1 Gb Sunucu 30 TL SiberDizayn kampanya 12 adet site paneli 5 adet files ceşidi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 44

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
///
1 GB Sunucu + 30 TL SiberDizayn Kampanyası: Metin2 Geliştiricileri İçin Özel Fırsat!

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve içerik üreticileri için harika bir fırsat daha kapıda! SiberDizayn tarafından sunulan bu kampanya, sınırlı süreyle geçerli olup; özellikle giriş seviyesindeki geliştiricilere uygun fiyatlı ve esnek bir altyapı sunuyor. Kampanya kapsamında sadece 30 TL karşılığında 1 GB RAM’li bir sanal sunucu hizmeti sağlanıyor.
Bu sunucu ne işe yarar? 1 GB RAM, Metin2 test sunucusu veya düşük oyuncu kapasiteli (örneğin 20-30 kişiye kadar) PvP serverler için yeterli olabilir. Özellikle geliştirme aşamasında olan projeler, beta testleri veya küçük topluluklar için oldukça verimli bir başlangıç noktası sunar.
Kampanyaya Dahil Özellikler:
- 12 farklı site paneli seçeneği: cPanel, Plesk, ISPConfig, Webmin gibi popüler yönetim panellerinden istediğiniz birini seçebiliyorsunuz. Bu sayede web sitenizi, forumunuzu (Metin2Lobby.com gibi!) veya yönetim arayüzlerinizi kolayca kurabilirsiniz.
- 5 farklı Files çeşidi: SiberDizayn, Metin2 geliştiricilerine özel olarak önceden yapılandırılmış 5 farklı Files (oyun dosyası) türü sunuyor. Bunlar arasında hem klasik 1-99 tarzı serverler hem de 1-120 PvP odaklı yapılandırmalar bulunabiliyor. Files’ler genellikle MySQL, Apache/Nginx ve gerekli güvenlik ayarlarıyla birlikte gelir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: 1 GB RAM, yüksek trafikli veya büyük veritabanlı serverler için yetersiz kalabilir. Bu nedenle kampanyayı sadece test amaçlı ya da küçük ölçekli projelerde kullanmanız önerilir.
Sonuç olarak, bu kampanya, bütçenizi zorlamadan Metin2 sunucunuzu hayata geçirme şansı sunuyor. Detaylar ve satın alma işlemleri için adresini ziyaret edebilirsiniz.
Metin2Lobby.com – Türkiye’nin en aktif Metin2 tanıtım ve geliştirme forumu.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)