Merhaba arkadaşlar
istek üzerine BevisV4 filesini paylaşıyorum
önceki konular files içerisinde virüs olduğu için veya indirme linkleri düştüğü için kapatılmış.
arşivimde durup çürüyeceğine işine yarayacak kişilerin kullanmasını isterim.
files üzerinde yaptığım değişikliklerden bahsedecek olursak:
1. mysql virüslerini temizledim ve tekrardan tabloları inşa ettim.
2. client tabanlı gereksiz py dosyalarını ve clienti yoran sistemleri kaldırdım.
3. pack eksikliklerini giderdim, sadece oyuna girebilecek şekilde düzenledim. (eksikler halen daha var oyuna girmeye engel değil)
4. source dosyaları üstünde gereksiz ve sistemi yoran sistemleri kaldırdım.
yapılması gerekenler:
açık packlerden 3 tanesini bulamadığım için zamanında not almıştım 2018 de kapatılmış hallerini verdim kendiniz bu packleri tekrardan oluşturabilirsiniz. (textureset, tree, zone)
bazı itemlerin iconları olmadığı için envanterinizde gözükmüyor. çözmeniz için client syserr bakmanız yeterlidir eksik dosyaları kendiniz de tamamlayabilirsiniz.
kanıt:
istek üzerine BevisV4 filesini paylaşıyorum
önceki konular files içerisinde virüs olduğu için veya indirme linkleri düştüğü için kapatılmış.
arşivimde durup çürüyeceğine işine yarayacak kişilerin kullanmasını isterim.
files üzerinde yaptığım değişikliklerden bahsedecek olursak:
1. mysql virüslerini temizledim ve tekrardan tabloları inşa ettim.
2. client tabanlı gereksiz py dosyalarını ve clienti yoran sistemleri kaldırdım.
3. pack eksikliklerini giderdim, sadece oyuna girebilecek şekilde düzenledim. (eksikler halen daha var oyuna girmeye engel değil)
4. source dosyaları üstünde gereksiz ve sistemi yoran sistemleri kaldırdım.
yapılması gerekenler:
açık packlerden 3 tanesini bulamadığım için zamanında not almıştım 2018 de kapatılmış hallerini verdim kendiniz bu packleri tekrardan oluşturabilirsiniz. (textureset, tree, zone)
bazı itemlerin iconları olmadığı için envanterinizde gözükmüyor. çözmeniz için client syserr bakmanız yeterlidir eksik dosyaları kendiniz de tamamlayabilirsiniz.
kanıt:
<br> <button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId13"> Spoyler: service.h </button> #ifndef __INC_SERVICE_H__
#define __INC_SERVICE_H__
#define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_
#define __PET_SYSTEM__
#define __UDP_BLOCK__
/////////////////////////////////////////////////
/* Aktif Fonksiyonlar */
#define ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM__
#define ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM // Çevrim Dışı Pazar Sistemi
#define ENABLE_MAXIMUM_YANG_FOR_OFFLINE_SHOP // Çevrim Dışı Pazar Sistemi Max Yang
#define ENABLE_NEW_AFFECT_POTION // ........
#define ENABLE_SUPPORT_SYSTEM // Yardımcı Şaman Sistemi
#define ENABLE_BOSSRANKING_SYSTEM // Boss Sıralama Sistemi
#define ENABLE_SEND_TARGET_INFO__ // Bosslardan Düşen Eşya Gösterme Sistemi
#define ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM__ // Silah Kostüm Sistemi
#define ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW__ // Yeni Ticaret Ekranı
#define ENABLE_BIYOLOG_SYSTEM // Hızlı Biyolog Sistemi
#define ENABLE_EXTENDED_PET_SYSTEM // Giymeli Pet Sistemi
#define ENABLE_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM // Nesneye Göre Depolama Sistemi (K) Envanteri
#define ENABLE_SECURITY_SYSTEM // Güvenlik Sistemi
#define ENABLE_BEVIS_BOSS_TIME // Boss Takip Sistemi
#define ENABLE_REVOME_ITEM // Toplu Eşya Silme Sistemi
#endif
/////////////////////////////////////////////////
/* Deaktif Fonksiyonlar */
//#define USE_LENTS_SHOULDER_SASH
//#define __AUCTION__
<br> <button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId14"> Spoyler: Locale_inc.h </button> #define LOCALE_SERVICE_SINGAPORE // ½Ì°¡Æú
#define ENABLE_COSTUME_SYSTEM
#define ENABLE_ENERGY_SYSTEM
#define ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM
#define ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM
#define ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
#define ENABLE_MAXIMUM_YANG_FOR_OFFLINE_SHOP
#define ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM
#define ENABLE_NEW_AFFECT_POTION
#define ENABLE_SEND_TARGET_INFO
#define ENABLE_SHOPNAMES_RANGE
#define ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW
#define SIGN_FOR_PLUS_ITEMS
#define WJ_SECURITY_SYSTEM
#ifdef ENABLE_COSTUME_SYSTEM
#define ENABLE_COSTUME_WEAPON_SYSTEM
#define WJ_EXTENDED_PET_SYSTEM
#define WJ_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM
#define ENABLE_SUPPORT_SYSTEM
#endif
indirme linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VT:
bir teşekkürü çok görmeyin
Konu altında sorunları ve çözümlerini paylaşırsanız kullanacak kişiler için kolaylık sağlamış oluruz.
kötü yorum ve düşünceleriniz lütfen kendinize saklayın. unutmayın ki filesin yapımcısı ben değilim sorunlar, açıklar ve buglar olabilir.
