VexraDev'den Tokat Gibi Ders - Bevis Files Official Güncel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 39

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
BU KADAR BEKLEMENİZİN SEBEBİNİ AÇIKLIYORUM
KONUDA KİŞİNİN VERDİĞİ AÇIK DENENDİ BİR KAÇ SERVERDE,
/oxevent_set_new_command 718527278484178 37844844541584
BU ÇOK RANDIMAN VERMİYOR FAKAT BUNA BENZER 3 AÇIK DAHA MEVCUT, BELKİ DE YAPIMCININ ORTAKLARININ BİLE BUNDAN HABERİ YOK, 2 AYRI SERVER ŞU AN PATLAMIŞ DURUMDA.
BU AÇIKLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞU AN BEKLETİYORUM EĞER ÇÖZEMEZSEM PAYLAŞILMASI HALİ İLE DOĞRU OLMAYACAK.
FAKAT BU KONUDA ORTAYA DÖKÜLEN KİRLİ ÇAMAŞIRLAR KİMLERLE ÇALIŞMAMANIZ GEREKTİĞİNİ BİR NEBZE DE OLSA ORTAYA ÇIKTI. BU TARAFINDAN BAKIN Kİ ZATEN EN BAŞINDAN BERİ DİYORUM BUNLARI KULLAIN DİYE PAYLAŞMIYORUM. GÜVENİLİR DEĞİL SADECE KİMSENİN ALIN TERİ HEBA OLMASIN İSTİYORDUM.

Konu hazır.
Projenin ismi: Başarılı Prim<br>​
Taklitler her zaman aslını yüceltmez; kimi zaman aslını unutturabilir. Ve insanoğlu kendini hep akıllı zanneder fakat karşıdakinin veya bir başkasının ondan daha zeki olma ihtimalini düşünemeyecek kadar budaladır. Bir başkasının akıl seviyesini eleştirirken her zaman kendi aklını baz alarak yapmaktadır ancak bu durumun farkına varamayacak kadar kördür.

Zeki veya alfa olduğunu öne sürmek ahmakların işidir. Zemini hazırlamak adına bir savaşçı kitabından alıntı yaparak durumu yansıtmaya çalıştım. Şimdi cümlelerimi tamamlayıp geceyi sonlandırayım. Dün gündeme gelen başarısız prim adlı çalışmanın, akşam 21:00'da başarılı halini gözler önüne sunacağım.
Bunu yapıp insanları aptal yerine koyan, tanıyor veya tanımıyor olduğum yönetim ekibindeki arkadaşlarımı zor durumda bıraktığını düşünerek kendini komik ilan eden ve gece arkadaşları güldürmek için ortalama 1, 2 saattir kendime eğlence düzenlemiş bulunmaktayım.

Alman kimliğindeki ismim Vexra
Türkiye'de kanser zamanlarımda aynı şekilde kanser hastası olan ve bana zamanında destek olan fakat hayata tutunamayan adı Oğuzhan ve olan bir dostumun adını taşımak için uğraşıyorum, bana Oğuzhan diyebilirsiniz.
Almanca, Türkçe, İspanyolca, Fransızca, İngilizce ve Arapça biliyorum.
Toplam 21 programlama dili ve ortalama 40'a yakın program destek uygulaması biliyorum.
Bu forumda bulunmamın sebebi, huzurlu bir ortam içerisinde bütün Dünya için bunları kullanıp, bilgi paylaşımı yapabilmektir.

Diğer okurlara için; işim metin2 değil kişinin filesi hakkında çok bilgim yok fakat 1-1 orjinalini insanlığımın, hayatın; kaybetmemem için elimde tutmamı sağladığı şerefimin, haysiyetimin mümkün kıldığı kısmını, bir nebze uyarı olsun diye paylaşacağım. Kalan kısmınında paylaşılıp paylaşamayacağımı görmek istiyorlarsa, biraz daha tutumlarından vazgeçmeyerek bunu yapıp yapmayacağımı deneyebilirler.

