-level servers within the Metin2 world continues to grow each day. Particularly, servers with level ranges like 1-99, 1-105, and 55-120 attract players' attention. In this context, the 65-250 server files prepared by the developer TUNCER61 are gaining significant attention among Metin2 communities. In this article, we will examine in detail the 65-250 server files provided by TUNCER61.

What Are Metin2 Server Files?

Server files are fundamental structures required for developers who wish to run private Metin2 servers. These files contain all basic game mechanics such as player logins, leveling up, item systems, etc. Server files are the heart of Metin2 private servers and a well-configured server file significantly impacts the player experience.

Who Is TUNCER61?[/BR]

TUNCER61 is a name specialized in the Metin2 development environment. For a long time, he has been developing Metin2 private servers and actively contributing in this field. He has supported many server owners by working on game balance, security measures, and user-friendly systems. The server files he developed for the 65-250 level range are optimized specifically for high-level players.

Why Is the 65-250 Level Range Important?[/BR]

In Metin2, characters above level 65 are considered Premium players. At these levels, players encounter stronger items, challenging quests, and high-level monsters. Reaching up to level 250 requires both patience and strategy. Therefore, 65-250 servers are preferred by experienced players who have been playing Metin2 for a long time. The server files offered by TUNCER61 aim to provide maximum performance and stability for this level range.

Features of the Server File[/BR]

The TUNCER61 - 65-250 server files stand out with the following features:

- High-level balance: A balanced system optimized for characters between 65-250 levels.
- Security-focused structure: Compatible with anti-cheat systems like Rascal AC.
- User-friendly interface: A structure that allows players to navigate easily.
- Fast loading times: Performance-oriented coding that uses hardware resources efficiently.
- Modular system: A flexible structure allowing developers to add extensions easily.

Why Choose TUNCER61?[/BR]

TUNCER61, a trusted name in Metin2 private servers, stands out not only for server files but also for technical support. Developers can quickly set up and run their own servers using the TUNCER61 - 65-250 package. Additionally, designed to integrate with Metin2 lobby systems, these files offer advantages to server owners in terms of marketing and player acquisition.

Conclusion[/BR]

For players wanting to level up and create powerful characters in the Metin2 world, TUNCER61 - 65-250 Server Files is an excellent choice. Optimized for both players and developers, this system elevates the Metin2 private server experience to the highest level. Developers wishing to make server introductions via can gain significant advantages using these server files.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt