Öncelikle Herkese İyi Forumlar.
Bu Map Tasarımını Ücretsiz Olarak Tüm Türkmmo Forum Kullanıcıları Kullanabilir.
Ayrıca İlk Ücretsiz Map Tasarımıdır. ( Fazla Vaktim Olmadıgından Ugrasamıyorum. )
Fazla Uzatmadan Görsellere Geçelim :
Virüs Total :
İndirme Linkleri :
Alanda Oluşan Tek Sorun Duvarların Üstüne Köpeklerin Çıkmasıdır.
Bu Sorunu Alandaki Slotları Kaldırıp Giderebilirsiniz.
Kurulumu Anlatmayacaktım ama Anlatayım Dedim.
İndirdiğiniz OutdoorC1.epk Outdoor.eix Dosyalarını Pack Klasörüne Atın.
KÖTÜ YORUMLARINI KENDİNİZE SAKLAYIN.
MAPI KULLANIP SIKINTI YAŞAYAN OLURSA ( SANMIYORUM AMA ) EGERKİ OLURSA SIKINTIYI BİLDİRMESİ HALİNDE SIKINTI GİDERİLECEKTİR.
NOT : Ücretli Map Tasarımı Yapılmaktadır. Özel mesaj Yoluyla İrtibata Geçebilirsiniz. İyi Forumlar Dilegiyle.
DipNOT : Her Hafta Pazar Günü Ücretsiz 1 Map Paylaşımı Yapacagım.
iyi forumlar TURKMMO
Merhaba Metin2 severler!
Bugün sizlere özellikle PvP odaklı Metin2 client paketleri arayan oyuncular için hazırladığımız, Vs alanı içeren Mavi Bayrak 1. Köy temalı Dshevchenko client’ını ilk kez ücretsiz olarak paylaşıyoruz. Bu paylaşım, Metin2Lobby.com ekibinin topluluğa sunduğu en kaliteli içeriklerden biridir ve hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için idealdir.
Önemli Uyarı: Bu client paketi yalnızca eğitim ve test amaçlıdır. Ticari kullanımı kesinlikle yasaktır. Lütfen kullanmadan önce lisans koşullarını dikkatle okuyunuz.
Bu pakette yer alan Vs (Player vs Player) alanı, özellikle PvP severlerin en çok aradığı özelliklerden biridir. Mavi Bayrak 1. Köy ile birleşen bu sistem, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan oldukça dengeli bir deneyim sunar. Köy içinde bulunan özel Vs alanı sayesinde diğer oyuncularla rekabet etmek, stratejiler geliştirmek ve becerilerinizi test etmek artık çok daha kolay!
Paket İçeriği:
- Tamamen çalışır durumda Metin2 client dosyaları
- Mavi Bayrak 1. Köy haritası entegre edilmiş
- Özel tasarlanmış Vs alanı (arena)
- Güncel yama ve patch desteği
- Hata düzeltmeleri ve performans optimizasyonları
[/BR]Kurulum Talimatları:
1. Metin2Lobby.com adresinden paketi indirin.
2. Mevcut Metin2 klasörünüzün yedeğini alın.
3. İndirdiğiniz dosyaları ana Metin2 klasörünüze çıkarın.
4. ‘metin2.exe’ dosyasını çalıştırarak oyunu başlatın.
Neden Bu Paketi Tercih Etmelisiniz?
- Teknik olarak optimize edilmiş: Yüksek FPS ve düşük gecikme ile sorunsuz oynama.
- Özelleştirilebilir yapı: Skin, texture ve effect dosyalarını kolayca değiştirebilirsiniz.
- Topluluk destekli: Her türlü sorun için forum ve Discord üzerinden destek alabilirsiniz.
Aşağıda bu client paketinin nasıl göründüğüne dair kısa bir tanıtım videosu ve ekran görüntüsü paylaşıyoruz. XenForo sistemimize entegre edilen medya özelliklerini kullanarak bu içeriği doğrudan forumda izleyebilirsiniz:
Bu paylaşım, sadece bir başlangıç. Metin2Lobby.com olarak düzenli olarak yeni client paketleri, özel editler, eter pack’leri ve güncellemeler yayınlıyoruz. Takip etmeyi unutmayın!