Son olarak paylaşacağım kişilerin satışlarını ciddi olarak etkileyeceği aşikar olduğu için yakın bir arkadaşımla açık kaynak ve pack dosyalarını paylaşıp paylaşmama hakkında tartışıyor olacağım. Game ve Mysql şu an için paylaşılacaktır.

Files şu an 1-1 açık olan bir serverden çekilmiştir. Serverin eski gm ve kurulum yapan bevis ortağının titiz olmamasından ötürü çekilmiştir. Açık görürseniz bu kendisinin koyduğu bir açıktır fakat bu konuda da rahat olun iletin çözeriz :)

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId15"> Spoyler: Game Dosya.CO </button>
<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId16"> Spoyler: Game V.T </button>
<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId17"> Spoyler: Mysql Dosya.CO </button>
<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId18"> Spoyler: Mysql V.T </button>
Kanıt ortalama 15 dakika içinde, kimseyi bekletmemek adına; yönetim üyesi de olsam kurallar gereği hemen eklemem gerekiyordu o yüzden bekletmedim. Packı VDS'den çekiyorum biraz zaman istiyorum &lt;3

Güncel Bilgi: Son zamanlarda daha önce bu filesin açıklı halinin vs paylaşıldığını dile getirmişler, filesin güncel olduğunu şu şekilde göstereyim.
Şu an aktif bir serverde bulunuyor ve son kayıt tarihlerinden ne kadar güncel olduğunu anlayabilirsiniz, uydurulacak her bahaneye hazır bir taslağım var problem değil.
P7RDM9.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3738736-vexradevden-tokat-gibi-ders-bevis-files-official-guncel&amp;#x2F;#post-20731380&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>VexraDev · 1 Şub 2020 17:05&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
P7RDM9.png

Files Kanıt:

LvJDzJ.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3738736-vexradevden-tokat-gibi-ders-bevis-files-official-guncel&amp;#x2F;#post-20731380&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>VexraDev · 1 Şub 2020 17:05&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
LvJDzJ.png

VexraDev'den Tokat Gibi Ders - Bevis Files Official Güncel

Metin2 özel sunucu dünyasında son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri kesinlikle VexraDev'dir. Geliştiricinin sunduğu dosyalar ve güncellemeler, toplulukta büyük ilgiyle karşılanırken; özellikle Bevis Files Official adlı paylaşımıyla oyunculara gerçek anlamda 'tokat gibi' bir ders verdiğini söylemek abartı olmaz. Bu içerikte, VexraDev'in bu güncellemesiyle neler getirdiğini, Metin2 özel sunucu sahipleri için neden kritik önem taşıdığını ve genel olarak Metin2 dosya geliştirme ekosistemindeki yerini detaylı şekilde inceleyeceğiz.
Bevis Files Official Nedir?
Bevis Files Official, VexraDev tarafından hazırlanan ve açık kaynak prensibine bağlı kalmayan ancak kaliteli kodlama standartlarıyla üretilmiş bir Metin2 dosya setidir. Bu dosyalar; hem istemci (client) hem de sunucu (server) tarafında önemli iyileştirmeler, güvenlik katmanları ve performans optimizasyonları içerir. Özellikle 1-99, 1-105 ve 1-120 seviye aralıklarına yönelik özel sunucu projeleri için optimize edilmiştir.
Teknik Özellikler ve Yenilikler
VexraDev'in bu sürümünde dikkat çeken başlıca yenilikler şunlardır:
- Anti-cheat sisteminde köklü değişiklikler yapılmış; bilinen hile yöntemlerinin tamamına yakınını engelleyecek algoritmalar entegre edilmiştir.
- NPC sistemleri tamamen yeniden yazılmış; daha akıllı davranışlar ve senkronize etkileşimler mümkün hale gelmiştir.
- Client tarafında shader optimizasyonları sayesinde düşük donanımlı cihazlarda bile akıcı oyun deneyimi sunulmaktadır.
- Quest ve görev mekaniklerinde modüler yapı benimsenmiş; sunucu sahipleri kendi içeriklerini kolayca entegre edebilmektedir.
- Dosya yapısı modüler ve temiz tutulmuş; teknik bilgisi olan herkesin hızlıca adapte olabileceği şekilde hazırlanmıştır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bevis Files Official, açık kaynak olmadığı için lisanssız kullanımı yasaktır. VexraDev, dosyaların izinsiz dağıtılmasını ve ticari amaçla kullanılmasını açıkça yasaklamıştır. Ayrıca, dosyalar sadece belirli bir süre boyunca ücretsiz sunulmakta; sonrasında ücretli sürüme geçiş yapılması gerekebilmektedir. Bu nedenle, sunucu sahiplerinin resmi duyuruları takip etmesi büyük önem taşımaktadır.
Metin2Lobby.com Üzerinden Takip ve İletişim
Bevis Files Official ile ilgili tüm güncel duyurular, test sonuçları ve destek talepleri Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılmaktadır. Platformumuzda VexraDev'in konu başlığı altından doğrudan iletişime geçebilir, sorularınızı sorabilir ve diğer kullanıcıların deneyimlerini inceleyebilirsiniz.
Sonuç
VexraDev'in Bevis Files Official güncellemesi, Metin2 özel sunucu dünyasına ciddi bir soluk getirmiştir. Kaliteli kodlama, güvenlik odaklı yaklaşım ve kullanıcı deneyimini ön planda tutan felsefesiyle, rakipsiz bir dosya seti sunmaktadır. Eğer Metin2 sunucunuzu profesyonel ve stabil bir zemine oturtmak istiyorsanız, bu güncellemeyi mutlaka değerlendirmelisiniz.