BevisV4 1-105 Emek Files (Tekrar Paylaşım)
Metin2 dünyasında oyuncuların en çok tercih ettiği içeriklerden biri de kaliteli ve dengeli emek fileslardır. Bu bağlamda BevisV4 1-105 sürümü, uzun yıllardır Metin2 özel sunucu camiasında yerini sağlamlaştırmış bir yapıdır. Özellikle 1 ila 105 seviye aralığında oynanmayı hedefleyen oyuncular için hem görsel hem de mekanik açıdan dengeli bir deneyim sunar. Bu yazıda BevisV4 1-105 emek filesinin detaylarına değinecek, neden bu kadar popüler olduğunu inceleyecek ve tekrar paylaşım yapılmasının arkasındaki sebepleri açıklayacağız.
Neden BevisV4 1-105 Files?
BevisV4 filesı ilk olarak Metin2 özel sunucu geliştiricileri tarafından geliştirilmiş, zaman içinde birçok topluluk tarafından test edilip optimize edilmiş bir emek dosyasıdır. 1-105 seviye bandı özellikle yeni başlayanlar ile orta seviye oyuncular için idealdir. Çünkü:
- Oyun içi ilerleme hızı dengelidir.
- Görevler (quest) akışı doğal ve keyiflidir.
- Ekipman dengesi bozulmamıştır; her sınıf kendi rotasını rahatça takip edebilir.
- PvP dengelemesi genel olarak adildir.
Bu özellikleriyle BevisV4, sadece eğlenceli değil aynı zamanda adil bir oyun deneyimi sunar.
Dosya İçeriği ve Teknik Detaylar
BevisV4 1-105 filesı genellikle aşağıdaki bileşenleri içerir:
- Güncellenmiş item_proto ve mob_proto dosyaları
- Dengeli bonus sistemleri
- Özel quest dizileri
- Özelleştirilmiş NPC konumları ve diyalogları
- 105 seviye sınırına kadar olan tüm skill ağaçları
- Yeni başlayanlar için kolaylaştırılmış başlangıç bölgesi
Ayrıca bu sürümde bazı özel etkinlikler ve mini oyunlar da entegre edilebilir. Ancak temel BevisV4 yapısı genellikle sadelik ve stabilite üzerine kuruludur.
Dikkat: Dosya Güvenliği
İnternette paylaşılan birçok BevisV4 filesı, orijinalinden sapmış veya kötü amaçlı kodlar içerebilir. Bu nedenle her zaman güvenilir kaynaklardan indirme yapmanız önemlidir. Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılan dosyalar, topluluk tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.
Tekrar Paylaşım Neden Gerekli?
Zaman içinde birçok link ölüyor ya da dosyalar siliniyor. Bu durum, oyuncuların ve sunucu yöneticilerinin ihtiyaç duydukları kaynaklara ulaşmasını zorlaştırıyor. İşte tam da bu noktada tekrar paylaşımlar devreye giriyor. BevisV4 1-105 filesının tekrar paylaşılması sayesinde:
- Yeni başlayan geliştiriciler hızlıca başlangıç yapabilir.
- Oyuncular nostaljik bir deneyimi tekrar yaşayabilir.
- Topluluk bilgisi korunmuş olur.
Sonuç
BevisV4 1-105 emek filesı, Metin2 özel sunucu tarihinde iz bırakmış önemli yapı taşlarından biridir. Dengeli yapısı, kolay erişilebilirliği ve topluluk desteği sayesinde halen aktif olarak kullanılmaktadır. Eğer siz de 1-105 arası bir sunucu kurmayı düşünüyorsanız, BevisV4 kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenek olmalıdır.
Dosyaya erişmek ve diğer kullanıcılarla deneyimlerinizi paylaşmak için Metin2Lobby.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.
BevisV4 1-105 Labor Files (Re-upload)
Among the most preferred content types in the Metin2 universe are high-quality and balanced labor files. In this context, the BevisV4 1-105 version has firmly established itself within the Metin2 private server community for many years. Specifically designed for players aiming to play between levels 1 and 105, it offers a well-balanced experience both visually and mechanically. In this article, we will delve into the details of the BevisV4 1-105 labor files, examine why it remains so popular, and explain the reasons behind its re-upload.
Why BevisV4 1-105 Files?
The BevisV4 file was originally developed by Metin2 private server developers and has since been tested and optimized by numerous communities over time. The 1–105 level range is particularly ideal for beginners and mid-level players because:
- The in-game progression speed is balanced.
- The quest flow feels natural and enjoyable.
- Equipment balance remains intact; each class can comfortably follow its own path.
- PvP balancing is generally fair.
With these features, BevisV4 delivers not only an entertaining but also a fair gameplay experience.
File Contents and Technical Details
The BevisV4 1-105 files typically include the following components:
- Updated item_proto and mob_proto files
- Balanced bonus systems
- Custom quest sequences
- Customized NPC locations and dialogues
- Full skill trees up to level 105
- A simplified starting zone for new players
Additionally, some versions may integrate special events or mini-games. However, the core BevisV4 structure usually emphasizes simplicity and stability.
Caution: File Security
Many BevisV4 files shared online may be modified from the original or contain malicious code. Therefore, it is crucial to always download from trusted sources. Files shared via Metin2Lobby.com have been tested and approved by the community.
Why Is Re-uploading Necessary?
Over time, many download links become dead or files get deleted. This makes it difficult for players and server administrators to access needed resources. This is precisely where re-uploads become essential. By re-sharing the BevisV4 1-105 files:
- New developers can quickly get started.
- Players can relive a nostalgic experience.
- Community knowledge is preserved.
Conclusion
The BevisV4 1-105 labor files represent one of the significant building blocks in Metin2 private server history. Thanks to its balanced design, easy accessibility, and strong community support, it remains actively used even today. If you are considering launching a server within the 1–105 level range, BevisV4 is definitely an option you should consider.
Don't forget to visit Metin2Lobby.com to access the files and share your experiences with other users.