Not: Paketi indirmeden önce lütfen Client Hata Çözüm Rehberimizi inceleyin. Çoğu sorun burada çözülmüştür.
Keyifli oyunlar dileriz!
Hello Metin2 players!
Today, we are proudly sharing the Dshevchenko client featuring Blue Flag 1st Village with an integrated VS (Player vs Player) area, specially prepared for those seeking PvP-focused Metin2 client packs. This release marks the first free distribution by the Metin2Lobby.com team and is ideal for both newcomers and experienced players.
Important Warning: This client package is intended solely for educational and testing purposes. Commercial use is strictly prohibited. Please read the license terms carefully before use.
The VS (Player vs Player) area included in this pack is one of the most sought-after features among PvP enthusiasts. Combined with the Blue Flag 1st Village, this system offers a balanced experience both aesthetically and functionally. Thanks to the dedicated VS arena within the village, competing with other players, developing strategies, and testing your skills has never been easier!
Package Contents:
- Fully functional Metin2 client files
- Integrated Blue Flag 1st Village map
- Custom-designed VS arena
- Support for latest patches and updates
- Bug fixes and performance optimizations
[/BR]Installation Instructions:
1. Download the package from Metin2Lobby.com.
2. Create a backup of your current Metin2 folder.
3. Extract the downloaded files into your main Metin2 directory.
4. Launch the game by running ‘metin2.exe’.
Why Choose This Package?
- Technically optimized: Smooth gameplay with high FPS and low latency.
- Customizable structure: Easily modify skins, textures, and effects.
- Community-supported: Get help via our forum and Discord for any issues.
Below, we share a short demo video and screenshot showing how this client package looks. Using XenForo’s integrated media features, you can view this content directly on our forum:
This release is just the beginning. At Metin2Lobby.com, we regularly publish new client packs, custom edits, ether packs, and updates. Don’t forget to follow us!
Note: Before downloading, please check our Client Error Fixes Guide. Most common issues are already resolved there.
Enjoy your game!
Bu Map Tasarımını Ücretsiz Olarak Tüm Türkmmo Forum Kullanıcıları Kullanabilir.
Ayrıca İlk Ücretsiz Map Tasarımıdır. ( Fazla Vaktim Olmadıgından Ugrasamıyorum. )
Fazla Uzatmadan Görsellere Geçelim :
Virüs Total :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
İndirme Linkleri :
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Alanda Oluşan Tek Sorun Duvarların Üstüne Köpeklerin Çıkmasıdır.
Bu Sorunu Alandaki Slotları Kaldırıp Giderebilirsiniz.
Kurulumu Anlatmayacaktım ama Anlatayım Dedim.
İndirdiğiniz OutdoorC1.epk Outdoor.eix Dosyalarını Pack Klasörüne Atın.
KÖTÜ YORUMLARINI KENDİNİZE SAKLAYIN.
MAPI KULLANIP SIKINTI YAŞAYAN OLURSA ( SANMIYORUM AMA ) EGERKİ OLURSA SIKINTIYI BİLDİRMESİ HALİNDE SIKINTI GİDERİLECEKTİR.
NOT : Ücretli Map Tasarımı Yapılmaktadır. Özel mesaj Yoluyla İrtibata Geçebilirsiniz. İyi Forumlar Dilegiyle.
DipNOT : Her Hafta Pazar Günü Ücretsiz 1 Map Paylaşımı Yapacagım.
iyi forumlar TURKMMO
Vs Alanı Olan Mavi Bayrak 1. Köy – Dshevchenko (İlk Ücretsiz Paylaşım)
Merhaba Metin2 severler!
Bugün sizlere özellikle PvP odaklı Metin2 client paketleri arayan oyuncular için hazırladığımız, Vs alanı içeren Mavi Bayrak 1. Köy temalı Dshevchenko client’ını ilk kez ücretsiz olarak paylaşıyoruz. Bu paylaşım, Metin2Lobby.com ekibinin topluluğa sunduğu en kaliteli içeriklerden biridir ve hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için idealdir.
Önemli Uyarı: Bu client paketi yalnızca eğitim ve test amaçlıdır. Ticari kullanımı kesinlikle yasaktır. Lütfen kullanmadan önce lisans koşullarını dikkatle okuyunuz.
