Yeni Pet Forumda Görmedim Arsivden Buldum Paylaşmak İstedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 27

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar Frozen Paylaştıgı Arşivden Aldım Pack Haline Getirdim Paylaşıyorum Yapamayanlar

77gpEl.jpg
[/CENTER]

Yeni Pet Forumda Görmedim Arsivden Buldum Paylaşmak İstedim

Metin2 oyununda 3D modelleme yapmayı sevenler için değerli bir paylaşım yapmak istiyorum. Bu konu özellikle Metin2 NPC model, Metin2 monster model, Metin2 character model gibi alanlarda çalışan geliştiriciler için oldukça faydalı olacaktır. Forumlarda yeni paylaşımlar takip edilirken, eski arşivlerde kayıplara karışmış değerli bilgilerin unutulması kaçınılmazdır. Bu nedenle, bazı eski ama hâlâ geçerli olan Metin2 model edit yöntemlerini, gr2 export ve gr2 import süreçlerini bu makalede derlemek istedim.

Eski forum arşivlerinde yer alan bu tür bilgiler, özellikle Metin2 3D modelleme ile ilgilenenlerin işini kolaylaştırabilir. Birçok geliştirici, 3ds Max Metin2 veya Blender Metin2 entegrasyonları için doğru teknikleri ararken, bu tür arşiv bilgiler büyük fark yaratabilir. Örneğin, granny3d formatı ile çalışırken dikkat edilmesi gereken detaylar hâlâ geçerlidir.

Bazı geliştiriciler, Metin2 texture ve Metin2 UV map işlemleri sırasında karşılaştıkları sorunları çözmek için eski forum gönderilerine başvururlar. Özellikle Metin2 model replace ve Metin2 custom model işlemleri için bu tür bilgiler doğrudan referans alınabilir. Metin2 animation ve Metin2 rigging gibi konular da aynı şekilde, tecrübeli geliştiricilerin geçmişte oluşturduğu rehberler sayesinde daha hızlı öğrenilebilir.

Ayrıca, Metin2 item model ve Metin2 map model süreçlerinde kullanılan Metin2 map object ve Metin2 terrain yapılandırmaları için de benzer şekilde arşiv bilgilerine ihtiyaç duyulabilir. Metin2 effect model veya Metin2 building model gibi özel yapılar üzerinde çalışanlar, bu tür kaynaklardan büyük ilham alabilir.

Eğer siz de Metin2 3D model dünyasında kendinizi geliştirmek istiyorsanız, yeni forumlara ek olarak eski arşivleri de gözden geçirmenizi öneririm. Metin2 dungeon model gibi karmaşık yapılar üzerinde çalışırken, geçmişte geliştirilmiş teknikler sizi hedefe daha hızlı taşıyabilir. Ayrıca, Metin2 model import ve Metin2 model export işlemlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar da bu kaynaklarda yer alıyor olabilir.

Sonuç olarak, Metin2 pack model, Metin2 eter, eterpack, Metin2 3d art, Metin2 visual mod, Metin2 graphic mod, metin2dev model, metin2 development model ve martysama model gibi özel isimlerle bilinen sistemler, arşivlerde yer alan bilgilerle daha iyi anlaşılır. Bu nedenle, forumlarda yeni bir şey görmediğinizde, arşivi kontrol etmek büyük avantaj sağlayabilir.

Kaynak: Metin2 Lobby

I Haven't Seen This on New Pet Forums, Found It in Archives and Wanted to Share

I want to share a valuable post for those who enjoy 3D modeling in the game Metin2. This topic will be particularly useful for developers working with Metin2 NPC models, Metin2 monster models, Metin2 character models, and more. While keeping up with new posts on forums, valuable information buried within old archives tends to be forgotten over time. Therefore, I wanted to compile some older but still valid methods related to Metin2 model editing, gr2 export, and gr2 import processes within this article.

Such information found in old forum archives can assist many developers who are looking for the correct techniques while working with Metin2 3D modeling. For instance, details about working with the granny3d format remain relevant even today.

Some developers often return to old forum posts to resolve issues encountered during Metin2 texture and Metin2 UV mapping. Direct references from these types of archived resources can be used for Metin2 model replacement and Metin2 custom models. Topics like Metin2 animations and Metin2 rigging can also be learned faster thanks to guides created by experienced developers in the past.

Additionally, configurations for Metin2 item models and Metin2 map models such as Metin2 map objects and Metin2 terrains may require similar archived information. Metin2 effect models or Metin2 building models can especially benefit from such resources.

If you aim to improve yourself in the world of Metin2 3D models, I recommend checking not only newer forums but also old archives. When working on complex structures like Metin2 dungeon models, techniques developed in the past can get you closer to your goal faster. Moreover, details to consider during Metin2 model import and Metin2 model export processes might also be found in these resources.

In conclusion, systems known under special names like Metin2 pack models, Metin2 eter, eterpack, Metin2 3d art, Metin2 visual mod, Metin2 graphic mod, metin2dev model, metin2 development model, and martysama model become clearer with information found in the archives. Therefore, if you don’t find anything new on forums, checking the archives can provide significant advantages.

Source: Metin2 Lobby

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt