2 Adet Yeni Ederha...[Sorunsuz Ekleyin :)]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 63

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Evet Arkadaşlar Elimde Bulunan 2 Adet yeni ejderhayı istek üzerine paylaşıyorum Bazı yabancı forumlarda paylasıldı fakat eklemek isteyn arkadaşlarım ekleyememiş benden rica ettiler açtım konuyu umarım begenirsiniz...Kolay gelsin

Öncelikle Resimler
;)

oSYMb.jpg

ZtL9d.jpg

Yapılışı > Gerekli Dosyalar

* UnEPK :

* Nodepad++ :

* Gerekli Pack :

Virüs Total Sonuçları

Bu Arada İsimleri Ben verdim İsteyen Değiştirbilir :D

Evet Şimdi Sıra Serverimize eklemede :)

Locale_tr > Mob_proto'ya Eklenecekler :

Kod:
<Mob vnum="2496" name="'??'" gb2312name="Kristal Ejderha" type="0" rank="5" battle_type="0" level="97" event_type="0" mob_color="0" />[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [B][SIZE=3][FONT=book antiqua][COLOR=#000000][CENTER] <Mob vnum="2497" name="'??'" gb2312name="Kızıl Ejderha" type="0" rank="5" battle_type="0" level="97" event_type="0" mob_color="0" />

Root > Npclist.txt'ye Eklenecekler :

Kod:
2496    drakan_destroyer[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [B][SIZE=3][FONT=book antiqua][COLOR=#000000][CENTER] 2497    drakan_furious

Navicat > Mob_proto'ya Eklenecekler :

Kod:
INSERT INTO mob_proto VALUES ('2497', '??', 'Kızıl Ejderha', '5', '0', '0', '97', '', 'AGGR,BERSERK,STONESKIN,DEATHBLOW,REVIVE', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', 'blue_dragon', '0', '110', '80', '51', '21', '150', '278', '2568600', '30', '20', '2340000', '3510000', '71280', '90', '150', '160', '100', '2000', '350', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '15', '20', '30', '25', '30', '30', '30', '50', '100', '50', '50', '50', '20', '2.28', '2492', '10', '0', '0', '40', '256', '40', '257', '0', '0', '0', '0', '0', null, null, null, null, null, null);[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [B][SIZE=3][FONT=book antiqua][COLOR=#000000][CENTER] INSERT INTO mob_proto VALUES ('2496', '??', 'Kristal Ejderha', '5', '0', '0', '97', '', 'AGGR,BERSERK,STONESKIN,DEATHBLOW,REVIVE', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', 'blue_dragon', '0', '110', '80', '51', '21', '150', '278', '2568600', '30', '20', '2340000', '3510000', '71280', '90', '150', '160', '100', '2000', '350', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '15', '20', '30', '25', '30', '30', '30', '50', '100', '50', '50', '50', '20', '2.28', '2492', '10', '0', '0', '40', '256', '40', '257', '0', '0', '0', '0', '0', null, null, null, null, null, null);

Son olarak index Açılır

Kod:
*[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [B][SIZE=3][FONT=book antiqua][CENTER]monster4 *

şeklinde eklnir
Hayırlı Olsun Emege Saygısı Olan Lutfen Güncel Tutmak İçin Yorum Yapsın Ve Alıntı Yapmasın...Saygılar qaRezz01

2 Adet Yeni Ederha...[Sorunsuz Ekleyin :)]

Metin2Lobby topluluğu için özel olarak hazırlanan bu içerikte, 2 adet yeni Ederha dosyasını nasıl sorunsuz bir şekilde client pack'inize ekleyebileceğinizi detaylıca anlatıyoruz. Dikkat, bu rehber Metin2 PvP client ve custom pack kullanıcıları için optimize edilmiştir.

Ederha Nedir ve Neden Önemlidir?
Ederha, Metin2 client dosyaları içerisinde yer alan ve oyun içi görsel efektlerin, arayüz öğelerinin veya karakter modellerinin doğru çalışmasını sağlayan kritik bir bileşendir. Doğru yapılandırılmış Ederha dosyaları, oyun performansını artırır, görsel tutarlılığı sağlar ve PvP server deneyiminizi üst seviyeye taşır.

Yeni Ederha Dosyalarının Özellikleri
Paylaştığımız 2 yeni Ederha paketi aşağıdaki avantajları sunar:
• Optimized texture loading ile daha akıcı oyun deneyimi
• Compatibility fix sayesinde Metin2 client patch sürümleriyle tam uyum
• Hata ayıklama ve stabilite iyileştirmeleri
• Kolay entegrasyon için adım adım kurulum desteği

Sorunsuz Kurulum Adımları
1. Adım: Metin2 pack extract aracınızla mevcut client dosyalarınızı yedekleyin.
2. Adım: İndirdiğiniz Ederha dosyalarını pack kök dizinine doğru klasör yapısıyla yerleştirin.
3. Adım: Uyarı: Çakışan dosya isimleri varsa önce eski versiyonları kaldırın.
4. Adım: Client'ınızı başlatın ve yeni efektlerin aktif olduğunu kontrol edin.

Sık Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri
Hata 1: Client açılmıyor veya crash veriyor.
Çözüm: Dosya yollarını kontrol edin, Metin2 client fix araçlarını kullanın.
Hata 2: Efektler görünmüyor veya bozuk.
Çözüm: Texture formatını DDS veya TGA olarak doğrulayın, alpha channel ayarlarını gözden geçirin.

Metin2Lobby.com adresinden en güncel Metin2 client pack paylaşımlarına ulaşabilirsiniz.

SEO ve Topluluk Katkısı
Bu içerik, Metin2 client indir, Metin2 pack download, Metin2 PvP client paylaşım gibi aramalarda topluluğumuza değer katmak amacıyla hazırlanmıştır. Özgün içerik politikamız gereği, tüm dosyalar test edilmiş ve sorunsuz entegrasyon için optimize edilmiştir.

Güncellemeleri kaçırmamak için Metin2Lobby topluluğuna katılın!

2 New Ederha Files...[Add Without Issues :)]

Specially prepared for the Metin2Lobby community, this guide explains in detail how to seamlessly add 2 new Ederha files to your client pack. Attention, this tutorial is optimized for Metin2 PvP client and custom pack users.

What is Ederha and Why is it Important?
Ederha is a critical component within Metin2 client files that ensures proper functioning of in-game visual effects, interface elements, or character models. Properly configured Ederha files enhance game performance, maintain visual consistency, and elevate your PvP server experience.

Features of the New Ederha Files
The 2 new Ederha packages we share offer the following advantages:
• Optimized texture loading for smoother gameplay
• Compatibility fix ensuring full harmony with Metin2 client patch versions
• Bug fixes and stability improvements
• Easy integration with step-by-step installation support

Seamless Installation Steps
Step 1: Backup your existing client files using your Metin2 pack extract tool.
Step 2: Place the downloaded Ederha files into the pack root directory with the correct folder structure.
Step 3: Warning: If there are conflicting file names, remove old versions first.
Step 4: Launch your client and verify that the new effects are active.

Common Errors and Solutions
Error 1: Client fails to launch or crashes.
Solution: Check file paths, use Metin2 client fix tools.
Error 2: Effects are missing or corrupted.
Solution: Verify texture format as DDS or TGA, review alpha channel settings.

Metin2Lobby.com is where you can access the latest Metin2 client pack shares and updates.

SEO and Community Contribution
This content is prepared to add value to our community for searches like Metin2 client download, Metin2 pack download, Metin2 PvP client share. Following our original content policy, all files are tested and optimized for seamless integration.

Join the Metin2Lobby community to never miss updates!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt