- Konular
- 858
- M2 Yaşı
- 3 yıl 18 gün
- Trophy Puan
- 38
- M2 Yang
- 13,349
Türkçe karakter hatalarını düzeltmek ve yabancı yazıları Türkçeleştirmek için geliştirilen yapay zeka tabanlı düzenleme aracı, kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Bu araç, özellikle fileste oluşan hataları düzeltmede büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve etkili algoritması ile dikkat çeken bu araç, Python'dan exeye çevirme işlemiyle hazırlanmış olup, çeşitli platformlarda güvenle kullanılabiliyor. Geliştiriciler, araç hakkında geri bildirimlerde bulunarak, olası iyileştirmelere katkıda bulunabilirler.
Kullandığım fileste oluşan Türkçe karakter hatalarını daha kolay düzeltebilmek için, aynı zamanda yabancı yazıları daha kolay Türkçeleştirebilmek için yapay zeka kullanarak bir düzenleme aracı yazdım.
Düzenleyici Videosu
Belki kullanmak isteyen işine yarayan kişiler olur diye paylaşmak istedim.
İlk defa pythondan exeye çevirme uyguladım. Virustotal sonuçları hakkında bir bilgim yok. Bir sıkıntı olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
VT
İndir
VT sonuçlarında çıkanlara güvenmeyip direkt olarak py olarak kullanmak isteyenler için
Python Dosyası
Kullandığım fileste oluşan Türkçe karakter hatalarını daha kolay düzeltebilmek için, aynı zamanda yabancı yazıları daha kolay Türkçeleştirebilmek için yapay zeka kullanarak bir düzenleme aracı yazdım.
Düzenleyici Videosu
Belki kullanmak isteyen işine yarayan kişiler olur diye paylaşmak istedim.
İlk defa pythondan exeye çevirme uyguladım. Virustotal sonuçları hakkında bir bilgim yok. Bir sıkıntı olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
VT
İndir
VT sonuçlarında çıkanlara güvenmeyip direkt olarak py olarak kullanmak isteyenler için
Python Dosyası