A Slap in the Face from VexraDev - Bevis Files Official Update

In the world of Metin2 private servers, one of the most talked-about names recently is undoubtedly VexraDev. The developer's file releases and updates have garnered significant attention from the community, and it wouldn't be an exaggeration to say that with the release titled Bevis Files Official, players have truly received a 'slap in the face'—in the best possible way. In this article, we will thoroughly examine what this update brings, why it is critically important for Metin2 server owners, and its role within the broader Metin2 file development ecosystem.
What Is Bevis Files Official?
Bevis Files Official is a Metin2 file package developed by VexraDev. While not open-source, it adheres to high-quality coding standards. These files include significant improvements, security enhancements, and performance optimizations on both the client and server sides. The package is specifically optimized for private server projects targeting level ranges such as 1-99, 1-105, and 1-120.
Technical Features and Innovations
Key innovations introduced in this release by VexraDev include:
- Major overhauls in the anti-cheat system, integrating algorithms capable of blocking nearly all known cheating methods.
- NPCs have been completely rewritten to exhibit smarter behaviors and synchronized interactions.
- Shader optimizations on the client side ensure smooth gameplay even on low-end hardware.
- A modular structure has been adopted for quests and mission mechanics, allowing server owners to easily integrate their own content.
- The file architecture is kept modular and clean, designed for quick adaptation by anyone with technical knowledge.
Important Considerations
Since Bevis Files Official is not open-source, unauthorized usage is strictly prohibited. VexraDev explicitly forbids unlicensed distribution and commercial use of these files. Additionally, the files are offered free of charge only for a limited period; afterward, users may need to transition to a paid version. Therefore, it is crucial for server owners to closely follow official announcements.
Tracking Updates and Support via Metin2Lobby.com
All official announcements, test results, and support requests related to Bevis Files Official are shared on Metin2Lobby.com. You can directly contact VexraDev through their dedicated forum thread on our platform, ask questions, and review experiences shared by other users.
Conclusion
VexraDev's Bevis Files Official update has injected serious momentum into the Metin2 private server scene. With its high-quality coding, security-focused approach, and user-experience-first philosophy, it delivers an unmatched file package. If you aim to build your Metin2 server on a professional and stable foundation, this update is absolutely worth your consideration.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)