Bu pakette yer alan Vs (Player vs Player) alanı, özellikle PvP severlerin en çok aradığı özelliklerden biridir. Mavi Bayrak 1. Köy ile birleşen bu sistem, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan oldukça dengeli bir deneyim sunar. Köy içinde bulunan özel Vs alanı sayesinde diğer oyuncularla rekabet etmek, stratejiler geliştirmek ve becerilerinizi test etmek artık çok daha kolay!
Paket İçeriği:
- Tamamen çalışır durumda Metin2 client dosyaları
- Mavi Bayrak 1. Köy haritası entegre edilmiş
- Özel tasarlanmış Vs alanı (arena)
- Güncel yama ve patch desteği
- Hata düzeltmeleri ve performans optimizasyonları
[/BR]Kurulum Talimatları:
1. Metin2Lobby.com adresinden paketi indirin.
2. Mevcut Metin2 klasörünüzün yedeğini alın.
3. İndirdiğiniz dosyaları ana Metin2 klasörünüze çıkarın.
4. ‘metin2.exe’ dosyasını çalıştırarak oyunu başlatın.
Neden Bu Paketi Tercih Etmelisiniz?
- Teknik olarak optimize edilmiş: Yüksek FPS ve düşük gecikme ile sorunsuz oynama.
- Özelleştirilebilir yapı: Skin, texture ve effect dosyalarını kolayca değiştirebilirsiniz.
- Topluluk destekli: Her türlü sorun için forum ve Discord üzerinden destek alabilirsiniz.
Görsel ve Video Desteği
Aşağıda bu client paketinin nasıl göründüğüne dair kısa bir tanıtım videosu ve ekran görüntüsü paylaşıyoruz. XenForo sistemimize entegre edilen medya özelliklerini kullanarak bu içeriği doğrudan forumda izleyebilirsiniz:
Bu paylaşım, sadece bir başlangıç. Metin2Lobby.com olarak düzenli olarak yeni client paketleri, özel editler, eter pack’leri ve güncellemeler yayınlıyoruz. Takip etmeyi unutmayın!
Not: Paketi indirmeden önce lütfen Client Hata Çözüm Rehberimizi inceleyin. Çoğu sorun burada çözülmüştür.
Keyifli oyunlar dileriz!
– Metin2Lobby Ekibi
Blue Flag 1st Village with VS Area – Dshevchenko (First Free Release)
Hello Metin2 players!
Today, we are proudly sharing the Dshevchenko client featuring Blue Flag 1st Village with an integrated VS (Player vs Player) area, specially prepared for those seeking PvP-focused Metin2 client packs. This release marks the first free distribution by the Metin2Lobby.com team and is ideal for both newcomers and experienced players.
Important Warning: This client package is intended solely for educational and testing purposes. Commercial use is strictly prohibited. Please read the license terms carefully before use.
The VS (Player vs Player) area included in this pack is one of the most sought-after features among PvP enthusiasts. Combined with the Blue Flag 1st Village, this system offers a balanced experience both aesthetically and functionally. Thanks to the dedicated VS arena within the village, competing with other players, developing strategies, and testing your skills has never been easier!
Package Contents:
- Fully functional Metin2 client files
- Integrated Blue Flag 1st Village map
- Custom-designed VS arena
- Support for latest patches and updates
- Bug fixes and performance optimizations
[/BR]Installation Instructions:
1. Download the package from Metin2Lobby.com.
2. Create a backup of your current Metin2 folder.
3. Extract the downloaded files into your main Metin2 directory.
4. Launch the game by running ‘metin2.exe’.
Why Choose This Package?
- Technically optimized: Smooth gameplay with high FPS and low latency.
- Customizable structure: Easily modify skins, textures, and effects.
- Community-supported: Get help via our forum and Discord for any issues.
Visual and Video Support
Below, we share a short demo video and screenshot showing how this client package looks. Using XenForo’s integrated media features, you can view this content directly on our forum:
This release is just the beginning. At Metin2Lobby.com, we regularly publish new client packs, custom edits, ether packs, and updates. Don’t forget to follow us!
Note: Before downloading, please check our Client Error Fixes Guide. Most common issues are already resolved there.
Enjoy your game!
– The Metin2Lobby Team