Merhaba Arkadaşlar Videoda Nasıl Oldugunu Belirttim Anlatım bozuk Olabilir Kusura Bakmayın
Anlatım
verdiğim dosyaları herhangibi bir npc atın
örneğin ben 20094 npc sine attım fakat siz istediğiniz npcye atabilirsiniz
Filezilla
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/20094/chat
bölümüne atın
DAHA SONRA
puttyden
reload q çekin
Not +20 Üstü User varsa sıkıntı olmaması için reboot atmanızı öneririm
Anlatım
verdiğim dosyaları herhangibi bir npc atın
örneğin ben 20094 npc sine attım fakat siz istediğiniz npcye atabilirsiniz
Filezilla
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/20094/chat
bölümüne atın
DAHA SONRA
puttyden
reload q çekin
Not +20 Üstü User varsa sıkıntı olmaması için reboot atmanızı öneririm
Video
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
[YENİ] Piyasaya İnat Sayısal Loto Event
Metin2 sunucularında oyun içi etkinlikler, oyuncuların dikkatini çekmenin ve aktif kalmasını sağlamanın en etkili yollarındandır.
Bu doğrultuda, Sayısal Loto Event gibi yenilikçi ve eğlenceli sistemler, oyuncu deneyimini ciddi anlamda artırabilir.
Piyasa koşullarına rağmen bu tür özel etkinlikler, hem sunucunuzu öne çıkarır hem de oyuncuların sadakatini artırır.
Sayısal Loto Event Nedir?
Sayısal Loto Event, Metin2 sunucularında rastgele sayılarla çalışan ve oyunculara özel ödüller dağıtan etkileşimli bir sistemdir.
Oyuncular, belirli aralıklarla düzenlenen çekilişlere katılarak büyük ödüller kazanabilir.
Bu sistem, quest tabanlı olarak da geliştirilebilir; örneğin, oyuncular belli görevleri tamamlayarak lotoya katılma hakkı kazanabilir.
Event Sisteminin Avantajları
- Oyuncu etkileşimini artırır.
- Sunucu trafiğini yükseltir.
- Günlük giriş oranlarını olumlu yönde etkiler.
- Oyunculara ekstra motivasyon sağlar.
Metin2 Quest Tabanlı Loto Entegrasyonu
Loto event sistemleri, Lua scriptler ile kolayca entegre edilebilir.
Özel quest sistemleri üzerinden oyunculara loto bileti vermek, görev bitirme esnasında rastgele sayılar atamak veya loto katılımını özel NPC’ler aracılığıyla sağlamak mümkündür.
Quest trigger mekanizmaları sayesinde, oyun içi etkinliklerle daha fazla senkronizasyon sağlanabilir.
Loto Sistemini Geliştirmek
Metin2dev ya da Martysama gibi platformlardan alınan örnek scriptlerle başlanabilir.
Ardından, kendi sunucunuza özel özelleştirmeler yapılabilir.
Örneğin, flag ve state sistemleriyle oyuncunun loto geçmişini takip edebilirsiniz.
Timer sistemleriyle de çekiliş zamanlaması yapabilirsiniz.
Sonuç
Sayısal Loto Event, Metin2 sunucularında oyun içi eğlenceyi artırmak ve oyuncu sadakatini korumak için güçlü bir araçtır.
Piyasa şartlarına rağmen, doğru planlama ve özgün sistemlerle sunucunuzu öne çıkarabilirsiniz.
Metin2 Lobby olarak, quest sistemleri ve özel etkinlikler üzerine tüm kaynaklara ulaşabilirsiniz.
[NEW] Against the Market: Number Lottery Event
In-game events on Metin2 servers are among the most effective ways to attract players and keep them active.
In this regard, innovative and fun systems like the Number Lottery Event can significantly enhance the player experience.
Despite market conditions, such special events both highlight your server and increase player loyalty.
What is the Number Lottery Event?
The Number Lottery Event is an interactive system that works with random numbers and distributes special rewards to players on Metin2 servers.
Players can win big prizes by participating in lotteries held at regular intervals.
This system can also be developed quest-based; for example, players may earn lottery participation rights by completing certain tasks.
Benefits of the Event System
- Increases player engagement.
- Boosts server traffic.
- Positively affects daily login rates.
- Provides extra motivation for players.
Integration of Lottery System Based on Metin2 Quests
Lottery event systems can be easily integrated using Lua scripts.
It is possible to give players lottery tickets through custom quest systems, assign random numbers during quest completion, or allow lottery participation via special NPCs.
With quest trigger mechanisms, better synchronization with in-game activities can be achieved.
Developing the Lottery System
You can start with sample scripts from platforms like Metin2dev or Martysama.
Then, you can make customizations tailored to your own server.
For instance, you can track a player's lottery history using flag and state systems.
With timer systems, you can schedule draws.
Conclusion
The Number Lottery Event is a powerful tool to increase in-game fun and maintain player loyalty on Metin2 servers.
Despite market conditions, with proper planning and original systems, you can bring your server to the forefront.
Metin2 Lobby offers all resources regarding quest systems and special events.